Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Έψαξε μέχρι και τα κελιά στο μοναστήρι η αστυνομία στην Ερήμη, δεν βρήκαν πιστούς αλλά κατήγγειλαν τον ιερέα

Δεν εντοπίστηκαν τελικά, παρά τις περί του αντιθέτους πληροφορίες, που είχε η αστυνομία πιστοί στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου των Σπηλαίων στην Ερήμη.

Όπως μάλιστα δήλωσε στο OMEGA ο κοινοτάρχης Ερήμης, που βρέθηκε στο μοναστήρι μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η παρουσία των περιπολικών, η αστυνομία έκανε ένα πρώτο έλεγχο χωρίς να εντοπίσει πιστούς και στην συνέχεια οι άντρες της δύναμης επανήλθαν ελέγχοντας όπως είπε μέχρι τα κελιά στο μοναστήρι, χωρίς και πάλι να εντοπιστούν πιστοί.

Πάντως η αστυνομία θα προχωρήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε καταχώρηση υπόθεσης αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού εναντίον του Ιερέα για παρακίνηση πιστών να εκκλησιαστούν.
Όπως θεωρεί η αστυνομία, ο ιεράς από τις 3 τα ξημερώματα μέχρι τις 7 το πρωί λειτούργησε κανονικά αφήνοντας μάλιστα ανοικτές τις πόρτες στο μοναστήρι.
Πηγή: https://lemesosinsports.com
https://www.elromio.gr/

7 σχόλια:

 1. ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΌΓΟΥ... Η ΝΈΑ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΌΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙ ΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΜΌΝΟ ΩΣ ΠΑΡΤΊΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΟΜΑ ΕΥΤΕΛΉ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΆΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΜΠΤΟΥ ΗΘΙΚΗΣ...

  ΟΙ SORO ΠΙΑΣΜΈΝΟΙ ΕΥΡΩΛΗΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΘΗΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΘΡΑΝΊΑ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑΣ ΤΕΛΙΚΆ ΑΡΙΣΤΕΥΟΥΝ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΝΑ ΓΚΡΕΜΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εάν δεν το γνωρίζετε, και η Κύπρος δέχεται επί χρόνια "κύματα" λαθρομεταναστών. Τόσο ζήλο οι θλιβεροί αυτοί δήθεν αστυνομικοί δεν έχουν επιδείξει ποτέ. Η ξεφτίλα και η αναξιοπρέπεια δεν είναι χαρακτηριστικό μόνο των Ελλαδιτών συναδέλφων τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μας έκλεψαν τρεις φορές και είπαν πως δεν είχαν περιπολικό να έρθουν!!Να κοιμηθούμε με σπασμένη πόρτα!!Ούτε τους έπιασαν ποτέ!!

   Διαγραφή
 3. Στις εκλογες ΜΑΥΡΟ.Εναι αντιχριστοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα συνθήματα των αναρχικών
  Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
  και το άλλο για τους μπάτσους, δικαιώνονται σ'αυτό το βιντεάκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Τώρα να φυλάνε τους παπάδες που είναι ευκολάκι τρελό τρέχουν τέσσερις-τέσσερις!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και οι αστυνομία αλλά και ο δημοσιογράφος όμως -...καπνός χωρίς φωτιά δεν βγαίνει...- .Μα πόση ηδονή μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος όταν τα βάζει με το Θεό; Κύριε ελέησον.
  Ζεί Κύριος...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...