Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Τράγκας: Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά μέλη της διεθνούς ηγεσίας δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή δηλώνουν ότι δίνουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον

Εκατομμύρια άνθρωποι με μικρό προσδόκιμο ζωής λόγω ηλικίας και σοβαρών ασθενειών καταδικάζονται να περάσουν το μικρό υπόλοιπο της ζωής τους φυλακισμένοι με το επιχείρημα ότι έτσι διαφυλάσσεται η ζωή τους.

It’s a mad mad mad world. Το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκα στο Leroy Merlin, στον δρόμο της Γκρενόμπλ. Έχει τεράστιες αίθουσες με ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι. Επικρατούσε το αδιαχώρητο από πελάτες που σχημάτιζαν ουρές μπροστά στα προϊόντα ή στα ταμεία. Φορούσαν μάσκες αλλά ήταν δύσκολο να τηρήσουν αποστάσεις. Αναρωτήθηκα γιατί το ίδιο δεν μπορεί να συμβαίνει στην Ελλάδα; Εδώ με κυβέρνηση  Μητσοτάκη και Σωτήρη Τσιόδρα είναι πιο φονικός ο ιός; Την ίδια κοσμοσυρροή διαπίστωσα στο Conforama, στο Nice Etoile, στο LeClairk και στο Carrefour. 

Οι Γάλλοι λοιμωξιολόγοι είναι λιγότερο ή περισσότερο έξυπνοι από τους Έλληνες και επιτρέπουν στον κόσμο να κατακλύζει τα εμπορικά καταστήματα; 

Στη Νότια Γαλλία υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις έξι το απόγευμα αλλά είναι ανοιχτά όλα τα καταστήματα.

 Στο πριγκιπάτο του Μονακό υπάρχει συγκεκριμένο ωράριο για τα εστιατόρια, μεσημέρι και βράδυ. Οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα επί τρίωρο να φάνε … σαν άνθρωποι.  

Οι περιορισμοί συνοδεύονται από κάποια λογική για τη διαφύλαξη της οικονομίας σε μια χώρα που έχει καθημερινά πολύ περισσότερα περιστατικά covid19 από την Ελλάδα. 

Οι περισσότεροι Γάλλοι φίλοι μου είναι κατά του εμβολίου, ή τουλάχιστον έχουν επιφυλάξεις.

 Όλοι κουβεντιάζουν για την «φυλακή» που έφερε ο κορονοϊός. 

Ένα μεγάλο μέρος πιστεύει ότι όλη αυτή η ιστορία είναι σικέ. 

Είναι μεγάλη «μούφα» που εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολυεθνικά συμφέροντα.

It’s a mad mad mad world. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι με μικρό προσδόκιμο ζωής, λόγω ηλικίας και σοβαρών ασθενειών, είναι καταδικασμένοι να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους φυλακισμένοι από μέτρα που έχουν στόχο (έτσι λέει η παγκόσμια ελίτ) να διαφυλάξουν τη ζωή τους! Δεν μπορούνε να μετακινηθούν εύκολα και πάνε όπου θέλουν. Δεν μπορούνε να χαρούνε τα τελευταία τουριστικά ταξίδια τους. Δεν μπορούν να το «κάψουν» σε κάποια παραλία εξωτικής περιοχής βλέποντας τον ήλιο να βουλιάζει στον ορίζοντα του ωκεανού ή να αναδύεται από γαλάζια, παρθένα νερά. Εκατομμύρια συνάνθρωποί μας που έχουν δυσμενή ιατρική πρόγνωση (μικρό υπόλοιπο ζωής) ή υφίστανται λόγω ηλικίας τις επίπονες παρενέργειες νόσων φθοράς, βομβαρδίζονται καθημερινά από τηλεοπτικές εικόνες με σύριγγες, ορούς, Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένους και μηνύματα απελπισίας, τρόμου και πανικού. Δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη είναι φυλακισμένοι και «αγναντεύουν» με απόγνωση το πέλαγος, όπως «ο Πεταλούδας» στην ομώνυμη ταινία φορώντας στα πόδια αλυσίδες με ασήκωτες μεταλλικές σφαίρες.

Ούτε ο σεναριογράφος στο «Hunger games» δεν είχε φανταστεί τέτοια εφιαλτική, διεθνή δικτατορία. Μέχρι τώρα ξέραμε μόνο το ανελεύθερο και απάνθρωπο καθεστώς του Πεκίνου με τους δισεκατομμυριούχους κομμουνιστές και τα εκατομμύρια των Κούληδων της ενδοκίνας. Τώρα με τον covid19 εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίοι ζούνε σε πλήρη παράνοια, χωρίς προσωπικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα, εκβιαζόμενοι επί 24ωρου βάσεως ότι αν δεν κάνουν τα εμβόλια δεν θα μπορούν να εργαστούν ή να ταξιδέψουν ή να μετάσχουν άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων. Κοντολογίς, εδώ στη Δύση, λένε ότι προκειμένου να ζήσουμε (αν αυτό μπορεί να το πει κανείς ζωή) πρέπει να στερηθούμε όλες τις πραγματικές χαρές της εφήμερης και ιδιαίτερα σύντομης ανθρώπινης ζωής. Το χειρότερο είναι ότι αποφασίζουν και διατάσσουν ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ασθενείς με εκφυλιστικές και μη αναστρέψιμες ασθένειες, να μην έχουν ούτε το δικαίωμα των τελευταίων επιθυμιών τους. Οι δεσμοφύλακες στο «Πράσινο Μίλι» ήταν πιο επιεικείς και πιο ανθρώπινοι από τη σημερινή Ευρωπαϊκή ηγεσία.

It’s a mad mad mad world. Η Άνγκελα Μέρκελ στο διάγγελμά της, αποχαιρετώντας το 2020, και καλωσορίζοντας το έτος του «μεταλλικού βοδιού», περιέργως αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της στις θεωρίες συνωμοσίας και σε όσους «απαράδεκτους» δεν πιστεύουν στη «φονικότητα» του ιού και στα εμβόλια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Καγκελάριος είπε ότι θα κάνει εμβόλιο «όταν έρθει η ώρα της»!!! Δηλαδή η πρώτη κυρία της Ευρώπης, που ο συνεχής παθολογικός τρόμος στα χέρια της απασχόλησε επί μήνες όλα τα διεθνή μίντια, κρίνει ότι δεν είναι ευπαθής και έτσι θα κάνει αργότερα το περίφημο εμβόλιο της Pfizer/BioNTech. Δεν βιάζεται καθόλου. Γιατί άραγε; Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά μέλη της διεθνούς ηγεσίας, που επιβάλλει στο δυτικό ημισφαίριο πρωτοφανή σε αγριότητα μέτρα περιορισμού των πληθυσμών, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή δηλώνουν ότι δίνουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον, γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα!!!

Εκτός από τον Μητσοτάκη, ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης θέλει να είναι στη λίστα των πρώτων που θα κάνουν το εμβόλιο.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...