Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Κράτος αντιχρίστου. Συλλήψεις και διωγμοί Χριστιανών σε όλη την Ελλάδα

σχόλιο Γ.Θ : Φοβάμαι ότι θα πιάσει το ανάθεμα και οι πνευματικοί νόμοι...
Πόσο δίκιο έχεις παπά Βασίλη...

Προσαγωγή Χριστιανής στην Χίο! - Την πήραν ''σηκωτή'' από εκκλησία - Ιερέας: "Ρε παιδιά τι κάνετε;''
Περιφορά επιταφίου στον Κορυδαλλό: 13 συλλήψεις - Αναζητείται ένα άτομο ακόμη


Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, όταν πιστή θέλησε να εισέλθει στην Εκκλησία για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.
 H γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την ωθούν έξω από αυτόν.
Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους Αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, λέγοντας ότι αν τελικά την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook», σύμφωνα με το politischios.gr
Τα σκηνικά έντασης προκάλεσαν και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία λέγοντας «ντροπή» στους Αστυνομικούς για τα σκηνικά που προκλήθηκαν.
Ο ίδιος ιερέας την Μεγάλη Παρασκευή κάλεσε σε αντάρτικο του πιστούς. «Εγώ θα κάνω αυτό που μου υπαγορεύει η συνείδησή μου ως χριστιανού και ως κληρικού. Δεν διώχνω κάποιον από την εκκλησία, όταν ο πιστός θέλει από μόνος του και νοιώθει την ανάγκη να έρθει να προσκυνήσει αυτή τη στιγμή», φαίνεται να λέει προς τους αστυνομικούς έξω από τον ιερό ναό της Ευαγγελίστριας, σε βίντεο του "Αλήθεια TV".
«Τον νόμο της πολιτείας τον εξέφρασαν δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν καλή σχέση με την εκκλησία, για να μην φθάσω και να πω ότι βάλλουν κατά της εκκλησίας. Έπρεπε οι άγιοι αρχιερείς να υπερασπιστούν την πίστη μας. Κάτι που νομίζω δεν το έπραξαν στην συγκεκριμένη περίπτωση και με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού αφήνουν κάποιους να πολεμούν την Εκκλησία».

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά Στη σύλληψη 13 ατόμων για παραβίαση των μέτρων πρόληψης για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού προχώρησε η Αστυνομία τη Μεγάλη Παρασκευή έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, στον Κορυδαλλό. Οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε συγκέντρωση περίπου εβδομήντα προσώπων, που ζητούσαν έξω από την εκκλησία να γίνει περιφορά του επιταφίου.
Τέσσερις εκ των συλληφθέντων κατηγορούνται επιπλέον για αντίσταση κατά της αρχής και ο ένας για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αστυνομικού. Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. Επιπλέον, όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένα πρόσωπο, το οποίο συμμετείχε στη συγκέντρωση.
Το πρόσωπο αυτό έχει συμπεριληφθεί στη σχηματισθείσα δικογραφία και αναζητείται να συλληφθεί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...