Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

“Βόμβα” από τον ΕΟΦ! Τα εμβόλι@ σκότωσαν ανθρώπους – Να διωχθούν ποινικά όσοι οδήγησαν τον κόσμο στη μαζική δολοφονία

 63 νεκρούς από παρενέργειες του εμβολίου παραδέχτηκε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ)!

Μετά από δύο χρόνια κοροϊδίας και διαβεβαιώσεων από «ειδικούς» και κυβέρνηση για την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), έδωσε στη δημοσιότητα, όλα τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τους θανάτους από τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Οι περισσότερες παρενέργειες αφορούν στο εμβόλιο της Pfizer, το οποίο «διαφήμιζαν» στη χώρα μας ως το πιο ασφαλή και με το οποίο εμβολιάστηκαν εκατομμύρια πολίτες.

Όπως αναφέρει ο ΕΟΦ, το σύνολο των αναφορών έχουν διαβιβαστεί στην ευρωπαϊκή βάση (EudraVigilance). Βάσει των ίδιων στοιχείων το σύνολο αναφορών εικαζόμενων ανεπιθύμητων ενεργειών για το έτος 2022 ανέρχεται σε 1633 ανεπιθύμητες ενέργειες (οι 1.344 σοβαρές) και 63 θάνατοι εκ των οποίων οι 49 αφορούν το εμβόλιο της Pfizer, οι 6 της Moderna, οι 3 της AstraZeneca και οι 5 της Janssen.

Τα περιστατικά αυτά είτε αναφέρθηκαν εξαρχής ως θάνατοι, είτε η πληροφορία της έκβασης λήφθηκε από τον ΕΟΦ στο πλαίσιο αναζήτησης συμπληρωματικών στοιχείων (follow-up) για την αξιολόγηση της αναφοράς.

Από τα περιστατικά αυτά τα 38 έλαβαν χώρα το 2021, τα 21 έλαβαν χώρα το 2022 και για τα 4 δεν υπάρχει η σχετική πληροφορία. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η πρώτη ομολογία του ΕΟΦ για θανάτους από το εμβόλιο Covid-19 και αφορούν άμεσα περιστατικά, δηλαδή όχι κάποια παρενέργεια που μπορεί να έρθει μετά από χρόνια.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι σίγουρα οι παρενέργειες είναι πολλαπλάσιες, καθώς όπως είναι γνωστό οι παρενέργειες υποκαταγράφονται παντού, κυρίως στην Ελλάδα, που τα τελευταία χρόνια όποιος τολμούσε να αμφισβητήσει την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των συγκεκριμένων σκευασμάτων αποκαλούταν «συνωμοσιολόγος»!

Και φυσικά… πρόκειται για εμβόλια τα οποία ήταν υποχρεωτικά, αλήθεια ποιοι θα αποζημιώσουν τις οικογένειες που έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο, γιατί πολύ απλά υποχρεώθηκε να κάνει ένα ιατρικό σκεύασμα;

Οι δόσεις εμβολίων για την Covid που έχουν χορηγηθεί το 2022 στην Ελλάδα:

COMIRNATY (Pfizer) : 4.050.772
SPIKEVAX (Moderna): 278.123
VAXZEVRIA (Astra Zeneca): 0
JCOVDEN (Johnson & Johnson): 118.128
NUVAXOVID (Novavax): 9.094
Όλα τα ανωτέρω εμβόλια, που χορηγήθηκαν/χορηγούνται στην Ελλάδα έχουν λάβει Κανονική Άδεια Κυκλοφορίας από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, πλην του Nuvaxovid, το οποίο έχει λάβει υπό όρους άδεια κυκλοφορίας, σύμφωνα με τις διατάξεις των Κανονισμών Ε.Ε. 726/2004 και 507/2006.

Στην έκθεση γίνεται εκτενής αναφορά για τις ανεπιθύμητες ενέργειες που έχουν δηλωθεί μέσω της κίτρινης κάρτας στον ΕΟΦ:

Μερικές από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που αναφέρει ο ΕΟΦ είναι από δερματολογικά προβλήματα, μέχρι νευρολογικά και ζητήματα σχετιζόμενα με καρκίνο και το ανοσοποιητικό σύστημα έχουν καταγραφεί από γιατρούς και πολίτες στις κίτρινες κάρτες του ΕΟΦ.

Το 60,2% των αναφορών έγιναν από γυναίκες και το 37,48% από άνδρες ενώ οι ηλικίες που εμφάνισαν το μεγαλύτερο ποσοστό των παρενεργειών είναι μεταξύ 30 και 49 ετών που δήλωσαν σε ποσοστό 39,93% ότι είχαν ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο

σχόλιο:Θέλετε να σας θυμίσω πως (δεν) βρέθηκαν αυτοί οι θάνατοι;
Οι γιατροί που συμμετείχαν στο συνέδριο των "αρνητών" απειλήθηκαν με διαγραφή από τον Ιατρικό σύλλογο.
Ο πρόεδρος των Νοσηλευτών (ΠΟΕΔΗΝ) όταν ανακοίνωσε πως η παράλυση μιας νοσηλεύτριας οφείλονταν στο εμβόλιο κλήθηκε από τον Εισαγγελέα να απολογηθεί για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Ανάλογη τρομοκράτηση και επίθεση κατά του Κούβελα έγινε όταν ο Χαρδαλιάς παρουσίασε καρδιακό επεισόδιο μετά τον εμβολιασμό και ο Κούβελας το χαρακτήρισε ως πιθανή παρενέργεια.
Είναι στην δική σας κρίση να αποφασίσετε λοιπόν αν ο αριθμός των νεκρών από παρενέργειες του εμβολίου είναι αληθής.
Α, ναι. Και ...θυμηθείτε να καταγγέλλετε ανελλιπώς την Ιερά Εξέταση και τον Μεσαίωνα. Διότι επιτέλους. ζούμε στον Αιώνα της Επιστήμης. Αυτής της Επιστήμης που μας έσωσε από τον ιό!!!
 
 Δημήτρης ΣκουρτέληςΔεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
σχολιο2_Ο Ε.Ο.Φ. -Ελληνικός Οργανισμός Φαρμάκων- δίνει 63 θανάτους και 1600+ σοβαρές παρενέργειες από τα μπόλια κόβιντ. Έτσι. Χωρίς φαρμακοεπαγρύπνηση, κίτρινες κάρτες, νεκροψίες...
Το πραγματικό νούμερο είναι 500 φορές μεγαλύτερο. Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία το βεβαιώνουν: 63×500 ≈ 30.000 επιπλέον θάνατοι στα δύο έτη €μβολιασμών 2021 & 2022, σε σχέση με τον Μ.Ο. της προηγούμενης δεκαετίας. Στην διετία που υποτίθεται ότι θα μας έσωζαν τα πειραματικά σκεύασματα-φαρμάκια.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...