Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι αριστερούληδες όσο πλησιάζει η μέρα του συλλαλητηρίου και δεν ξέρουν τι να κάνουν

Ταράκουλο έχουν πάθει οι αριστερούληδες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς μετά το τεράστιο και γεμάτο παλμό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τώρα οι ίδιοι είχαν το μονοπώλιο σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια. Ο λαός όμως κατέβηκε μαζικά στην Θεσσαλονίκη και το ίδιο θα θα συμβεί και στην Αθήνα.
Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Έχουν σκάσει που δεν μπορούν να καπελώσουν για άλλη μια φορά την βούλησή και το φρόνημα του Ελληνικού λαού. Από την μια θέλουν να συμμετάσχουν από τη άλλη φοβούνται να 'συναγελαστούν' με αγνούς ακομμάτιστους πατριώτες. Φοβούνται μήπως γυρίσουν οι παλιοί σύντροφοι και τους πουν φασίστες. Στο μονοδιάστατο, αταβιστικό μυαλό τους αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να τους συμβεί σε αυτή την ζωή. Γουστάρουν το τζερτζελο και την φασαρία αλλά παράλληλα θα υπάρχει και πολύς κόσμος με Ελληνικές σημαίες. Σκέψου λέει να βγουν καμιά φωτογραφία και να είναι μέσα σε μια λαοθάλασσα με Ελληνικές σημαίες. Απαπα δεν είναι 'εθνίκια' αυτοί.
Έχουν χάσει λοιπόν τον ύπνο τους οι αριστερούληδες όσο πλησιάζει η μέρα του συλλαλητηρίου στην Αθήνα, δεν ξέρουν τι να κάνουν. Σκέφτονται να βάλουν face control στο Σύνταγμα. Να βάλουν όλους τους συμμετέχοντες να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εθνικιστές.
Σύντροφοι, απολιθώματα ενός σκοτεινού παρελθόντος, το ξέρετε καλά μέσα σας ότι ευτυχώς που χάσατε. Πατριωτισμός και Αριστερά είναι έννοιες αντίθετες. Παραδεχθείτε το λάθος σας και ελάτε στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου με Ελληνικές σημαίες αλλιώς να μην κατεβείτε καθόλου.
Στο Συλλαλητήριο κατεβαίνουμε για να διατρανώσουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Κατεβαίνουμε για να σταματήσουμε τα προδοτικά σχέδια των εντός Βουλής πρώην συντρόφων σας. Οι σημαίες που θα υπάρχουν στο Σύνταγμα θα είναι μόνο Ελληνικές μην τολμήσετε και φέρετε τίποτα κόκκινες σημαίες γιατί τα κοντάρια τους ο Ελληνικός λαός θα τα σπάσει επάνω σας. Είναι η τελευταία σας ευκαιρία να αλλάξετε μυαλά. Δεν είναι καθόλου κακό να σας πουν πατριώτες. Κακό είναι να τρώτε μια ζωή κουτόχορτο και να κάνετε ηθελημένα ή αθέλητα κακό στην πατρίδα και τον λαό της.


Αθηναίος Πολίτης
http://www.oparlapipas.gr/2018/01/ehun-hasi-ton-ypno-tus.html
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/01/blog-post_5177.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...