Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Σκάνδαλο Μεγατόνων..! Γιατί το κράτος δεν προμηθεύτηκε το ελληνικό όπλο “διαστημικής τεχνολογίας”;


Για το όπλο ελληνικής παραγωγής που θα μπορούσε να δώσει το φιλί της ζωής στην Ελληνική βιομηχανία όπλων και να στείλει και τα απαραίτητα μηνύματα στην γειτονική χώρα, μίλησε στον Focus Fm 103,6 ο δικηγόρος του Λαρισαίου κατασκευαστή του τυφεκίου, Διονύσης Ξένος.Το όπλο που φέρει την υπογραφή του γνωστού οπλουργού και δημιουργού Ιωάννη Αραπκουλε, ενωπ συμμετείχε στον διαγωνισμό του δημοσίου με τιμή άκρως ανταγωνιστική και ξεπερνούσε σε ποιότητα κάθε άλλο όπλο, παρόλα αυτά οι μεθοδεύσεις των κύκλων που δεκαετίες τώρα λυμαίνονται τις αμυντικές προμήθειες, γύρισαν την πλάτη στον Έλληνα κατασκευαστή.

Ακούστε όσα είπε στον Στέφανο Δαμιανίδη ο δικηγόρος του κατασκευαστή οπλουργού Διονύσης Ξένος.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/01/blog-post_9556.html

4 σχόλια:

 1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σιγά μην αφήσουν τα ανθελληνικά μασωναριά,να σηκώσει κεφάλι ένας άξιος Έλληνας.Ο Θεός όμως,είναι στο πλάι μας και ότι πόλεμο και να μας κάνουν,ότι επιτρέψει Ο Χριστός θα γίνει και πάντα για την σωτηρία μας.Μην χάνουμε την ελπίδα μας,ποτέ.Καλή λευτεριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Το βίντεο δεν υπάρχει πλέον.
  Τι σημαίνει "διαστημικό όπλο" ?
  Εδώ γήινα όπλα δεν είμαστε ικανοί να κάνουμε, καταφέραμε να κάνουμε διαστημικό?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σιγά την διαστημική τεχνολογία, κλώνος του M16 είναι φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία ένα όπλο που δεν έχει και την καλύτερη φήμη στον αμερικανικό στρατό. Τώρα αν του έκανε βελτιώσεις τι να πω; Το θέμα είναι ότι η ντόπια παραγωγή δεν έχει μίζες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...