Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Θυμηθείτε τα λόγια μου: μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή (Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες

-Ιεροκήρυκας Δημήτριος Παναγόπουλος 

Θυμηθείτε τα λόγια μου: μετά την τελευταία μεγάλη καταστροφή (Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος), θα χρησιμοποιηθούν οι Έλληνες, για να διαδώσουν το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο (οι Έλληνες μετανάστες είναι ήδη διασκορπισμένοι σε όλο τον κόσμο) και θα δείτε την αξία της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Ελληνικής γλώσσας.

Διαβάστε το 66ο κεφάλαιο του Προφήτη Ησαϊα, ο οποίος γράφει αυτό που σας λέω τώρα.

Κατά την τελευταία αυτή εκκαθάριση, θα καθαριστούν μόνο τα ξερά και θα μείνουν μόνο τα χλωρά... τουλάχιστον στην Ελλάδα.

Όλοι θα καθαριστούν, θα πάνε στην θέση τους. Θα αδειάσει η πατρίδα μας από όλα τα φρούτα... μα κομμουνισμός λέγεται, μα αθεϊσμός λέγεται, μα, μα, μα... θα αδειάσει η πατρίδα μας και θα μείνουν καθαρόαιμοι Έλληνες, με γλώσσα Ελληνική, με ήθη και έθιμα Ελληνικά και με πίστη Ορθόδοξη.

Μεγάλη υπόθεση ο Ελληνικός λαός! Γι' αυτό και στην κηδεία της Παναγίας παραβρέθηκαν, πέραν των Αποστόλων και 3 Έλληνες. Ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης, ο Άγιος Ιερόθεος και ο Απόστολος Τιμόθεος.

Κανένα άλλο έθνος πέρα του Ελληνικού, δεν αντιπροσωπεύτηκε στην κηδεία της Παναγίας, τιμής ένεκεν του ρόλου που θα παίξει το έθνος μας, μετά τον μεγάλο γενικό πόλεμο...


πηγή

4 σχόλια:

 1. Καμιά προφητεία δεν δεσμεύει τον Θεό.
  Άμα καθαριστεί η πατρίδα μας, δεν ξέρω τι θα μείνει...
  Και δεν ξέρω τι ευαγγέλιο θα κηρύξουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η Παναγία κλαίει συνεχώς εδώ και 20 ημέρες γιατί πρώτη αυτή καταλαβαίνει τον κίνδυνο για τον Ελληνισμό από Τούρκους και συμμάχους. Μετατρέπουν τη Σούδα και τη Κρήτη σε πυρηνικό αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ, με τις ευλογίες Κυριάκου Μητσοτάκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Γειά σας, απο ποια ομιλία είναι αυτό το απόσπασμα;
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΥΛΩΓΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΣΙΧΤΗΡ. ΒΡΩΜΙΛΟΙ. ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ. ΚΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΘΕΕ ΜΑΣ ΕΛΕΕΙΣΟΝ ΜΑΣ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΑΜΗΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...