Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Προσεχώς μας ετοιμάζουν φοβερή πείνα!

Κανένας Τσίπρας, κανένας Μητσοτάκης, Μπουτάρης ή Ιερώνυμος δεν θα λυγίσει αυτόν το λαό

Αλέκα Λεώνη

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φιλοσοφία για να καταλάβει κανείς ότι η παράδοση του ονόματος Μακεδονία στα Σκόπια θα αποτελέσει αφετηρία σειράς προβλημάτων για την πατρίδα μας, κατά πολύ μεγαλύτερα από τα σημερινά οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο που οι ‘φίλοι’ μας διαμεσολαβητές, επιμένουν μόνο σε αυτό το θέμα.

Όμως έχουμε μείνει εμβρόντητοι! Έχουμε κοκαλώσει βλέποντας, την στάση των πολιτικών της χώρας μας. Ξετσιπωσιά!. Τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων κυριολεκτικά διαγκωνίζονται ποιο θα πάρει το μεγαλύτερο βραβείο προδοσίας.

Η Νέα Δημοκρατία η δήθεν 'σπουδαία'' Ομάδα! Όλο κουτοπονηριά και ατιμία. Εθνικός λόγος μηδέν. Στους ανώμαλους νόμους λέμε ΝΑΙ. Στο μεταναστευτικό ζήτημα σιωπή. Και στην Μακεδονία τα στρίβουμε.

Το ΠΑΣΟΚ σχεδόν ανύπαρκτο ρητά ομολογεί σύνθετο όνομα, αλλά και το ίδιο ντρέπεται γι’ αυτά που λέει. Παρευρίσκεται μία και μόνη βουλευτής στο συλλαλητήριο και κάποιος συνάδελφός της –αιώνια επαγγελματίας συνδικαλιστής- χύνει το μίσος, ότι ‘έτσι δεν χτίζουμε τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα’. Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Ένας άλλος ‘μεγάλος’ ηγετίσκος μας κοινοποίησε 12 σημεία λέγοντας μας πχ. Πως αν δώσουμε το όνομα θα έρθουν οι επενδύσεις στη Δράμα, στην Φλώρινα και στην Καστοριά. Ο πονηρός! Μας κλείνει και το μάτι!. Μας δίνει και καρότο. Αλήθεια, ποιος μπορεί να πιστέψει τέτοιες ‘βαθυστόχαστες’ αμπελοφιλοσοφίες;

Όλο το πολιτικό σύστημα σέρνεται από την αντίχριστη και εν πολλοίς ανθελληνική Ευρώπη. Είναι οι yes men των Ευρωπαίων. Λειτουργούν ως Πέμπτη φάλαγγα ξένων συμφερόντων. Ο ένας πίσω από τον άλλο υπέγραψαν - με όλα τα χέρια - τα διάφορα μνημόνια, και πούλησαν την Εθνική περιουσία σε μία νύχτα. Κι όμως δεν φαίνεται να αισθάνονται καμία τύψη για το χάος που έρχεται.

Το αντίθετο μάλιστα παίρνουν καθημερινά τα μικρόφωνα στα διάφορα κανάλια, και τι δεν ξεστομίζουν εναντίον των πολιτών που δεν συμφωνούν με τα καμώματά τους και που σέβονται τις αξίες τους. Καθημερινά χυδαιολογούν εναντίων των πολιτών αυτής της χώρας. Και τι δεν τους είπαν: φασίστες, εθνικιστές, ακροδεξιούς, συντηρητικούς, γραφικούς, υπερπατριώτες, πατριδοκάπηλους, παρωχημένους ακόμα και ταλιμπάν – αν είναι δυνατόν.

Αλλά οι Έλληνες τους έγραψαν στα παλιά τους παπούτσια. Αγνόησαν όλη την παραπλάνηση και όλη την προπαγάνδα και άκουσαν στην φωνή της καρδιάς τους, δίνοντας σημαντικό παρόν. Αλλά και πολλοί άλλοι που έμειναν σπίτι τους, έκλαψαν από συγκίνηση.

Η αγάπη για την πατρίδα τους αναστηλώθηκε. Όσο και αν το σύστημα είχε δουλέψει τόσο πολύ για την αποδόμηση της Ιστορίας μας. Η αλήθεια πάντα μένει στο τέλος. Η ψευτιά κατατροπώνεται.

Οι διάφοροι Μπουτάρηδες – καθώς οι ίδιοι λένε οι ίδιοι - ντρέπονται που είναι Έλληνες, οι άνθρωποι της Κυριακής όμως είναι περήφανοι που είναι Έλληνες. Δεν ζητούν από κανέναν τίποτα αλλά μόνο σεβασμό στην Ιστορία τους. Είναι παράλογο;

Από αύριο οι διάφοροι κομματικοί αβανταδόροι έχουν να κάνουν πολύ δουλειά!. Έχουν να αποδημήσουν όποιον μίλησε σε αυτή την συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης. Να μετρήσουν πάλι τις διάφορες τάσεις (με γκάλοπ) για να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Έχουν να ενοχοποιήσουν και πάλι τον Ελληνικό Στρατό. Λες και την χώρα αυτή την έφτιαξαν οι διάφοροι θολο-κουλτουριάρηδες. Έχουν να μας διδάξουν ξανά αυτά που δεν μάθαμε καλά. Πως γίνεται και είμαστε τόσο υπερ-πατριώτες; Φαίνεται ότι χρειαζόμαστε και άλλο φροντιστήριο, να ξοδευτούν και άλλα λεφτά να δουλέψουν κι άλλες ΜΚΟ. Πως γίνεται και δεν γίναμε ακόμη ένα κράμα ομοφυλοφίλων και άλλων ανωμάλων τάσεων; Ποτέ δεν προσπαθούν να αφουγκραστούν τον λαό. Το αντίθετα προσπαθούν καθημερινά να επιβάλουν τη δική τους ‘πολιτική ορθότητα’.

Όμως κανένας Τσίπρας, κανένας Μητσοτάκης, Μπουτάρης ή Ιερώνυμος δεν θα λυγίσει αυτόν το λαό. Προσεχώς μας ετοιμάζουν φοβερή πείνα!. Αλλά να ξέρουν πως θα αντέξουμε και πως στο τέλος οι Εφιάλτες θα ξωπεταχτούν για άλλη μια φορά.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...