Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Η ΙΡΑΚΙΝΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ

vhvkvkjvj
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
ΤΟ  ιρακινό κανάλι   Balad TV, αφιέρωσε στις 11/11 εκπομπή με σχολιασμό του βίντεο όπου φαίνεται ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Ιράκ και Μ.Συρίας ( ISIS ) χαλίφης
Abu Bakr al-Baghdadi και η συνοδεία του να τραυματίζονται από βομβαρδισμό, που οδηγεί στο θάνατο του χαλίφη. Ο δημοσιογράφος πραγματικά ενθουσιασμένος παρουσιάζει το βίντεο το οποίο διαθέτει από αεροκαταγραφή. Το iraqinews αναδημοσιεύσει την είδηση στις 13/11/14.
hvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Στο βίντεο ο διαφανόμενος  al-Baghdadi κοίτεται ημιθανής ενώ ο ακόλουθός του που  σφαδάζει από  πόνο τον καλύπτει με το σώμα του για να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του προσώπου. . Ωστόσο διατηρούμε επιφυλάξεις για την ταυτοποίηση διότι παρόμοιο βίντεο είχε αναρτηθεί στο παρελθόν σχετικά με θάνατο Τζιχαντιστών στη Συρία.
ljbbbbbbbbbbbbbbbb
Καταφθάνουν ενισχύσεις για να βοηθήσουν τον αρχηγό ο οποίος όμως δεν δίνει σημάδια ανάνηψης. Ωστόσο προσπαθούν να τον μετακινήσουν για να τον σώσουν. Δείχνουν να έχουν συνείδηση της υψηλής τεχνολογίας εναέριας καταγραφής και  συνέχεια να καλύπτουν το “υψηλό πρόσωπο”  το οποίο μόλις που διακρίνεται σε δυο πλάνα.
Ο υποφαινόμενος ως al-Baghdadi φέρει βαρύ οπλισμό και αλεξίσφαιρο γιλέκο.
vjlvlvl
Εκπρόσωπος τύπου του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Patrick Raider είχε δηλώσει πριν από 3 ημέρες ότι αεροπλάνα του διεθνή συνασπισμού στόχευσαν τους αρχηγούς της ISIS κατά τη διάρκεια συνάντησης του  Abu Bakr al-Baghdadi με άλλα τρομοκρατικά στελέχη κοντά στη Μοσούλη και ότι χτυπήθηκαν πολλοί από αυτούς. Σύμφωνα με επίσημους αμερικανούς παράγοντες οι βομβαρδισμοί κατάφεραν να καταστρέψουν μια αυτοκινητοπομπή από 10 οχήματα τα οποία ανήκαν στην οργάνωση και κινούνταν κοντά στη Μοσούλη στο Βόρειο Ιράκ. (iraqinews)
Ο Ιρακινός Υπ. Μαλίκι , τη Δευτέρα είχε δηλώσει ότι η Διεύθυνση  Υπηρεσίας Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε ότι ο αλ-Μπαγκντάντι τραυματίστηκε και ότι οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο Αλ-Μπαγκντάντι ήταν στο νοσοκομείο με  βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Τα tweeter της οργάνωσης στις 9/11 είχαν ανακοινώσει τον σοβαρό τραυματισμό του και στις 10/11 είχαν αναγγείλει το θάνατό του.
Το ηχητικό μήνυμα που η εγκληματική οργάνωση αποδίδει στο Χαλίφη μάλλον πρόκειται για επικοινωνιακή τακτική.
Δείτε το βίντεο:


http://dimpenews.com/2014/11/14

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...