Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

O εφιάλτης στα όνειρά του μητσοτάκη, είναι να δημιουργηθεί τώρα ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία

Ολόκληρος ο κόσμος επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής, αντιλαμβανόμενος ότι τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα, αν συνεχιστεί η ακινησία, η παράλυση της παγκόσμιας οικονομίας. Οι χώρες που αντιμετώπισαν χωρίς οριζόντια μέτρα τον κορονοϊό απέκτησαν κοινωνική ανοσία και εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στις περιοχές που θα αντιμετωπίσουν τεράστια ύφεση και πελώρια κύματα πείνας.
Ο οργανισμός Ηνωμένων Εθνών προειδοποίησε χθες, ότι τους επόμενους μήνες, η πανδημία του κορονοϊού, θα ωθήσει πάνω από 130 εκατ. ανθρώπους στα όρια της πείνας. Οι συγκρούσεις, η οικονομική ύφεση, η μείωση της βοήθειας και η κατάρρευση των τιμών πετρελαίου είναι παράγοντες που ενδέχεται – λέει ο ΟΗΕ – να οδηγήσουν σε τεράστιες ελλείψεις τροφίμων, ενώ προέτρεψε σε γρήγορη δράση για να αποφευχθεί η καταστροφή.
Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνομαι πλήρως, όχι μόνο στις εκτιμήσεις μου για τις υπερβολές που σημειώθηκαν στην πολύπαθη χώρα μας, αλλά και γενικότερα για τις επιπτώσεις σε ένα πλήθος κρατών.

Χθες, εντός του συμβουλίου ασφαλείας του ΟΗΕ, ο κος Ντέιβιντ Μπέσλει δήλωσε ότι «ενώ αντιμετωπίζουμε μια πανδημία covid -19, βρισκόμαστε στα πρόθυρα πανδημίας πείνας». Ήδη, ο διευθυντής του παγκόσμιου επισιτιστικού προγράμματος, έδωσε λίστα 10 χωρών που έχουν ήδη περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους στα πρόθυρα της πείνας. Ο λιμός θα είναι βιβλικών διαστάσεων.
Θα επιχειρήσω και σήμερα να αναλύσω την όλη κατάσταση, τονίζοντας για μία ακόμη φορά, ότι η πολιτική σκοπιμότητα, τα ψέματα και ο κιτρινισμός των καθοδηγούμενων και αμειβόμενων σε χαλεπούς καιρούς με εκατομμύρια τηλεοπτικών δικτύων, οδηγούν σε πλήρη κατάρρευση την εθνική οικονομία και σε απροσδιόριστες εξελίξεις τα εθνικά μας θέματα.

Ο Μητσοτάκης τρέχει να απελευθερώσει κάποια κομμάτια της εθνικής οικονομίας, χωρίς να χάσει την πολιτική αξιοπρέπειά του και τα προπαγανδιστικά επιχειρήματα: «γίναμε κράτος και βάλαμε τον άνθρωπο πάνω από την οικονομία».
Τώρα πια φοβάται ότι θα ανατραπεί από τα πελώρια κύματα ανεργίας, από τα χιλιάδες λουκέτα επιχειρήσεων και από τα άδεια ταμεία που θα έχει μεσούντος του θέρους.
Ούτε η Γερμανία – που τον θεωρεί πιόνι της – πρόκειται να τον βοηθήσει, ούτε καμία άλλη πληγωμένη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εκείνο που είναι εφιάλτης στα όνειρά του, είναι να δημιουργηθεί τώρα ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία ή να έχουμε μία – ω μη γένοιτο – εθνική θεομηνία.
Έχει διαπράξει μία σειρά από πολιτικές ανοησίες, με αποκορύφωση το lockdown, προκειμένου να διασώσει τη μνημονιακή τιμή του ελλιποβαρούς Εθνικού Συστήματος Υγείας. Πίστεψε ότι θα βγει και θα πει στον κόσμο : «εγώ έσωσα ζωές και προστάτεψα την Τρίτη ηλικία».

Τα μηνύματα όμως της μητσοτακικής γενναιοψυχίας, δεν γίνονται φαγητό, ούτε καλύπτουν τις ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων νοικοκυριών. Πέραν αυτού, η όλη συμπεριφορά του δημιουργεί προβληματισμούς σε Συνταγματολόγους και Νομικούς. Όπως όλοι παρατηρήσατε, επειδή εδώ και μέρες έχουν μηδενιστεί τα κρούσματα στην Ελλάδα και χθες δεν είχαμε ούτε ένα θάνατο, τα καθοδηγούμενα από το Μαξίμου ΜΜΕ, δεν είχαν τροφή για να μαγειρέψουν τρόμο και να προσφέρουν στο πλατύ κοινό που υποφέρει ψυχοσωματικά στα σπίτια του.
Από χθες λοιπόν, το γύρισαν στα ελληνοτουρκικά. Στις παραβιάσεις των Τούρκων. Επίσης θυμήθηκαν, τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που δεν ήθελε να τον στείλει στο εξωτερικό, ο ανεπανάληπτος υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας και τα μέλη του ΕΟΠΥΥ.
Αποσωληνώθηκαν και άλλοι, άδειασαν τα νοσοκομεία. Ας είναι καλά το πρωτόκολλο του Ντιντιέ Ραούλ. Πώς να δώσεις περισσότερο τηλεοπτικό τρόμο; Ήδη έχουν αρχίσει να παίρνουν στο ψιλό τον πρωθυπουργό και το τρίο covid -19, Τσιόδρα, Μόσιαλου και Σύψα, ένα πλήθος ραδιοφωνικών εκπομπών στη χώρα. Που δεν ανήκουν απαραίτητα στην αντιπολίτευση.
Από χθες στις 6 το πρωί παρακολουθώ τις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, στις οποίες συμμετέχουν οι λοιμωξιολόγοι που έγιναν μέρος του star system της εποχής. Διαισθάνθηκα ότι άπαντες, όσοι τουλάχιστον βγήκαν χθες, δεν θέλουν να είναι υπαίτιοι μίας υγειονομικής τυραννίας που θα φέρει τη χώρα σε μία μετακατοχική περίοδο πείνας και μολυσματικών ασθενειών.

Ακόμη και οι μετέχοντες της επιτροπής λοιμωξιολόγων, όπως ο κος Σύψας άρχισαν να κρατάνε διάφορες πισινές, γιατί γνωρίζουν ότι πέραν της πολιτικής ευθύνης, θα αναζητηθούν και οι αποδείξεις επικινδυνότητας που τεκμηρίωσαν τις εισηγήσεις του lockdown και της βιβλικής καταστροφής που αναλογικά έρχεται και στη χώρα μας. Όλοι κρατάνε πλέον πισινή και είναι πολύ προσεκτικοί σε ό,τι λένε, μεταφέροντας – φυσικά – τις ευθύνες στην πολιτική ηγεσία του τόπου και στον κο Μητσοτάκη.

Ο κος Τσιόδρας, χθες το απόγευμα μπορώ να πω ότι ήταν λαλίστατος και ψύχραιμος, άνευ δοχείου δακρύων σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες. Έπαψε να έχει το ύφος υγειονομικού πατερούλη και επισήμανε – μεταξύ άλλων – ότι «εγώ ένα μέλος της επιτροπής είμαι, η επιτροπή θα εισηγηθεί, η πολιτική κεφαλή θα αποφασίσει».
Είπε ακόμη, σε μια εμφανή προσπάθεια να αποφύγει ο ίδιος ευθύνες και μάλιστα πολιτικές, ότι : « δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε έτσι την οικονομία μας ή να μείνουμε επ’ αόριστον στο σπίτι». Επίσης απέφυγε να επαναλάβει τις ρατσιστικές δηλώσεις του για εγκλεισμό της τρίτης ηλικίας στα σπίτια, δηλαδή του 25% του ελληνικού πληθυσμού.
Αντίθετα, για να αποδώσω τα δίκαια, τόνισε προς όλους τους δημοσιογράφους που θέλουν τους Έλληνες πολίτες τσιπαρισμένους και με υγειονομικά διαβατήρια, ότι « δεν υπάρχουν υγειονομικά διαβατήρια, υπάρχει η τήρηση των αποστάσεων, η σχολαστική καθαριότητα και οι κανόνες υγιεινής». Αν θέλουμε να μην αρρωστήσουμε – πολύ σωστά το είπε – πρέπει να είμεθα καθαροί.

Επίσης, αναφέρθηκε στη χρήση μασκών αλλά αυτή τη φορά δεν μπέρδεψε τον κόσμο. Είπε ότι αυτό θα το αποφασίσει η επιτροπή. Εκείνο που παρατήρησα για μια ακόμη φορά, είναι ότι ο καθηγητής σημείωσε πάλι ότι όλα αυτά που θα γίνουν θα εξαρτηθούν και από τις αντοχές του εθνικού συστήματος υγείας. Δηλαδή, κάρφωσε μέχρι ρίζας τις ελλείψεις του συστήματος, τις ελλείψεις γιατρών και το θέμα των μονάδων.
Μάλιστα, σε σχετικό ερώτημα, παρέπεμψε αμέσως στον παρόντα κο Κοντοζαμάνη, αποφεύγοντας να αναλάβει απάντηση που αφορούσε τις χαίνουσες πληγές του συστήματος.
Ανοίγουν λοιπόν, πρώτα στις 27 Απριλίου τα Πρωτοδικεία, τα ειρηνοδικεία και τα υποθηκοφυλακεία. Αμέσως μετά τα μικρά καταστήματα, τα κουρεία και τα κομμωτήρια.

Ακόμη γίνεται κουβέντα για το πότε μπορούν να ανοίξουν τα σχολεία και ποιες ηλικίες πρέπει να πάνε σχολείο. Από ό,τι κατάλαβα το μόνο σίγουρο στοιχείο που διαθέτουν επιστήμονες – λοιμωξιολόγοι και κυβέρνηση, είναι ο μηδενισμός των κρουσμάτων, των θανάτων και του αριθμού που φθίνει στις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον ιό και τη συμπεριφορά του. Έχουν αποτελεσματικά φάρμακα εναντίον του. Δίνουν προληπτικά χλωροκίνη σε μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού αλλά ακόμη δεν ξέρουν τη συμπεριφορά αυτού του ιού.
Το εκπληκτικό είναι ότι πήραν οριζόντια μέτρα, χωρίς να έχουν ιχνηλατήσει με τεστ τον πληθυσμό. Όπως άκουσα χθες από τα χείλη του κου Τσιόδρα, τα τεστ έχουν φτάσει τα 56.944, ενώ σε άλλες χώρες έχουν γίνει εκατοντάδες χιλιάδες τεστ.
Ουδείς απαντά στο εύλογο ερώτημα: «ποιος ή ποιοι εισηγήθηκαν οριζόντια μέτρα για μια πτωχευμένη οικονομία και με τι μυαλό αποδέχθηκε την εισήγηση αυτή ο Μητσοτάκης». Μπορούσαμε να πάρουμε μέτρα αλλά όχι οριζόντια, όχι ισοπεδωτικά για την εθνική οικονομία, τηρώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκες ή μετακινούμενοι πολύ λιγότερο. Μπορούσαμε να σχηματίζουμε ουρές ανά τρία μέτρα, σε όλα τα καταστήματα και όχι να βγάλουν λεφτά ορισμένοι κλάδοι και να βουλιάξουν στην άβυσσο εκατομμύρια μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Ο καθηγητής κος Ιωαννίδης, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Στάντφορντ – ένα από τα καλύτερα των ΗΠΑ – μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN και είπε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μέτρα, αναγκαία μέτρα, αλλά αφού είχαμε στοιχεία και είχαμε τεστάρει το βαθμό των νοσούντων και κυρίως των ασυμπτωματικών. Ο κος Ιωαννίδης μίλησε στη συνάδελφο την κα Λυμπεράκη και είπε ενδιαφέροντα πράγματα, ανάλογα με εκείνα που έγραψε στο άρθρο του, το οποίο ήδη σας έχω αναφέρει στα Παραπολιτικά fm.
Ο καθηγητής, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί σε διάφορες απαντήσεις του – είναι υπέρ μίας νέας ηλεκτρονικής εποχής. Δηλαδή να κάνουμε τις δουλειές μας εξ αποστάσεως μέχρι να έρθει ένα φάρμακο, που ακόμη όμως δεν είναι έτοιμο.
Επίσης, οι λοιμωξιολόγοι δεν γνωρίζουν αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το air codition ή όχι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Περιορίζονται να πουν και έχουν δίκιο, να αερίζουμε καλά τους χώρους.
Ενώ η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζεται να βάλει μπροστά την οικονομία σταδιακά μετά τα μέτρα αναχαίτισης του κορονοϊού, η Ευρώπη επιστρέφει στην κανονικότητα. Οι Αμερικανοί και οι Άγγλοι αποφάσισαν να επανεκκινήσουν μαζί τις οικονομίες τους. Οι Σουηδοί κέρδισαν το στοίχημα. Άφησαν ανοικτά τα σύνορά τους, τα σχολεία τους και τις εργασίες τους. Απέκτησαν κοινωνική ανοσία και ξεχώρισαν από όλη την Ευρώπη. Η Σκανδιναβική χώρα βασίστηκε στα μέτρα που σεβάστηκαν όλοι οι ενήλικες πολίτες της. Συνέστησαν απλά, ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, χωρίς καταναγκαστικά μέτρα, χωρίς Χαρδαλιάδες, τήρηση των αποστάσεων, συμβουλές προς τους ηλικιωμένους για οικειοθελή αποφυγή περιττών μετακινήσεων και εθελοντική τηλεργασία.
Φυσικά κάποια ιδρύματα του Γκέιτς και Σόρος κατηγόρησαν τη σουηδική κυβέρνηση, γιατί είχε περισσότερους θανάτους από τις υπόλοιπες σκανδιναβικές χώρες. Ο Τσιόδρας της Σουηδίας, ο κος Τέγκνελ δήλωσε ότι: δεν πρόκειται για μια νόσο που μπορεί κανείς να τη σταματήσει ή να την ξεριζώσει μέχρι να αναπτυχθεί ένα αποτελεσματικό εμβόλιο. Πρέπει να βρούμε μακροπρόθεσμες λύσεις για να κρατήσουμε την κατανομή των λοιμώξεων σε ικανοποιητικό επίπεδο. Οι Σουηδικοί νόμοι για τις μεταδιδόμενες νόσους βασίζονται κυρίως σε εθελοντικά μέτρα και στην ατομική υπευθυνότητα. Ο πολίτης έχει την ευθύνη να μην εξαπλώνει τη νόσο. Δεν υπάρχει νομική δυνατότητα να κλείσουμε πόλεις ή να περιορίσουμε τις ανθρώπινες ελευθερίες. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μία γεωγραφική περιοχή. στηριζόμαστε στο πόσο κατανοεί ο Σουηδός πολίτης την αναγκαιότητα. Αυτό πρέπει να ισχύσει και στην πατρίδα μας.

Μπορεί να είμαστε μεσογειακοί και όχι Σουηδοί, αλλά πρέπει να τηρήσουμε τα στοιχειώδη και βασικά μέτρα αποστάσεων και καθαριότητας, μέχρι να εξαλειφθεί πλήρως ο κορονοϊός, ο covid-19, όπως εξαφανίστηκαν η Ασιατική γρίπη, η γρίπη του Χονγκ Κονγκ, ο SARS και ο MERS.
Πρέπει να αγωνιστούμε, διότι δεν θα έχουμε βοήθεια από κανέναν. Ο Μητσοτάκης θα ανατραπεί από την οικονομική ύφεση. Θα πάει πιο κάτω και θα πέσει μέσα στα κύματα της ανεργίας, της ένδειας και της φτώχειας. Σε τέτοιες καταστάσεις, φιλογερμανός πολιτικός και νεοφιλελεύθερος δεν μπορεί να σταθεί, γιατί απλούστατα σκέφτεται ότι οι καθαρίστριες μπορούν να γίνουν επιχειρηματίες. Επίσης, σκέφτεται ότι δεν μπορεί να έχει άλλους συμβασιούχους το κράτος. Λειτουργεί ως δορυφόρος του Βερολίνου και σκέφτεται πολιτικο-οικονομικά ως παράρτημα της γερμανικής καγκελαρίας. Πληρώνοντας αδρά όμως τα ΜΜΕ, κάποια στιγμή θα τελειώσει το νερό στην κάνουλα. Επίσης, θα υπάρξουν λαϊκές πιέσεις, καθοριστικές για την τηλεθέαση και τα μερίδια διαφήμισης στα κανάλια. Ήδη, το σύνολο των εφημερίδων εκπέμπει SOS. Οι κυκλοφορίες έχουν πέσει από 35 έως 50% και αυτό είναι πολύ κακό για τη Δημοκρατία και τις ανθρώπινες ελευθερίες. Πολύ κακό για τον κοινοβουλευτισμό. Οι βλάβες που υπέστησαν από το lockdown του Μητσοτάκη, ήταν καθοριστικής σημασίας. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα νοσηρός, ένας πρωθυπουργός που δεν αντιλαμβάνεται την έκπτωση που υφίσταται η κοινοβουλευτική δημοκρατία, εξαιτίας της οικονομικής ισοπέδωσης του Τύπου.
Ο κος πρωθυπουργός πρέπει να σκεφτεί από τώρα, ποιο δρόμο θα ακολουθήσει, τώρα που θα κοπεί στα δύο η Ευρώπη και μετά θα διαλυθεί.
Σύμφωνα με ανάλυση του Reuters θα υπάρξει διχασμός ευρωπαϊκού Βορρά και Νότου. Όπως λέει το Reuters μια νέα κρίση χρέους της ευρωζώνης, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού δεν είναι πιθανή, αλλά οι μεγάλες διαφορές στο ύψος του χρέους που θα έχουν οι χώρες – μέλη της, καθώς θα εξέρχονται από την ύφεση, μπορεί να δοκιμάσουν σοβαρά την ενότητά της.
Η γειτονική Ιταλία θέλει να βρει τρόπο να φύγει. 3 εκατομμύρια Ιταλοί επιστρέφουν στις 4 Μαΐου στους χώρους εργασίας τους, ενώ ήδη έχει αυξηθεί ο αριθμός των πολιτών που εργάζονται με τηλεργασία. Αρχές Μαΐου αναμένεται να επιτραπεί στους Ιταλούς ποδοσφαιριστές να αρχίσουν προπονήσεις.

Εδώ στην Ελλάδα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει υπερβάσεις στο θέμα του τουρισμού. Αν χαθεί το σύνολο των εσόδων, η ύφεση θα γίνει ακόμη βαθύτερη και οι απόψεις του κυρίου Στουρνάρα, ότι δεν θα πιάσει το μείον 10%, ανήκουν σε αιθεροβάμονα που υπηρετεί τα συμφέροντά του για τη γερμανόφιλη κυβέρνηση των Αθηνών. Ήδη υπάρχουν έρευνες, ότι το 66% των ελληνικών νοικοκυριών αναμένει μείωση των εισοδημάτων και το 88% θα περικόψει λίγο ή πολύ τακτικές δαπάνες. Η ύφεση θα είναι μακρά και η ανάκαμψη αργή. Αυτό δείχνει έρευνα της Synergon partners. Οι περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται από τώρα να βάλουν μαχαίρι σε δαπάνες αναψυχής, διασκέδασης και ρουχισμού.
Ο κος Μητσοτάκης πρέπει να συμβουλεύεται όχι μόνο λοιμωξιολόγους αλλά και ψυχιάτρους. Υπάρχει ήδη ένας υψηλός βαθμός ανασφάλειας και αβεβαιότητας σε όλα τα σπίτια των Ελλήνων. Σχετικά με την οικονομία και τα προσωπικά οικονομικά των πολιτών. Το 75% στην προαναφερόμενη έρευνα, δηλώνει ότι θα αλλάξουν οι προσωπικές του συνήθειες. Οι Έλληνες είναι απαισιόδοξοι. Πρέπει να πω στον πρωθυπουργό, ότι οι κινήσεις του έφεραν απέραντη απαισιοδοξία στην Ελλάδα. Όλοι πιστεύουν ότι η ύφεση θα διαρκέσει πάνω από 12 μήνες. Πιο απαισιόδοξοι εμφανίζονται με ηλικιακά κριτήρια οι νεότεροι, ηλικίας 26 με 35 ετών. Καθώς και οι μεγαλύτεροι άνω των 60. Με κριτήριο την απασχόληση, οι πιο απαισιόδοξοι εμφανίζονται μεταξύ των ελευθέρων επαγγελματιών και των δημοσίων υπαλλήλων. Πιο αισιόδοξες εμφανίζονται οι ηλικιακές ομάδες 45 με 60.
Όπως διάβασα στο διαδίκτυο, την ώρα που οι Έλληνες δεν μπορούν να περάσουν τα διόδια ή να κάνουν μία μάζωξη στο σπίτι τους, παράνομοι μετανάστες κάνουν τουρ σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με ανακοίνωση του κου Νότη Μηταράκη, 2.000 μετανάστες θα μεταφερθούν από τα νησιά στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.
Κε Μητσοτάκη που σκοπεύετε να πάτε καινούργιες υγειονομικές βόμβες;
Ήδη αποδεικνύετε στην πράξη, ότι ενώ οι Έλληνες έχουν μηδενίσει τα κρούσματα, έχουμε ολόκληρα ξενοδοχεία μεταναστών με covid-19. Ο ιός διεισδύει παντού. Χθες – πολύ νωρίς το πρωί- άκουσα την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στην Ερμιόνη και κατάλαβα ότι μάλλον από μέλος ΜΚΟ, κάποιον υπάλληλο που πήγαινε στο ξενοδοχείο, κόλλησαν όλοι οι αλλοδαποί, οι οποίοι ευτυχώς οι άνθρωποι είναι ασυμπτωματικοί.
Επίσης, άκουσα κε Μητσοτάκη, για να μην παραμυθιάζουμε τον κόσμο, από τα χείλη της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου ότι δεν υπάρχει κανένας Σύρος εκεί, ούτε κάποιος άλλος από την εμπόλεμη ζώνη. Από την υποσαχάρια ζώνη, από Σομαλία και άλλες περιοχές. Κε Πρωθυπουργέ ήθελα να ήξερα, ποιους θα προλάβετε να ταΐσετε. Τους μετανάστες ή τους εκατοντάδες χιλιάδες που φέρνετε με τα μέτρα σας;
Μην αγοράζετε γερμανικά προϊόντα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να ενισχύουμε ένα κράτος που μας θεωρεί πολίτες τρίτης κατηγορίας. Αγοράζετε ελληνικά προϊόντα και μόνο ελληνικά. Αν θέλετε ευρωπαϊκά, αγοράζετε προϊόντα του Νότου. Διεθνείς χάκερς ανακοίνωσαν ότι υπέκλεψαν E-MAILS από το κρατικό εργαστήριο της Γιουχάν, του ιδρύματος Μπιλ Γκέιτς και του ΠΟΥ. Θα ακούσουμε και θα δούμε πολλά. Σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις από την Ουάσιγκτον.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...