Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Άγνωστα & πανέμορφα μέρη ανά το κόσμο

Η Huacachina, είναι μια όαση στη μέση της ερήμου, είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη στο Περού.
Υπάρχει ένας μικρός οικισμός γύρω από αυτόν τον κόλπο, ο οποίος είναι πλήρως καλυμμένος με ερήμους. 200 άτομα ζουν στο χωριό πέντε ώρες μακριά από την πρωτεύουσα του Περού, Λίμα.

Hillier Λίμνη, Αυστραλία


Σκεφτείτε μια παραλία που περιβάλλεται από ευκαλύπτους. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά την Hillier Lake την πιο ροζ περιοχή του κόσμου. Λόγω του γεγονότος ότι πρόκειται για μια απομακρυσμένη γεωγραφική περιοχή, η περιοχή δεν έχει επηρεαστεί ακόμα από τουρίστες.

Silfra Fissure, Ισλανδία

Οι κάτοικοι που ισχυρίζονται ότι έχουν τα πιο καθαρά νερά του κόσμου μπορεί να είναι σωστοί από την άποψη αυτή. Αυτά τα κρύα εδάφη του βορρά είναι το σπίτι για πολλά φυσικά θαύματα. Ένας από αυτούς είναι το Silfra Fissure στο Εθνικό Πάρκο Thingvellir.

Isola Bella, Ιταλία

Το Isola Bella, που βρίσκεται στη λίμνη Maggiore, κοντά στην Ελβετία, βρίσκεται στο προσκήνιο με το παλάτι Borromeo και την φυσική ομορφιά.

Popeye Village, Μάλτα

Αυτό το χωριό στη Μάλτα είναι γνωστό για το διάσημο χαρακτήρα του κινουμένων σχεδίων Temel Reis. Το χωριό, το οποίο χρησιμοποιείται τώρα ως καταλύματα, χτίστηκε για το κύριο μουσικό Reis στη δεκαετία του 1980.

Dongchuan, Κίνα

Αυτή η περιοχή της Κίνας, η οποία έχει ερυθρό έδαφος, ανακαλύφθηκε στη δεκαετία του 1990, μια περιοχή που δεν φαίνεται καν στον κόσμο. Τόσο πολύ, ώστε η περιοχή δεν υπήρξε καν στους χάρτες για πολλά χρόνια.

Νήσος Φλόρες, Πορτογαλία

Το Flores, ένα από τα αρχιπελάγη των Αζορών στον Πορτογαλικό Ατλαντικό Ωκεανό, βρίσκεται στον κατάλογο της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Το νησί, όπου οι τουρίστες έρχονται να δουν, είναι ένα θαυμάσιο φυσικό φαινόμενο.

Crater Darvaza, Τουρκμενιστάν

Το Darvaza, γνωστό και ως Hell Gate, έχει πλάτος 60 μέτρα και βάθος 20 μέτρων. Το φυσικό αέριο καίγεται στο φρεάτιο χωρίς να σταματήσει. Αν και αυτή η πυρκαγιά ξεκίνησε πριν από 45 χρόνια, δεν μπορεί ακόμα να σβήσει.

Εθνικό Πάρκο Lencois Maranhenses, Βραζιλία

Αυτό το εθνικό πάρκο στη Βραζιλία είναι καλύτερα κατανοητό για να έχει καταπληκτική θέα, ειδικά όταν το βλέπουμε από τον αέρα. Η καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε τον εθνικό πάρκο Lencois Maranhenses στις ακτές του Ατλαντικού της βόρειας Βραζιλίας είναι τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Setenil de las Bodegas, Ισπανία

Το Setenil de las Bodegas, ακριβώς κάτω από μια βραχώδη περιοχή, είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες οικισμούς στον κόσμο. Το χωριό στα νότια της χώρας προσελκύει την προσοχή με αυτό το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό.


Σπήλαιο του Marcel d'Ardeche, Γαλλία

Ανακαλύφθηκε από έναν κυνηγό το 1836, το σπήλαιο βρίσκεται στην περιοχή Ροδανού-Άλπεων της Γαλλίας. Τα πολύχρωμα βράχια είναι η πιο ξεχωριστή όψη της σπηλιάς.

Μάρμαρο Σπήλαιο, Χιλή

Αυτό το σπήλαιο, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από το νερό για χιλιάδες χρόνια, είναι ένα από τα πιο σημαντικά θαύματα της φύσης στη Χιλή.

Las Lajas, Κολομβία
Μεταξύ της Κολομβίας και του Ισημερινού, το Las Lajas είναι ένα από τα σημαντικότερα θρησκευτικά μοναστήρια στην ήπειρο. Το κτίριο, χτισμένο σε νεο-γοτθικό στιλ, είναι δύσκολο να αποκτήσει πρόσβαση και η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική του είναι συναρπαστική.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ HABERLER: https://corfiatiko.blogspot.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...