Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Δήλωση-σοκ συζύγου διασωληνομένου Δ/ντη Θριάσιου: «Κρύβουν ότι αυτό που έπαθε είναι παρενέργεια του εμβολίου»

Σε δηλώσεις-σοκ που εκθέτουν το υπουργείο Υγείας και την επιτροπή λοιμωξιολόγων προχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή η σύζυγος του άτυχου υγειονομικού, υποδιευθυντή του Θριάσιου, ο οποίος «χαροπαλεύει» με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού σε ΜΕΘ, λίγες μέρες αφού έκανε το εμβόλιο της Pfizer. 

Σύμφωνα με τη σύζυγό του αυτό που έπαθε ο άντρας της ήταν παρενέργεια του εμβολίου και τώρα προσπαθούν να το κρύψουν(!) για να μην εκτεθεί η Pfizer και το υπουργείο Υγείας. 

«Μια λοιμωξιολόγος μας είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ο 5ος άνθρωπος σε όλη την Ευρώπη που εμφάνισε από το εμβόλιο ως παρενέργεια ένα σύνδρομο ανοσολογικής αντίδρασης και φοβούνται… διότι η Pfizer αναγράφει στην ιστοσελίδα της ότι για να καταγραφεί επίσημα μία παρενέργεια, πρέπει να εμφανιστεί τουλάχιστον σε 5 άτομα.

Πολύ φοβάμαι χωρίς να είμαι συνωμοσιολογάς ούτε ο άντρας μου είναι, ο άντρα μου δέχθηκε, ότι προσπαθούν να αποκρύψουν ότι είναι παρενέργεια, γιατί είναι παρενέργεια του εμβολίου», είπε η σύζυγος.

Υπενθυμίζουμε πως πηγές του υπουργείου Υγείας και μέλη της επιτροπής λοιμωξιολόγων διέψευδαν χθες πως αυτό που έπαθε ο υγειονομικός σχετίζεται με το εμβόλιο, κάτι που από ότι φαίνεται σύμφωνα με τη σύζυγό του δεν ισχύει. 

Μάλιστα η σύζυγος του υποδιευθυντή διέψευσε και την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού Μαρία Θεοδωρίδου, λέγοντας πως ο σύζυγός της δεν είχε υποκείμενο νόσημα που προκάλεσε αυτή την αντίδραση, όπως ισχυρίστηκε η κ.Θεοδωρίδου, η οποία μάλιστα δήλωσε πως «εκτός από τον χρονικό δεν υπάρχει άλλος συσχετισμός με το εμβόλιο».

Το υπουργείο Υγείας και η επιτροπή πρέπει να απαντήσουν άμεσα κι επίσημα στους πολίτες για το τι συμβαίνει με τον υποδιευθυντή του Θριασίου και όχι να βάζουν ανώνυμες πηγές να «διαψεύδουν». 

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...