Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μέγα Θαύμα στο Βέλγιο! Νεκρανάσταση μικρού παιδιού!


Πατήρ Διονύσιος Ταμπάκης

Πρίν λίγα λεπτά μας ανέφεραν η Γερόντισσα Αρσενία Τσαντουλῆ (Ηγουμένη στο Μοναστήρι που ασκήτευσε ο Άγιος Αρσένιος ο εν Πάρω) και οι Μοναχές τα παρακάτω συγκλονιστικά:

Στο Βέλγιο ζούσε για πολλά χρόνια η αδερφή της Γερόντισσας Αρσενίας όπου είχε κάμει οικογένεια, ενώ η εγγονή της αξιώθηκε πριν πέντε μήνες να γίνει Μητέρα.
Το μωρό-κοριτσάκι βαπτίστηκε φέτος 2018, ανήμερα των Θεοφανείων και έλαβε το όνομα Αρσενία προς τιμή του Οσίου Αρσενίου .
Όμως το μωρό -ασθένησε ξαφνικά και το πήγαν εσπευσμένα με δύσπνοια στο νοσοκομείο.

Μετά από δύο ημέρες,8 Ιανουαρίου 2018 , το μωρό δυστυχώς έφυγε από την ζωή αφήνοντας απαρηγόρητους τους Γονείς του παιδιού.

Εκείνη ακριβώς την ημέρα ένας Έλληνας γιατρός, ο οποίος βρίσκονταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο κάνοντας το αγροτικό του, δέχτηκε την επίσκεψη ενός γέροντα με μαγκουρίτσα ο οποίος του μίλησε για το νεκρό βρέφος.Του είπε να πάει να του κάνει μαλάξεις στο στήθος και εισπνοές,έστω και αν είχαν περάσει 24 και πλέον ώρες από τον βεβαιωμένο επιστημονικά θάνατό του και ότι το παιδί θα ζήσει.
Ο γιατρός ακολούθησε εντυπωσιασμένος και κατά γράμμα τις εντολές του γέροντος και το μωρό(Αρσενία) προς Δόξαν Θεού επανήλθε στην ζωή.

Γυρίζοντας η μητέρα στο Νοσοκομείο για να το παραλάβει προκειμένου να ετοιμάσει την κηδεία του το βρήκε ζωντανό στο κρεβατάκι του.
Ο γέροντας που μίλησε του γιατρού ήταν ο ίδιος με τον Άγιο Αρσένιο στην εικόνα του.

«Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού!»

Πατήρ Διονύσιος Ταμπάκης
22α Ιανουαρίου 2018

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ - ΑΓΙΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΠΑΡΟΥ
Δάσος, 844 00 Πάρος (ή Παροικιά), Πάρος Κυκλάδων
Τηλ. 2284091300

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...