Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Τους ενοχλεί η Ορθοδοξία: Εντολή από την Αγκυρα στους παίκτες του ελληνικού Survivor-2 να μην κάνουν τον σταυρό τους!

"Βόμβα" στην ελληνική κοινωνία φέρεται να έριξε ο Τούρκος παραγωγός του γνωστού παιχνιδιού SURVIVOR που φέρεται να μην θέλει να ξαναδεί φαινόμενα «Αγγελόπουλου» που έκανε το σταυρό του συχνά και φορούσε κομποσκοίνι.
Σύμφωνα με βίντεο της εκπομπής «ΟΛΑ ΚΑΛΑ» στο Μακεδονία TV στις 16 Ιανουαρίου 2018, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί φέρεται να έβαλε όρο στο συμβόλαιο στους Έλληνες παίκτες που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι … «να μην κάνουν το σταυρό τους ….μιας και αναφέρει την ΡΗΤΗ ΑΠΟΑΓΟΡΕΥΣΗ στο συμβόλαιο οποιασδήποτε ενέργειας που ανακινεί εθνικά ή θρησκευτικά ζητήματα ή σύμβολα.

Όρος Συμβολαίου παίκτη του παιχνιδιού «Survivor -2» σύμφωνα με την εκπομπή «Όλα Καλά ».

« Δεν θα χρησιμοποιεί οποιαδήποτε μορφή σωματικής ή ψυχικής βίας καθοιονδήποτε τρίτου, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να ανακινήσει ζητήματα εθνικής ή θρησκευτικής προσβολής και βίας».


Ρωτάνε οι δημοσιογράφοι της εκπομπής ….

A. Mήπως ο Τούρκος παραγωγός και στενός φίλος του Ερντογάν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ σε οτιδήποτε παραπέμπει σε ορθοδοξία και ελληνισμό ;

B. Πως συνδέεται ο παραπάνω όρος με την μονομαχία 4 εβδομάδων της ελληνικής και τουρκικής ομάδος στον Άγιο Δομίνικο;

Γ. Μήπως η τουρκική παραγωγή θέλει να αποφύγει περιστατικά σαν του νικητή του προηγούμενου παιχνιδιού Γιώργου Αγγελόπουλου που έκανε πολλές φορές …όπως ήθελε τον σταυρό του ενώ στο στόχαστρο του Τούρκου βρέθηκαν και τα κομποσκοίνια του…που ερέθιζαν το τουρκικό τηλεοπτικό κοινό ;

Ο Ντάνος είχε κάνει δύο φορές τον σταυρό του, δείχνοντας έτσι και πάλι την έντονη πίστη του και οι Τούρκοι, μάλλον τα… χρειάστηκαν, αφού είναι ξεκάθαρο πως επέλεξαν να αλλοιώσουν, όσο γινόταν περισσότερο τις συγκεκριμένες στιγμές, χωρίς -όμως- να τα καταφέρουν.

Έτσι εξηγείται και το κόψιμο της σκηνής που έκανε το σταυρό του ο Γ.Αγγελόπουλος πριν το τελικό αγώνισμα από την τουρκική τηλεόραση , αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δυστυχώς οι μπίζνες μας και οι σχέσεις με τους Τούρκους τέτοια φαινόμενα φέρνουν και θα φέρουν και άλλα και αυτό καλό είναι να το γνωρίζουν όλοι όσοι κάνουν τέτοιου είδους συμφωνίες μαζί τους .

Δεν γνωρίζουμε εφόσον ισχύει αυτό που ανέφερε η εκπομπή για το συγκεκριμένο παιχνίδι …τι άλλο πιθανόν θα γίνεται εντός Ελλάδος από Τούρκους επιχειρηματίες που έχουν αγοράσει επιχειρήσεις, μαρίνες, ξενοδοχεία και αν στην συνέχεια επιχειρήσουν να ασκήσουν …παρόμοια τακτική.

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...