Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τεράστια η συμμετοχή! «κάθε 5 λεπτά θα φεύγει λεωφορείο από τη Θεσσαλονίκη για το Συλλαλητήριο της Αθήνας»

Πολύ μεγάλη συμμετοχή, που θα ξεπεράσει κατά πολύ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το ένα εκατομμύριο ανθρώπους, περιμένουν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, που θα γίνει αυτή την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι στην Αθήνα.

Όπως περιέγραψε ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλογήρου, εκ των διοργανωτών στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, κάθε πέντε λεπτά θα φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη λεωφορεία με προορισμό την Αθήνα. Ερωτηθείς πόσα λεωφορεία έχουν ναυλωθεί από διάφορες περιοχές της χώρας, απάντησε χαρακτηριστικά πως «δεν θα μείνει διαθέσιμο λεωφορείο στην Ελλάδα».

«Θα είναι ένα μεγάλο μήνυμα και προς την παγκόσμια κοινότητα και προς την ελληνική κυβέρνηση» πρόσθεσε, η κυβέρνηση έρχεται σε μεγάλη κόντρα με την κοινωνία αν την αψηφήσει.

Σήμερα αναμένεται να λήξει και το θέμα της άδειας που έχει ζητηθεί από τον δήμο Αθηναίων από δύο πηγές για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου. Κατατέθηκαν δύο ξεχωριστές αιτήσεις, μία από τη «Συντονιστική Επιτροπή Πανεθνικού – Παλλαϊκού Συλλαλητηρίου Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου» και μία από τον Δημήτριο Μιχάκη, ο οποίος κατά δήλωσή του εκπροσωπεί τα σωματεία «Ελληνορθόδοξο Κίνημα Σωτηρίας», «Πολιτιστικό Οδοιπορικό», την «Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας», την «Επιστημονική Επιτροπή Εθνικών Ζητημάτων» και τον σύλλογο «Οι μωμόγεροι».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, κατά την πρώτη συνάντηση, που είχε με τους φορείς αυτούς η αρμόδια αντιδήμαρχος Νέλλη Παπαχελά, δεν κατέστη δυνατή συμφωνία μεταξύ τους για την παροχή μίας άδειας.

Νέα συνάντηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα με την ελπίδα να υπάρξει συνεννόηση. Αν ούτε σήμερα καταστεί αυτό εφικτό, η άδεια θα δοθεί με κλήρωση.

http://www.crashonline.gr

4 σχόλια:

 1. Προσοχή μην μπούνε μέσα στα λεωφορεία και αναρχικά φασιστοειδή για να υποστηρίξουν τα ανθελληνικά τους αδέρφια στην Αθήνα!
  Κόψτε φάτσες και έξω κλωτσηδόν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σωστά, γιατί θα υπάρχουν και δωρεάν θέσεις για πολύτεκνους, ανέργους κλπ.
   ...και οι άπλυτοι είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους άνεργοι εκ πεποιθήσεως...
   Αν και κάπως θα τους βολέψει ο σόρος για να μαζευτούν όλοι στην Αθήνα την Κυριακή...

   Διαγραφή
  2. Θά ἐξωστρακισθοῦν.......

   Διαγραφή
 2. Στην Αθήνα θα κατέβει για να βροντοφωνάξει η Ελληνική ψυχή ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική.
  Τα νειάτα που έδωσαν τη ζωή τους και το αίμα που χύθηκε για την Μακεδονία μας δεν θα πάει χαμένο.
  Εδώ δε φοβήθηκαν οι πρόγονοί μας τους χιλιάδες κομιτατζήδες και εμείς θα φοβηθούμε εκατό χασικλήδες. πρεζόνια και ανώμαλους; ή δεν είναι ανωμαλία να μην μάχεσαι για την Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...