Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΖΩΣΙΜΑ ΣΟΚΟΥΡ

-Έρχεται μια στιγμή που οι εγκληματίες θα ξεπεράσουν τους κανονικούς ανθρώπους.  Οι καιροί είναι δύσκολοι, μην ελπίζεις για το καλύτερο.  Οι μελλοντικές γενιές είναι ακόμη πιο κακές: γυάλινα μάτια, όπλα παντού.  Ανά πάσα στιγμή θα μπορέσουν να σε πυροβολήσουν μόνο για πλάκα.  Έρχεται μια τέτοια κακιά στιγμή, όλος ο κόσμος βρίσκεται ήδη στο κακό.  Ο αγώνας του αντίχριστου πλησιάζει και η φθορά και η πτώση των ηθών στην κοινωνία είναι τρομακτική.

-Η ώρα του αντιχρίστου είναι πλέον πολύ κοντά.  Εμείς οι ίδιοι αισθανόμαστε πόσο αυξάνεται η ανομία στον κόσμο, πώς κηρύσσεται γρήγορα το Ευαγγέλιο σε όλο τον κόσμο και πώς οι άνθρωποι αποσύρονται από την Εκκλησία, όλοι είναι στο κακό, στην υπερηφάνεια, μένουν στο σεχταριστικό «εγώ» τους, εξαπατούν τον εαυτό τους και τους άλλους γύρω τους, οδηγούν στο δρόμο του ψεύδους.

-Βλέπετε μόνοι σας - πέφτουν βόμβες. Τώρα στην αδελφική Σερβία. Αύριο έρχεται η ώρα που θα ξεκινήσουν μαζί μας στο Κίεβο, ακόμα και στη Μόσχα θα προσπαθήσουν.

-Τι παραδοχή θα είναι αυτή! Η ίδια Γεθσημανή θα επαναληφθεί σύντομα και στη χώρα μας, ήδη ετοιμάζεται. Θα είναι προδοσία στην Εκκλησία, προδοσία στην Πατρίδα, προδοσία σε κάθε τι άγιο!

-Ο μοναστικός στρατός θα σταθεί ενάντια στον αντίχριστο μέχρι το τέλος του αιώνα.  Πόσοι ακόμη σεβασμιώτατοι μάρτυρες θα υπάρξουν μοναχοί, πόσοι θα υπάρξουν ασκητές μοναχοί, που θα σηκωθούν ανδρικά όρθιοι όταν όλοι θα πέσουν να προσκυνήσουν τον αντίχριστο.

-Το πνεύμα της «Αγίας Ρωσίας» είναι πανίσχυρο, ανίκητο για πάντα!  Η αρκούδα κοιμάται, υποφέρει, υπομένει, αλλά τη στιγμή που θα ξυπνήσει, τη στιγμή που θα πάρει το ραβδί στο πόδι της, όλη αυτή η μασονική Ευρώπη θα κυματίζει σαν φτερό μπροστά στο αληθινό ραβδί, ρωσικό, άγιο».

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...