Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΦΟΒΑΤΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ

Πρέπει να αγαπάς τη γυναίκα σου περισσότερο από τη μητέρα σου! Αυτό είναι το παράδοξο των βιβλικών εντολών. Η μαμά είναι καλή, αλλά αφού παντρευτήκατε, πρέπει να ακούσετε περισσότερο τη γυναίκα σας και πρέπει να προστατεύσετε τη γυναίκα σας από τη μητέρα σας, αρκετά παράξενο...
Πατήρ Andrei Tkachev

ΕIΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ : ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΈΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ ΑΠΌ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΈΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ

ΕIΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΝΤΟΣ ΣΟΥ

ΕIΠΕ ΜΟΝΑΧΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΦΟΒΑΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ

Σύζυγοι, προσεύχεστε για τους συζύγους σας και ευλογήστε τους ... Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ισχυρές είναι οι προσευχές σας στη ζωή του και στη ζωή της οικογένειάς σας στο σύνολό της!
Ο ιερέας Vladimir Popov

Είναι πολύ καλό να ξεκινάτε κάθε πρωί με προσευχή: "Κύριε μου βοήθησε να δώσω στον αγαπημένο μου τον άνθρωπο περισσότερη χαρά και λιγότερο θλίψη". Γεμίζει τη ζωή σας με νόημα και ευτυχία.
Ιερέας Παύλος Gumerov

Δώστε στους φτωχούς και, αφήστε τον εαυτό σας να σιωπήσει, χιλιάδες χείλη θα μιλήσουν στην υπεράσπισή σας, γιατί τα στρατεύματα θα αυξηθούν και θα σας προστατεύσουν: η ελεημοσύνη είναι η εξόφληση της ψυχής ... μπορεί ακόμη και να εξιλεώσει τις αμαρτίες μας και να μας σώσει από την κρίση.
AΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΡΙΑ.
Ο καθένας μας έχει τη δική μας αποστολή στη γη. Η αποστολή μου είναι όχι μόνο να γράφω ποίηση, αλλά και να βοηθήσω τους ανθρώπους να γίνουν πιο ευτυχισμένοι. Αλλά η μεγαλύτερη αποστολή είναι η μητρότητα! Ο Κύριος μας εμπιστεύτηκε έναν ανεκτίμητο θησαυρό - παιδιά.
Σας παροτρύνω να μην υποβαθμίσετε τη σημασία της αποστολής σας, αλλά να τη μεταφέρετε με μεγάλη αγάπη.
Ο Κύριος να ευλογεί τις προσπάθειές μας! Μόνο μέσα από καλές πράξεις κερδίζουμε ευτυχία!


Θα προσευχηθούμε ο ένας για τον άλλον για να μην χωριστούμε στην αιωνιότητα.
Πρεσβύτερος Μητροφάνης Zhirovitsky

Είναι απαραίτητο οι άνδρες να εξηγήσουν στα παιδιά τους ... να εξηγήσουν γιατί είναι αδύνατο να κλέψουν, γιατί είναι αδύνατο να ορκιστούν, γιατί είναι απαραίτητο να βοηθήσουμε αυτούς που είναι αδύναμοι, άρρωστοι, ηλικιωμένοι, μόνοι. Γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει να προσβάλλονται. Είναι απαραίτητο οι άνδρες να το εξηγήσουν όλα, τότε το παιδί θα το θυμάται όλη του τη ζωή.
Πατήρ Αντρέι Τκατσέφ

Εάν ένα άτομο μαθαίνει να έχει μνήμη θανάτου τότε θα υπάρχει μόνο μια σωστή ματιά στην προσωρινή φευγαλέα ζωή του.
Ηγούμενος Ιωάννης (Alekseev)

ΕIΠΕ ΓEΡΩΝ.
Όποιος ελεήσει θα ελεηθεί ... απευθύνομαι στην ελεημοσύνη της δικής μου αμαρτωλής ψυχής ... εγώ να ελεήσω πρώτα τον εαυτό μου ... να τακτοποιήσω πρώτα την ψυχή μου ... να τακτοποιήσω την συνείδησή μου ... και μετά ας κάνω όσα καλά θέλω στους άλλους ... γιατί έτσι είναι ,αν δεν ελεήσω την ψυχή μου πρωτίστως ... είναι μάταιες οι ελεημοσύνες των άλλων ... είναι κίβδηλα αυτά τα νομίσματα για τον Κύριο ...

Είναι απαραίτητο να ενοχλείτε με τις προσευχές τον Κύριο και τους αγίους Του.
Στην προσευχή σας, πείτε το αίτημά σας. Εξομολογηθείτε τις αμαρτίες σας ,ζητήστε συγνώμη στον Θεό σε προσευχή, ζητήστε του το έλεος. Ειλικρινά ευχαριστώ τον Θεό για τις καλές πράξεις , δοξάστε την τελειότητα του Θεού.
Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ (Ρόζενμπεργκ)

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...