Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Μπορεί ο κορωνοϊός να «σκοτώσει» την Νέα Τάξη;

Είναι πιθανός ο «θάνατος» του εφιάλτη της Νέας Τάξης - και συνεπως της παγκοσμιοποίησης, της λαθρομεταναστευσης και η ισοπεδωση ολων των συλλογικων ταυτοτήτων του ανθρώπου;

Γράφει ο Λευτέρης Πανούσης

Αν και κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα νιώθει βαριά την ψυχή του, ακούοντας γύρω του για τόσους θανάτους, από μια βιολογική μάστιγα, που πιθανόν να αποτελεί και ανθρώπινο κατασκεύασμα, ωστόσο είναι βέβαιο ότι εκατομμύρια σώφρονες πολίτες σε όλες τις χώρες του κόσμου, θα έβγαιναν ευχαρίστως στα μπαλκόνια, για να χειροκροτήσουν τον κορωνοϊό, σε περίπτωση που, ανάμεσα στα χιλιάδες φονικά του, τα κατάφερνε επιπλέον να προκαλέσει έναν ακόμα αλλά πολυ συγκεκριμένο θάνατο.
Τον θάνατο του εφιάλτη της Νέας Τάξης - και συνεπως της παγκοσμιοποίησης, της λαθρομεταναστευσης και της ισοπεδωσης ολων των συλλογικων ταυτοτήτων του ανθρώπου!
Και δεν θα σας το έλεγα αυτό, αφού πιστεύω ότι δυστυχώς οι Παγκόσμιοι Νονοι και οι εγχώριοι εργολάβοι τους, φαίνεται να ελέγχουν προς το παρόν απολύτως το παιχνίδι - έστω και αν η πανδημία τους ανάγκασε να αναπροσαρμόσουν τα σχέδια τους.
Δείτε άλλωστε με πόση σιγουριά και με πόση έπαρση, η φαμίλια Μητσοτάκη προωθεί το plan B του λαθρεποικισμού, μεταφέροντας στην ηπειρωτικη χώρα καθημερινά, εκατοντάδες λαθρέποικους [για τους οποίους φυσικά δεν ισχύουν ουτε απαγορεύσεις, ούτε καραντίνες].
Για να μην σας πω ότι κρυπτόμενος πισω από τη βαρια σκια των θανατων, η κυβερνηση των εγχωριων εργολαβων του λαθρεποικισμού, επανεφερε στα μουλωχτά και θεσμοθέτησε, τις επιτάξεις ξενοδοχείων, σπιτιών και διαμερισμάτων, για τους εκλεκτούς προστατευόμενους της.
Άρα, τουλάχιστον στην Ισλαμογρεκία, ο φονικός ιός δείχνει να ενισχύει την παγκοσμιοποίηση, αντί να την απειλεί.
Ωστόσο φαίνεται ότι, εκτός Ελλαδος [στην οποία ο λαθρομετανάστης ήταν και παραμένει ο "αγαπημενος" των μαζών] σε αρκετές άλλες χώρες του κόσμου, έχει αρχίσει να γεννιεται μια ανησυχία, για τα πιθανά βλαβερά αποτελέσματα του κορωνοϊου στη λαθρομετανάστευση και στην παγκοσμιοποίηση, στους ίδιους τους εργολάβους της και στους διακινητες της.

Ενδεικτικό είναι άρθρο του Φιλίπ Λεγκραίν, ιδρυτή μιας σκληρης νεοταξίτικης οργάνωσης, της Open Political Economy Network (OPEN), στο οποίο ο μεταναστολάγνος μιμητής του Σόρος, αρχίζει τις κλάψες, ότι τάχα μου ο κορωνοϊός είναι ένα δώρο προς τους "εθνικιστές και τους οπαδους του προστατευτισμού", ο οποίος απειλεί να σκοτώσει την παγκοσμιοποίηση, όπως τη γνωρίζουμε.

Ο Legrain υποστηρίζει ότι ο κοροναϊός μπορεί να είναι «το καρφί στο φέρετρο για τη σημερινή εποχή της παγκοσμιοποίησης» επειδή «έχει επισημάνει τα μειονεκτήματα της εκτεταμένης διεθνούς ολοκλήρωσης, ενώ συγχέει τους φόβους των αλλοδαπών και παρέχει νομιμότητα στους εθνικούς περιορισμούς στο παγκόσμιο εμπόριο και στις ροές ανθρώπων».
Προσθέτει ότι η κρίση θα έχει μακροχρόνιο αντίκτυπο στην υπονόμευση της εμπιστοσύνης της Αμερικής στις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού και στην παροχή «πολιτικών επιχειρημάτων για εθνικιστές που ευνοούν μεγαλύτερο προστατευτισμό και ελέγχους μετανάστευσης».
"Η κρίση των κοροναϊών απειλεί να προωθήσει έναν λιγότερο παγκοσμιοποιημένο κόσμο", καταλήγει ο Legrain. "Μόλις η πανδημία και ο πανικός υποχωρήσουν, όσοι πιστεύουν ότι το άνοιγμα προς τους ανθρώπους και τα προϊόντα από όλο τον κόσμο είναι γενικά καλό θα χρειαστεί να το κάνουν αυτό, με φρέσκο ​​και πειστικό τρόπο".

Το επιχείρημα του Legrain ότι ο κοροναϊός έδωσε νομιμότητα στους περιορισμούς των ροών ανθρώπων επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι χώρες όπως η Ρωσία και η Σιγκαπούρη, οι οποίες επέβαλαν ισχυρούς συνοριακούς ελέγχους για να σταματήσουν την κυκλοφορία του COVID-19 τον Ιανουάριο, περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πανδημία...
summitne

Προσωπικώς θα έλεγα: από το στόμα του και στου Θεου τ' αυτί.

Μακάρι αυτός ο βιολογικός φονιάς να καταφέρει να αντιστρέψει την τεράστια αποδοχη των μαζών προς την λαθρομετανάστευση και την παγκοσμιοποίηση.
Ωστοσο πολύ φοβάμαι ότι οι φόβοι των νεοταξιτών μηχανικων ελέγχου του νου, δεν πρόκειται να επαληθευθούν.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην Ισλαμογρεκία, όπου ακόμα και αν έπαιρναν φόρα τα εκατομμύρια των λαθρεποίκων και αρχίσανε να σφάζουνε αδιακρίτως όποιον Έλληνα έβρισκαν μπροστά τους, και παλιν η πλειοψηφία των επιζώντων θα έφερνε στην εξουσία μία άκρως μεταναστολαγνική πολιτικη συμμορία. (...)
Αν και κανενας δεν μπορει να πρβλεψει πως μπορει να λειτουργησει εν τελει ενα θανατικό σε τόσο μαζικο επιπεδο, οπως η πανδημια κορωνοϊού, ωστόσο εγώ είμαι ιδιαίτερα απαισιόδος.
Εκτός και αν - πράγμα μάλλον απίθανο - η οικονομικη καταρρευση παγκοσμιως ειναι τοσο μεγαλη ωστε να κλεισουν οι πολυεθνικες, τα πολυκαταστηματα, η αλυσσιδα των διαφημιστικων παραγωγων και αυτό να παρασυρει στο κλείσιμο όλων των ιδιωτικών καναλιών!
Τότε, ναι...
https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2020/03/blog-post_57.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...