Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Υπάρχουν μυστικοί οδηγοί…

Υπάρχουν μυστικοί οδηγοί που σε καθοδηγούν μόνο με την παρουσία τους οδηγοί οδοδείκτες που σου δείχνουν το λάθος σου, ότι έχεις πάρει λάθος κατεύθυνση, μόνο και μόνο επειδή αυτοί ακολουθούν το δικό τους δρόμο που μέσα σου ξέρεις και εσύ ο ίδιος ότι είναι ο σωστός.. Ο οδηγός απλά σου υπενθυμίζει την πορεία δεν σου την μαθαίνει δεν στη διδάσκει απλά τη διανύει… Υπάρχουν μυστικοί οδηγοί που δεν οδηγούν που δεν οδήγησαν ποτέ που δεν έχουν κρατήσει ποτέ τιμόνι και όμως είναι οδηγοί όχι του ”Σώματος Οδηγών” επίσημα αλλά είναι κι αυτοί οδηγοί…Υπάρχουν οδηγοί κι οδηγοί αλλά η οδός είναι μια.. και όμως τόσο εύκολα τη χάνουμε.. Οι πραγματικοί οδηγοί έχουν πνευματικό GPS…και μερικές φορές δεν έχουν ούτε δίπλωμα που άλλωστε δεν είναι δύσκολο ν’ αποκτήσεις..

Είναι κρυφοί οδηγοί για μια φορά στη ζωή σου ίσως κάνουν αισθητή την παρουσία τους όταν υπάρχει ανάγκη και μετά πάλι αποσύρονται στη σιωπή του τοπίου στην ανωνυμία του πλήθους….

Υπάρχουν οδηγοί που δεν τους πιάνει το μάτι σου μόνο καμιά φορά η άκρη του ματιού σου σε κάποια στροφή….

Oι μυστικοί οδηγοί δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί είναι απλά τόσο ταπεινοί σαν απλοί σηματοδότες, ή οδοδείκτες……στο περιθώριο, εκεί στην άκρη του δρόμου……On the Road..

Δεν έχουν τα διακριτκά ή τις στολές των οδηγών των VIP την ατζέντα των μεγάλων, τα προνόμια μιας τέτοιας θέσης φέρουν την περιβολή των πολλών δυσδιάκριτοι αλλά υπάρχουν…… Κινούνται στην αφάνεια είναι ανάμεσα μας….

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...