Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

ΤΡΕΙΣ ΑΓΙΟΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

 

ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ

-Από την Δύση δεν περιμένομε τίποτε καλό. Ο ήλιος συνέχεια τόσα χρόνια πάει στην Δύση και ακόμα δεν φωτίστηκε, αλλά σκοτεινιάζει 1.

-Τα πάντα διοικούνται από τον Θεό Λόγο, δεν τα διοικούν οι Αμερικάνοι ούτε οι Εβραίοι.......... Αυτοί επικρατούν μία φορά, διότι το επιτρέπει ο Θεός για να παιδεύει τους δικούς Του........  


[....] Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, ο διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, τα προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στη συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν κι αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας 2.

 

-..........Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ........Οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι είναι ένας λαός που συνεργάζονται...... σου λέει, τί γίνεται εδώ;....... ξανασηκώνει κεφάλι ο Χίτλερ;....... και θα την διαλύσουν 3.

 

- Στην Αμερική πήγαν άνθρωποι από διάφορα μέρη. Κουβάλησε ο καθένας το κουρέλι του και έτσι έγινε εκεί μία κουρελού. Η Αμερική μοιάζει μ΄ έναν αργαλειό, που αφομοιώνει όλα τα κουρέλια, ενώ στην ΕΟΚ υπάρχουν αντιτιθέμενα και διαπλεκόμενα συμφέροντα 4. 

 

"Θάρθει καιρός που ο αράπης θα γίνει αφέντης και ο αφέντης, σαν τον αράπη" 5.

 

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΔΗΣ

- Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη. Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική 6

- Ἡ Ἀμερικὴ θὰ πάθει μεγάλη γεωλογικὴ-βιολογικὴ καταστροφὴ γιὰ τὶς καταστροφὲς ποὺ ἔχουν προξενήσει καὶ τὸν ἄδικο θάνατο τόσων ἀθώων ἀνθρώπων». Αὐτὸ ἀνέφερε ὁ π. Ἰωάννης Καλαϊδῆς λίγο πρὶν τὴν κοίμησή του τὸ 2009 ἀναφερόμενος σὲ μία ὁμήγυρη γιὰ τὴν ἐπιστροφὴ τῆς Κωνσταντινούπολης στοὺς Ἕλληνες 8!

 

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΩΝ π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ

-Ο Αμερικάνος θέλει να στριμώξει το Ρώσο αλλά τελικά θα την πληρώσει ακριβά. Η Αμερική θα γίνει μερική.................. Οι Έλληνες αν δεν μετανοήσουν θα πληρώσουν βαρύ τίμημα 7.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ

ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΑΡΙΣΤΗΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ

-Την Αμερική θα τη σαρώσουν θεομηνίες γιατί ανθρώπινο χέρι δεν μπορεί να την αγγίξει.

-Πλανητάρχης μετά τον πόλεμο θα γίνει η Κίνα και η Αμερική θα διαλυθεί 9.


_________________

1. Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ-ΔΙΔΑΧΕΣ), ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 220.

2. ΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ, ΛΟΓΟΙ ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΤΟΣ, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, σσ. 99, 104, . ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 88, ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΘΗΝΑ 2015, σ.55.

3. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΚΟΒΑΛΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2018, σ. 160.

4. ΗΣΑΪΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ, ΑΘΗΝΑ 2016, σ. 92., ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΡΗΤΙΚΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕ, 2015, σσ. 253-254.

5. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΑΓΚΟΥ, ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΑΘΗΝΑ, σ. 250.

6. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ ΕΠΙΜ., Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΥΡΑΣ (ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ) ΣΙΝΤΙΚΗΣ, ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΙΔΗΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ), ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2011, σσ. 141-142.

7. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ, ΓΕΡΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ, ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ - ΔΙΔΑΧΕΣ, ΤΟΜ. Β΄, ΕΚΔ. ΑΓΑΘΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΑΘΗΝΑ 2019, σ. 9.

8.  ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Α. ΜΑΚΡΗΣ : Τὴν τύχη τῆς Βαβυλώνας θὰ ἔχει ἡ Ἀμερικὴ, https://orthodoxia.gr/2020/02/21/tin-tychi-tis-vavylonas-tha-echei-i-ameriki/

9. Οι προρρήσεις της ευλαβούς αυτής γυναίκας, κατεγράφησαν από τον ανεψιό της τον Μάρτιο του 1973. https://tribonio.blogspot.com/2018/09/blog-post_32.html

πηγή

1 σχόλιο:

  1. εδω θελω να προσθεσω ενα μικρο ΘΑΥΜΑ που εγινε σε εμενα.σχετικα με ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ.εδω και καιρο διαβαζω τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ και ηθελα ενα βιβλιο του.λεγω λοιπον στην μητερα μου .πρεπει να δεις στο βιβλιοπωλειο να αγορασεις το ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ
    ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ να το διαβασουμε,το συζητουσα μερες με την μητερα μου.ΩΣΠΟΥ μια μερα της λεω ξανα οτι πρεπει να βρουμε οποσδηποτε ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.πηγε λοιπον στο βιβλιοπωλειο αλλα δεν το βρηκε το βιβλιο..μετα λοιπον 2-3 ΗΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ με το βιβλιο στο χερι η μητερα μου και μου λεει να το βιβλιο..της λεω ΜΗΤΕΡΑ που το βρηκες ?το βρηκα μου λεει ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ καποιος θα το αφησε .ε λεω ΘΑΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΕ ΕΜΑΣ..ΣΑς ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ παιδια οτι Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗΣ συμφωνα με το βιβλιο που διαβασα ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Α Ο Ρ Α Τ Ο Υ Σ Α Σ Κ Η Τ Ε Σ του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ..ΚΑΙ ΑΥΤΟ το αποκαλυψε μετα τον ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ που φιλοξενουσε τον ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ.που της ειπε οτι Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑΣ απο τους ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΑΣΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ..Η ιδια η ΚΥΡΙΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΛΙΣΤΑ τον ειχε ρωτησει γιατι κατι ειχε υποπτευθει ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΣΟ ΖΟΥΣΕ δεν το απεκαλυψε μαλιστα κοκκινησε και εσκυψε το ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...