Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Η Επική δήλωση των Κρητικών για το Συλλαλητήριο της Αθήνας

σχόλιο Γ.Θ : Όσοι θελετε να συμμετάσχετε στην Κρητική Πανστρατιά για την Πατρίδα σε μια κοινή πορεία ως το Σύνταγμα. Επικοινωνήστε στο yiorgos.thalassis@gmail.com το αργότερο ως την Κυριακή

Σήμερα 25 Γενάρη 2018 εμεις η συντονιστικη επιτροπή Κρήτης που μαζευτήκαμε στον Αποκορωνα Χανίων αποφασίσαμε την συμμετοχή της Κρήτης στο πανελλαδικό συλλαλητήριο την 4η Φλεβάρη του 2018 για την μοναδικότητά και την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ξενα και ντόπια αντιδραστικά κέντρα αποφάσισαν να εξοντώνουν την πατρίδα μας ξεκινώντας απο την Μακεδονία. Μετα έρχεται η Θράκη, Μετά το Αιγαίο, Μετά έρχονται οι πλειστηριασμοί και ο αφανισμός των Ελλήνων.

Δηλώνουμε ως Κρήτες πατριώτες Οτι Δεν θα τους περασει. Οι Κρήτες θα ειναι η αιχμή του δόρατος για την υπεράσπιση της πατρίδας στον αγωνα για την απελευθέρωσή της.
Ο Αγώνας ειναι εθνικοαπελευθερωτικος πέρα απο κόμματα και σκοπιμότητες Ζήτω η Μακεδονία, Ζήτω η Ελεύθερη Ελλάδα.

Συντονιστική Επιτροπή Κρήτης για το Συλλαλητήριο της Αθήνας

3 σχόλια:

 1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ26 Ιανουαρίου 2018 - 6:03 μ.μ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΤΕ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓIA NA ΕΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΣΛΗΤΗΡΙΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΑΣΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΡΔΑΡΌΜΠΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΡΗΤΗ,ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΘΑΝΑΤΗ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μαζί μας θα είναι μαζί με την "παρέα" του και ο Γιώργος Θαλάσσης...
  Στην Αθήνα!
  https://amfoterodexios.blogspot.gr/2018/01/blog-post_27.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...