Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ηχηρό χαστούκι στο Biden: Το Τέξας έγινε η πρώτη πολιτεία που μπλοκάρει επίσημα την απόφαση Biden για παύση απέλασης μεταναστών!

Ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ, Ντρου Τίπτον εξέδωσε προσωρινή περιοριστική απόφαση ενάντια στις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας για παύση των απελάσεων την Τρίτη.


Γενικός εισαγγελέας Paxton: «Θρίαμβος! Το Τέξας είναι η ΠΡΩΤΗ πολιτεία των Η.Π.Α που άσκησε αγωγή εναντίον της διακυβέρνησης Biden και κερδίσαμε! Εντός 6 ημερών από την ορκομωσία του Μπάιντεν, το Τέξας σταμάτησε τη παράνομη παύση των απελάσεων!»

Ο ομοσπονδιακός δικαστής έχει μπλοκάρει την εκτέλεση των 100 ημερών μορατόριουμ απέλαση Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το Associated Press .

Ο δικαστής της περιφέρειας των ΗΠΑ, Ντρου Τίπτον, διορισμένος από τον Τραμπ, εξέδωσε προσωρινή περιοριστική απόφαση ενάντια στις οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας για παύση των απελάσεων την Τρίτη. Αυτό έρχεται ως απάντηση στην αγωγή της πολιτείας του Τέξας κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν, στην οποία ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Κέν Πάξτον ισχυρίστηκε ότι το μορατόριουμ παραβιάζει τον ομοσπονδιακό νόμο για τη μετανάστευση και μια συμφωνία DHS με το κράτος.

Ο δικαστής Τίπτον αποφάνθηκε ότι η διοίκηση του Μπάιντεν απέτυχε «να παράσχει συγκεκριμένη, εύλογη δικαιολογία για παύση 100 ημερών στις απελάσεις».

Ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton ισχυρίστηκε νίκη σε ένα tweet της Τρίτης το απόγευμα: «Θρίαμβος! Το Τέξας είναι η ΠΡΩΤΗ πολιτεία των Η.Π.Α που άσκησε αγωγή εναντίον της διακυβέρνησης Biden και κερδίσαμε! Εντός 6 ημερών από την ορκομωσία του Μπάιντεν, το Τέξας σταμάτησε τη παράνομη παύση  των απελάσεων! Αυτή ήταν μια σαγηνευτική αριστερή εξέγερση! Και εμείς καταφέραμε και τη σταματήσαμε!»

 

 

Η κυβέρνηση Μπάιντεν είναι δεδομένο πως θα δοκιμάσει ό, τι είναι δυνατόν για να ανατρέψει αυτήν την απόφαση. Σε τελική ανάλυση, η πολιτική μετανάστευσης του Μπάιντεν είναι πιθανώς η πιο ριζοσπαστική στην προεδρική ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει καταστήσει σαφές ότι θα προσπαθήσει να την εφαρμόσει το συντομότερο δυνατό. Για να αναφέρουμε μερικές σημαντικές προτεραιότητες, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι έχει δεσμευτεί να παγώσει προσωρινά τις απελάσεις, να επεκτείνει το DACA και να δώσει αμνηστία σε σχεδόν κάθε παράνομο αλλοδαπό που κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, πιθανότατα θα εργαστεί για να αυξήσει τα νόμιμα επίπεδα μετανάστευσης όταν η πανδημία COVID-19 υποχωρήσει.

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/01/Ixiro-xastouki-sto-biden-to-texas-egine-i-proti-politeia-pou-blokarei-episima-tin-apofasi-biden-gia-paysi-apelasis-metanaston.html 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...