Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Παγκόσμια «βόμβα» από τον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ για το «σφράγισμα» του Bill Gates


Άφωνος ο πλανήτης με όσα προωθούνται…


Ο Bill Gates επιθυμεί να προωθήσει σε όλον τον κόσμο μία ψηφιακή ταυτότητα, ένα ψηφιακό πιστοποιητικό, το οποίο θα «σφραγίζει», κατά κάποιον τρόπο, τους ανθρώπους, αποδεικνύοντας πως έχουν εμβολιαστεί ή έχουν αντισώματα (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), αλλά ταυτόχρονα, όπως παραδέχονται πλέον ανοιχτά δημοσιογράφοι -και όχι μόνο- στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, θα τους εντοπίζει.
Τι πιστεύει για όλα αυτά ο Γενικός εισαγγελέας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, William Barr;

Μιλώντας στην Λόρα Ιγκράχαμ του τηλεοπτικού σταθμού, Fox News, δήλωσε πως ανησυχεί πολύ με την προφανή επιθυμία του Μπιλ Γκέιτς να λανσάρει «ψηφιακά πιστοποιητικά».

«Ο Μπιλ Γκέιτς, το Ίδρυμα Γκέιτς τάσσεται υπέρ της ανάπτυξης ψηφιακών πιστοποιητικών που θα πιστοποιούν ότι τα άτομα, οι Αμερικανοί πολίτες, έχουν ανοσία σε αυτόν τον ιό και ενδεχομένως σε άλλους ιούς, για διευκολυνθούν στο να ταξιδεύουν, να δουλεύουν κτλ. Ως φιλελεύθερος πολίτης, τι σκέφτεστε, σχετικά με αυτών των ειδών τους μηχανισμούς, θα λέγαμε, εντοπισμού, οι οποίοι, πιθανώς υιοθετηθούν, προκειμένου να ανοίξει ξανά η οικονομία μας;», ρώτησε τον Εισαγγελέα η δημοσιογράφος του FOX.
«Ανησυχώ πολύ για αυτήν την διολίσθηση σε ό,τι αφορά την συνεχιζόμενη παραβίαση της προσωπικής ελευθερίας», απάντησε ο Barr και συνέχισε:

«Θεωρώ πως κατά την διάρκεια μιας έκτακτης ανάγκης, τα κατάλληλα και λογικά βήματα είναι κατανοητά». «(Το ψηφιακό πιστοποιητικό) θα με προβλημάτιζε, καθώς και ο εντοπισμός των ανθρώπων, ειδικά αν συνεχιζόταν για μεγάλη χρονική περίοδο»..
http://www.aegeanews.gr/news/dimosias-krisis/333380/anagnostis-pagkosmia-vomva-apo-ton-geniko-eisangelea-ton-ipa-gia-sfragisma-tou-bill-gates-vinteo/

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...