Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Ο Κώου και Νισσύρου Ναθαναήλ πήγε να δει τις τρίχες του Μωάμεθ για να βοηθήσει τον συνάνθρωπο!

σ.σ. Άλλος ένας μητρομπολίτης της Φαναριώτικης πατριαρχικής αυλής που απροκάλυπτα γελοιοποιεί την Ορθόδοξη Πίστη και προωθεί το δαιμονικό σχέδιο της πανθρησκείας.

Μήπως δεν κάνει να τα λέμε αυτά διότι πέφτουμε σε ιεροκατάκριση; Με τον γουβά μονίμως στερεωμένο στο σαγόνι, αυτήν την φορά «τίμησε με την παρουσία του»! την παράδοση των μωαμεθανών να χαϊδεύουν τις τρίχες του Μωάμεθ για το λεγόμενο ραμαζάνι.

Όπως λέει το ρεπορτάζ, παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες, οι οποίοι όπως έχει ειπωθεί πολλάκις προωθούν την πανθρησκεία χέρι-χέρι με τους ιεράρχες.

Αν ζούσε ο μακαριστός π. Αυγουστίνος Καντιώτης και τους είχε στην Μητρόπολή του θα τους είχε αφορίσει όλους, όμως οι σημερινοί μητροπολίτες τους χαΐδεύουνε ολημερίς και διαλύουν την Ορθόδοξη Πίστη για πάρτη τους.

Στα πλαίσια της μωαμεθανοποίησής μας λοιπόν, ακούστε τις εμετικές αγαπουλίστικες δηλώσεις του ψευτοειρηνοποιού μητρομπολίτη προς τον ιμάμη, αποδέκτη του μεταφρασμένου κορανίου που του είχε κάνει δώρο ο πατριάρχης «μας»!


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...