Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Ο γιος του Τομ Χανκς, «χτύπησε» τατού με τη Θεοτόκο επειδή θεωρεί ότι τον γλίτωσε από τα ναρκωτικά

 σχόλιο
Γ.Χ.Π
: Κάποιος πρέπει να του πει όμως ότι τα τατουάζ δεν συνάδουν με την Ορθόδοξη Πίστη

Στα χνάρια των διάσημων γονιών του βαδίζει ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, ο οποίος, όχι μόνο δηλώνει χριστιανός ορθόδοξος, αλλά σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να ξεπεράσει τον σοβαρό εθισμό του στα ναρκωτικά, με τα οποία είχε περιπέτειες από πολύ μικρή ηλικία!

Ο μεγαλύτερος γιος του βραβευμένου με Οσκαρ χολιγουντιανού αστέρα Τομ Χανκς και της ελληνικής καταγωγής ηθοποιού Ρίτα Γουίλσον έχει «κληρονομήσει» από τους γονείς του την αγάπη τους τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ορθοδοξία, την οποία ασπάστηκαν, θεωρώντας ότι ο τρόπος που δοξάζονται στη χώρα μας τα θεία αντιπροσωπεύει τις δικές τους εσωτερικές πεποιθήσεις για τη μεταφυσική.

Μάλιστα, για να αποδείξει και εμπράκτως την πίστη του στον Θεό ο 30χρονος ράπερ «χτύπησε» στην πλάτη του έναν πελώριο σταυρό, ενώ στόλισε το μπράτσο του με την εικόνα της Παναγίας, όπως αποτυπώνεται στην ορθόδοξη παράδοση. Ο ίδιος πιστεύει ότι η Παναγία Γλυκοφιλούσα τον βοήθησε να βγει από το μαύρο τούνελ των ουσιών, από τις οποίες κατάφερε να απεξαρτηθεί σχετικά πρόσφατα, ενώ πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή προστατεύει και την οικογένειά του από τις κακοτοπιές.
Μάχη με τον εθισμό»

«Δίνω μάχη με τον εθισμό από τα 16 μου χρόνια. Στα 24 ζήτησα τελικά βοήθεια. Έχοντας στο κοντέρ 50 μέρες καθαρός, μπορώ να σας πω ειλικρινά ότι δεν ήμουν ποτέ πιο χαρούμενος» είχε δηλώσει το 2014 ο Τσέστερ Μάρλον Χανκς, γνωστός και με το παρατσούκλι Τζετ Χέιζ, μέσω ενός βίντεο που είχε ανεβάσει στον λογαριασμό του στο Instagram.

Στο ίδιο βίντεο, στο οποίο μοιραζόταν το πρόβλημά του με το κοινό του στις ΗΠΑ, ο 30χρονος σήμερα Τσέστερ είχε ευχαριστήσει την οικογένειά του για την υποστήριξή της, ενώ είχε παροτρύνει όσους είχαν το ίδιο πρόβλημα με αυτόν να μιλήσουν σε κάποιον.

Ο Τομ Χανκς έχει άλλους δύο γιους, τον Τρούμαν, τον οποίο απέκτησε επίσης με τη Ρίτα Γουίλσον, και τον Κόλιν, από τον πρώτο γάμο του με τη Σαμάνθα Λούις. Ο τελευταίος, ο οποίος έχει ακολουθήσει το ίδιο επάγγελμα με τον 64χρονο αστέρα του Χόλιγουντ, φροντίζει να επισκέπτεται με τα δύο παιδιά του το «ησυχαστήριο» της οικογένειας στην Αντίπαρο. Η κόρη του, μάλιστα, Ολίβια απευθύνεται στον Τομ και στη Ρίτα πάντοτε στα ελληνικά, φωνάζοντάς τους «παππού» και «γιαγιά».

Πηγή: Espresso

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...