Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Επικό σχόλιο Τσιάρτα για τις τατιανιές της Στεφανίδου

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και την δημόσια συγγνώμη του σταθμού Ε, ο γνωστός διεθνής ποδοσφαιριστής, έκανε ένα επικό σχόλιο για την Τ. Στεφανίδου και όλα όσα παρουσιάστηκαν στην εκπομπή της.

Συγκεκριμένα στην θεματική ενότητα που εμφανίζεται η συμπαθής και ταλαντούχα κατ’ άλλα stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου, εμφανίστηκε ντυμένη με στολή Μακεδονίτισσας σαρκάζοντας το Συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη.

Η κωμικός είπε χαρακτηριστικά πώς ένα μέρος του Συλλαλητηρίου ανταγωνίστηκε το πατρινό καρναβάλι, κοροϊδεύοντας τις πατροπαράδοτες Μακεδονίτικες ενδυμασίες.

Χαρακτήρισε τους διαδηλωτές φολκλόρ λέγοντας πώς αν αυτοί (οι διαδηλωτές) ήταν στον στρατό του Μέγα Αλέξανδρου θα έκαναν το βασίλειο του Φραπέ, σε ένα προσβλητικό σχόλιο για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Β. Τσιάρτας άστραψε και βρόντηξε και με post στο Facebook κατεκεραυνώνει την γνωστή παρουσιάστρια.

Όπως είναι γνωστό, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία με το θέμα «Μακεδονία», αφού αφενός είναι γέννημα-θρέμμα Ρουμλουκιώτης, αφετέρου ο παππούς του ήταν Μακεδονομάχος και μέχρι και τα βαθιά του γεράματα πάντα έπαιρνε μέρος στις παρελάσεις με την παραδοσιακή φορεσιά του Μακεδονομάχου.

Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που προκάλεσε η εκπομπή της Τατιάνας χθες το μεσημέρι από το κανάλι Έψιλον, όπου η stand up comedian Λίλα Σταμπούλογλου σατίρισε εκείνους που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ανάρτησε στο facebook την άποψή του.

Διαβάστε την ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα:



«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις κ συ ότι είσαι ένα τίποτα κ καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία κ την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κ όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν κ το αφεντικό σου ο Ιβαν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε κ προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς.»


Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...