Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Π. Στυλιανού Καρπαθίου: «Διαφωνούμε απολύτως, καθέτως με την Ι. Σύνοδο».«Η Εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό». «Βρώμικη η ιστορία του κορωναϊού»

Συνταρακτική κατάθεση του π. Στυλιανού Καρπαθίου σε ζωντανή εκπομπή στο ΟΡΕΝ και παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες από τους δύο δημοσιογράφους να οδηγηθεί αλλού η συζήτηση δηλώνει ευθαρσώς : «Δεν συμφωνούμε με τα μέτρα της Ι. Συνόδου. Διαφωνούμε απολύτως και καθέτως με την Ι. Σύνοδο». Μιλάει για συναυλία- Λιτανεία -Επιτάφιο. Λέει επίσης ότι «Η Εκκλησία βρέθηκε σε διωγμό», ότι εἰναι «Βρώμικη η ιστορία του κορωναϊού».


Στην ερώτηση για την επιστολή του Αρχιεπισκόπου δηλώνει:«Έπρεπε να είχε γίνει πολύ νωρίτερα η επιστολή του Αρχιεπισκόπου και πολλά άλλα. Αξίζει να την δείτε και να την ακούσετε

7 σχόλια:

 1. Αξιοοοςςςςς.πατερ!!!!!Αξιοςςςςςςς πάτερ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλά τα είπε ο π.Στυλιανός!Μακάρι να πληθύνουν οι φωνές τις αλήθειας.Γιατί αν περιμένουμε απο τον Γιάννη τον μουγγό (αρχιεπίσκοπο) καήκαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αξιος. Να αγιασει το στομα σας πατερουλη. Παντως εδειξαν ξεκαθαρα τους σκοπους τους. Οτι και να κανουν ο Κυριος μας Ιησους Χριστος θα νικησει. Χριστος Ανεστη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ευλογητός ει ο Θεός ημών, κάτι μάθαμε και από τον φωτισμένο Πατέρα Στυλιανό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο του. Έτσι ακριβώς ειναι. Η εκκλησία είναι υπό διωγμό!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 'Μακάριοι έστε, όταν ονειδίσωσιν υμάς και διώξωσιν και είπωσι παν πονηρόν ρήμα καθ' υμών ψευδόμενοι, ένεκεν εμού.
  σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν.
  Πόσο φτωχοι γινόμαστε σε περιβόητη θέση με φινετσάτο κοστούμι και χωρίς Θεό. "Αθεος είναι κάποιος μεχρι να βρεθεί σε αεροπλάνο που πέφτει" λέει πολύ σοφά μια ρύση . Καλη μετάνοια και καλόν Παράδεισο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...