Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Εκτιμήσεις για την μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Εκκλησίες θα κλείσουν;


 
Γιώργος Θαλάσσης

-Αν ο Samaras από τις 10 ανθελληνικές  & αντίχριστες οδηγίες των ευρωσιωνιστών εκτέλεσε τις 9, ο Τσίπρας θα τις εκτελέσει όλες και θα προσθέσει και έξτρα δικές του.

-Τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμεύουν ως το άλλοθι στη μη τήρηση όσων ο Τσίπρας έχει υποσχεθεί.

-Όταν η κοινωνική μάσκα Τσίπρα υποχωρήσει και αποκαλύψει ένα κόκκινο Samara και οι ελπίδες όσων πίστεψαν στην Αριστερή ψευδαίσθηση γκρεμιστούν, το πασοκικό μέρος των ψηφοφόρων θα αποχωρήσει ψάχνοντας αλλού συμφέρον ανεξαρτήτου αριστεροδεξιάς κατεύθυνσης.
Ένα μέρος αμετανόητων αριστερών ψηφοφόρων θα στραφεί στα ακροαριστερά φασιστικά κόμματα, ενώ οι βρικόλακες με τα σφυροδρέπανα θα ξαναπάρουν ζωή.

-Προκειμένου να αποδυναμώσει το εσωτερικό μέτωπο αντιπολίτευσης, ο κύριος εσωτερικός ανταγωνιστής, ο Λαφαζάνης, θα τοποθετηθεί σε υπουργική ηλεκτρική καρέκλα ώστε να τσαλακωθεί το κοινωνικό του προφίλ.

-Εκκλησίες θα κλείσουν. Όχι όπως παλιά τότε στα σοβιετικά χρόνια. Τώρα η Αριστερά θα είναι πιο προσεκτική, αφού θα εξαναγκάσει με τρόπο τους μητροπολίτες να κλείσουν ναούς από μόνοι τους. Προκειμένου να το πετύχει αυτό θα μπορεί για παράδειγμα να φορολογήσει με ειδικό χαράτσι αρκετές χιλιάδες ευρώ τον κάθε ναό με αποτέλεσμα κάποιοι μικροί ναοί σε ποίμνιο και λειτουργικότητα να προτιμηθεί από κάποιους μητροπολίτες να κλείσουν ή να δοθούν σε δήμους και ιδρύματα.

-Ο τωρινός πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ - Μπομπολικά ΜΜΕ, το πιο πιθανό είναι να καταλήξει σε γάμο αφού προηγηθεί διαζύγιο με τον  Σαμαροπασοκισμό.
Αν αυτό δεν συμβεί και ο πόλεμος μεταξύ τους ενταθεί, μπορεί να σωθεί η Ελλάδα πιο σύντομα από ό,τι περιμένουμε.


-Εννοείται ότι στρατιωτικές παρελάσεις θα καταργηθούν, εκτός αν συμμετέχουν σε gay παρελάσεις οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν παρουσία επισήμων της Συριζέικης κυβέρνησης.

Συνεχίζεται...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...