Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Εκλογές 2023….. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !



Θυμάστε όταν, όσοι, φωνάζαμε: Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, οι «προοδευτικοί τάχα» μας έπνιγαν στα χημικά;
Θυμάστε όταν, όσοι, φωνάζαμε: απ΄τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά....χαίρε ώ χαίρε ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, οι «πατριώτες τάχα» μας λέγαν «ψεκασμένους», με το ζόρι να μπολιaστούμε και με κουρέλια στα μούτρα να φιμωθούμε;
Έλληνες εάν ξεχάσατε πως το υπέρτατο αγαθό για το οποίο πολέμησαν και πέθαναν οι πρόγονοί μας ήταν η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τότε η «Υγeιονομiκή Δικτaτορia» θα σας ξαναεπισκεφτεί σύντομα με σκληρότερα μέτρα, είτε με τους «τάχα προοδευτικούς» κόκκινους, πορτοκαλί, πράσινους και ροζ, είτε με τους «τάχα πατριώτες» της «νέας δουλείας».
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ή ξαναψηφίστε αυτούς που εικονίζονται στην ανάρτησή μου στις 19 Φεβρουαρίου 2023 με τίτλο:
Το Μεγάλο μας «πολιτικό» Τσίρκο!!! Και θα δεις τι σου έχουν για μετά……
Αυτούς ντε, τους «γαλάζιους» που με πρόσχημα την «σιχαμένη επιστήμη» σου ρημάξανε την ψυχολογία, την οικονομία και την ζωή σου.
Αλλά και τους άλλους, όπου όλοι μαζί φορώντας επιδεικτικά το «βρακί στην μούρη» έδειχναν το τσιμπημένο μπρατσάκι τους για να σε πείσουν.
Θυμάστε ή μπάαααα;
Μόνο ένας πολιτικός στάθηκε όρθιος τότε που «ήταν όλα σκοτεινά γιατί τάσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά» και είπε, «εγώ πειραματόζωο δεν γίνομαι, υποστηρίζω την ελευθερία βούλησης του καθενός» τότε που οι υπόλοιποι «προσκυνημένοι» τον χλεύαζαν, αυτοί τώρα δηλαδή οι «πολύχρωμοι» που ζητάνε την ψήφο σας ενώ επιθυμούν τον….«ψόφο» σας.

Δρ. Νικόλαος Βρούσγος

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...