Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κραυγή αγωνίας από τον Παπά- Χρήστο Δημητρόπουλο: Άραγε τι έρχεται …!


ΚΑΛΌ ΜΉΝΑ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ Ο ΙΗΣΟΎΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΌΛΟ ΤΟ ΟΥΡΆΝΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΊΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΠΆΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΚΆ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ.

ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΟΥ στα σούπερ μάρκετ μέσα και έξω κόσμος και κοσμάκης
Στις τράπεζες ουρές για να κάνει ο κόσμος την δουλειά του εκεί δεν κολλάμε ιό? Στα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας ουρά εκεί δεν κολλάει ο ιός? Στους φούρνους το ίδιο. Τα μέτρα υγείας σε όλα αυτά ελάχιστα γάντια πεταμένα δίπλα στα ΑΤΜ μέσα στα καρότσια των σούπερ μάρκετ. Στα μέσα μαζικής μεταφοράς που ο καθένας μπαίνει και πιάνει χειρολαβές δεν κολλάει?Στις λαϊκές κόσμος πολύς σχεδόν ελλιπή μέτρα εκεί δεν κολλάει ιός.?Μας γεμίζουν στα κανάλια με ψεύτικες εικόνες που βολτάρουν άνθρωποι σε παραλίες η σε ανοικτούς χώρους εικόνες που είναι προϊόν μοντάζ και. Μάλιστα κακοτεχνου. Μας δείχνουν εικόνες από εντατικές που ως εικόνα είναι ίδια με αλλαγή ονομασίας νοσοκομείου. Μας έχουν ψυχοπλακώσει με ειδήσεις συνέχεια περι ΊΟΥ.
ΟΚ μένουμε σπίτι με προφυλάξεις φτάνει δεν μιλάνε σε ζώα απευθύνονται σε ανθρώπους κατανοητό? Μπλα μπλα συνέχεια με αντικείμενο τον φόβο. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ από το ένα κανάλι στο άλλο λες και πετούν με ελικόπτερο. Δημοσιογράφοι το ΙΔΙΟ.ΔΕΝ ΛΈΩ ΦΥΣΙΚΆ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΦΆΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΌΤΙ ΠΟΝΆΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.
Η ΟΤΙ ΔΊΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΌ ΤΟΥΣ Η ΌΧΙ ΕΝΏ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΧΡΩΣΤΟΎΝ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΆ ΧΡΗΜΆΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΌΣΙΟ. Καλούν το κόσμο να μάθουν να χειρίζονται την τεχνολογία αλλά ποτέ δεν άκουσα όλους αυτούς να καλούν το κόσμο να γίνουν άνθρωποι με αισθήματα αγάπης και συμπονοιας.
Είναι άσχημο αυτό ε? Δυστυχώς Χρησιμοποιουν τα πάντα για να δώσουν αίσθηση φόβου αίσθηση κατάθλιψης. Σκοτεινά σπίτια με κλειστά παντζούρια. Φοβισμένα πρόσωπα να κυκλοφορούν. Παιδιά κλεισμένα σε δωμάτια η σε κλουβιά σπίτια με ένα μη με ένα όχι. Ηλικιωμένοι που καλούνται τώρα στα γεράματα να μάθουν τεχνολογία και να κλαίνε γιατί δεν μπορούν να στείλουν ένα μήνυμα για να πάνε για ψωμάκι.
Άνθρωποι που ποθεί η καρδιά τους να πάρει μέσα της ΣΏΜΑ ΚΑΙ ΑΊΜΑ ΙΗΣΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ απορριπτονται λέγοντας τους πως ο ΘΕΟΣ τους θα τους κολλήσει αρρώστια. Ούτε το ΣΤΑΎΡΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΣΕ ΈΝΑΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ.
Όμως εάν πουν θέλω να βγάλω το σκυλάκι βόλτα μπορούν η όταν πουν θέλω να περπατήσω για άσκηση. Ένα νέφος φόβου πάνω από χωριά και πόλεις. Φοβος που προέρχεται από έναν ΙΌ? Μα τόσοι ιοί που έχουν περάσει?
Ο κ. Τσιοδρας δεν είχε πει το 2019 πως 290.000 άνθρωποι φεύγουν από ΙΟΥΣ? ΆΡΑ τι γίνεται? Ολα αυτά για να δίκαιολογησουν τις επόμενες κινήσεις τους που σκοπό έχουν αραγε τι? Κραχ? Τσιπάκι? Κόψιμο η ελλατωση μισθών? Γέμισμα της χώρας με λαθρο………ς

ΝΕΑ ΤΆΞΗ.? ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ? ΕΙΔΟΜΕΝ. Άραγε τι παίζετε? Που θα πάει θα φανεί.
ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΕΊΝΑΙ ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΏ ΚΑΤΙ ΔΕΝ…… ΠΆΕΙ ΚΑΛΑ……..
Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ. Δεν γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει Θεός και λογαριαζουν χωρίς τον ξενοδόχο. ΑΔΕΛΦΟΊ ΜΟΥ από τα σπίτια ας ενώσουμε τις καρδιές μας δια της προσευχής έχει μεγάλη δύναμη που δυστυχώς δεν έχει καταλάβει κανένας μας. Αναψτε το καντήλι σας και μπροστά στα εικονίσματα κάντε ικεσια μετά δακρύων. Είναι καιρός να απαντήσουν οι προς ουρανών ομιλίες μας σε όλους αυτούς και σε ότι υπάρχει ιογενες γύρω μας. Μιλήστε δυνατά στα ώτα του ΘΕΟΎ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΣ. ΉΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΆΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΒΉ. Ηρθε καιρός να πνίξουμε δια του χειμάρρου των προσευχων μας κάθετι βρώμικο και πονηρό καθετί πανούργο
. ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΊΣΤΕ ΣΊΓΟΥΡΟΙ ΚΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΈΝΟΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ.
ΜΕΤΆ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗΣ
ΠΑΤΉΡ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
πηγή: vimaorthodoxias
https://simeiakairwn.wordpress.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...