Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Ελήλυθεν το ψηφιακό πιστοποιητικό του καθεστώτος! Θα έχει QR CODE, μοναδικό αριθμό και ψηφιακή ΣΦΡΑΓΙΔΑ (βίντεο

«Η διαδικασία των εμβολιασμών προχωρεί ομαλά, με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει», τόνισε ο Κούλης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που έγινε την Τρίτη για το ζήτημα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως τόνισε, «σύντομα θα κλείσει ο πρώτος κύκλος των υγειονομικών και των συμπολιτών μας άνω των 85 ετών και θ’ αρχίσει ο προγραμματισμός των ραντεβού για την ομάδα από τα 80 έως και τα 84, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη σύσκεψη, έως αργά το απόγευμα είχαν γίνει 92.401 εμβολιασμοί. Περισσότερες από 11.000 δόσεις έχουν χορηγηθεί σε πολίτες ηλικίας άνω των 85 ετών, ενώ σχεδόν 6.000 εμβολιασμοί έχουν γίνει από κινητές μονάδες σε δομές φροντίδας ηλικιωμένων».

Η κάλυψη της επικράτειας, είπε, θα είναι πλήρης έως τα τέλη Φεβρουαρίου και για να μην χάνεται κανένα εμβόλιο, υπάρχει ένας μηχανισμός αναπλήρωσης των ραντεβού που δεν γίνονται. Επίσης, ποσότητες που πλεονάζουν θα διατίθενται αμέσως στις γυναίκες και στους άνδρες της Αστυνομίας και του Στρατού (που θα βρει τους εθελοντές δεν ξέρω) και σε αντίθεση με άλλα κράτη, η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες με ουσιαστικά μηδαμινές απώλειες δόσεων, ισχυρίζεται.Το ψεύτικο αυτό συμπέρασμα μην ξεχνάμε ότι το έβγαλε σύμφωνα με την υποτιθέμενη συμπεριφορά των 85+ .

Ακόμη, παρουσιάστηκε το εθνικό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού (ψηφιακή καρτούλα), το οποίο οι πολίτες θα μπορούν να λάβουν είτε μέσω του gov.gr είτε μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών. Η κάρτα περιέχει τα αναγκαία στοιχεία προκειμένου να είναι δυνατή η ταυτοποίηση του πολίτη, ενώ διαθέτει τρεις δικλίδες ασφαλείας, ώστε να διασφαλίζεται το αδιάβλητο: QR code, μοναδικό κωδικό και ψηφιακή σφραγίδα.
Τελικά ότι και αν συμβεί το παγκόσμιο καθεστώς τα κάνει όλα bar codes, QR codes κλπ...
Από εδώ το πάνε από εκεί το πάνε στο σφράγισμα καταλήγουν...

7 σχόλια:

 1. Αφού ξέρουν το εμβόλιο έχει παρενέργειες, άρα τρυπάμε τους γέρους να τους ξεπαστρεψουμε να γλιτώσουμε τις συντάξεις
  Μπ@στ@ρδε Κ@ύλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ας έχει οτι θέλει. Η αποχή θα μοιράσει εγγεφαλικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά φίλε μου και σε καμία περίπτωση αποχή από τις επόμενες εκλογές,όλοι πρέπει να πάμε να ψηφισουμε

   Διαγραφή
 3. Έχει ο Θεός και για μας τους ανάξιους δούλους Του! Εκείνος έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝ,
  Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ...ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ;Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙ ΘΑ ΦΑΕΙ...ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ.ΑΥΤΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ..ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Αδιανόητη προκήρυξη Δήμου για προσλήψεις ΜΟΝΟ υγιών ατόμων: "Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να έχουν την υγεία και την φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας ου επιλέγουν. Να μην έχουν χρόνια ή υποκείμενα νοσήματα, να μην ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ευάλωτες στον ιό του κορωνοϊού COVID-19".

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...