Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Β.Πούτιν αποκαλύπτει και τους θέτει όλους προ των ευθυνών τους: «Οι άνθρωποι με τα «μαύρα» κυβερνούν τις ΗΠΑ»

«Χτύπησε» αιφνιδιαστικά όπως συνηθίζει άλλωστε ο «Τσάρος» της Ρωσίας αποκαλύπτοντας το βρώμικο παρασκήνιο που διαδραματίζεται στις ΗΠΑ, εναντίον του Τραμπ. Ο Ν.Τραμπ δεν κυβερνά τις ΗΠΑ και ο Β.Πούτιν το γνωρίζει αυτό. Οι συνεχείς αναπτύξεις αμερικανικών βομβαρδιστικών με πυρηνικές βόμβες στα σύνορα της Ρωσίας είναι η στρατηγική που έχει εκπονηθεί από αυτούς και φέρνουν Μόσχα-Ουάσινγκτον στα πρόθυρα σύγκρουσης.

Ο Πούτιν χωρίς να «μασήσει» τα λόγια αποκάλυψε για πρώτη φορά δημοσίως για την ύπαρξη των «ανθρώπων με τα «Μαύρα» που ελέγχουν το αμερικανικό έθνος.

Αυτό ακριβώς το «αρρωστημένο» κλίμα παρεμποδίζει τον Πρόεδρο Τραμπ από το να εφαρμόσει τις αλλαγές που υποσχέθηκε στον αμερικανικό λαό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο Πούτιν, ο οποίος προειδοποιεί ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον ελέγχουν κρυφά την πολιτική των ΗΠΑ από τα παρασκήνια.

Σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε ότι ο Ομπάμα και η Κλίντον είναι τόσο βαθιά εδραιωμένοι στο βαθύ κράτος των ΗΠΑ , που παρόλο που έχουν αποχωρίσει από το προσκήνιο , εξακολουθούν να έχουν τεράστια δύναμη.

Ο ίδιος εξέθεσε επίσης τον ρόλο του βαθύ κράτους όσον αφορά τον έλεγχο των προέδρων των ΗΠΑ και την άρνησή τους να επιτρέψουν σε αυτούς να εκπληρώσουν τις υποσχέσεις τους στον αμερικανικό λαό.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι όταν εκλέγεται ένας νέος πρόεδρος, «φτάνουν άνθρωποι με χαρτοφύλακες, ντυμένοι καλά, φορώντας μαύρα κοστούμια» και λένε στον νέο πρόεδρο «πώς γίνονται τα πράγματα».

«Έχω ήδη μιλήσει με τρεις Αμερικανούς Προέδρους. Έρχονται και φεύγουν , αλλά η πολιτική παραμένει η ίδια ανά πάσα στιγμή. Ξέρεις γιατί; Λόγω της ισχυρής γραφειοκρατίας. Όταν ένα άτομο εκλέγεται, μπορεί να έχει κάποιες ιδέες. Στη συνέχεια, οι άνθρωποι με χαρτοφύλακες καταφτάνουν, ντυμένοι καλά, φορώντας μαύρα κοστούμια. Αυτοί οι άνθρωποι αρχίζουν να εξηγούν πώς γίνονται τα πράγματα. Και αμέσως, όλα αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει σε κάθε αμερικανική κυβέρνηση. Όσον αφορά την Χίλαρι Κλίντον, αυτή είναι μεγάλη ψεύτρα και διαδίδει ψεύτικα νέα για την Ρωσία», δήλωσε ο Πρόεδρος Πούτιν.

«Ποιο είναι το σημαντικό πρόβλημα σήμερα; Η τρομοκρατία. Υπάρχουν βομβιστικές επιθέσεις στην Ευρώπη, στο Παρίσι, στη Ρωσία, στο Βέλγιο. Υπάρχει πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Αυτό είναι το κύριο μέλημα. Όχι, αν συνεχίσουμε να εικάζουμε για την απειλή από τη Ρωσία.

Οι άνθρωποι που έχασαν τις εκλογές στις ΗΠΑ δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχασαν πραγματικά, ότι εκείνος που κέρδισε ήταν πιο κοντά στον λαό και καταλάβαινε καλύτερα τι θέλουν οι απλοί ψηφοφόροι.

Είναι απολύτως απρόθυμοι να το παραδεχτούν και προτιμούν να παραπλανούν τους εαυτούς τους και τους άλλους να σκέφτονται ότι δεν ήταν δικό τους λάθος, ότι η πολιτική τους ήταν σωστή, ότι έκαναν όλα τα σωστά πράγματα, και για αυτό ο λαός τους τους έπαψε. Αλλά δεν ήταν έτσι. Απλώς έχασαν και πρέπει να το παραδεχτούν», κατέληξε ο ίδιος .

Ο Πούτιν δήλωσε ότι όταν η επιρροή του Ομπάμα και της Κλίντον παραμεριστεί , η κυβέρνηση του Τράμπ θα μπορέσει να σημειώσει πραγματική πρόοδο.

«Όταν το κάνουν, νομίζω ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να δουλέψουμε. Ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό γίνεται με τη χρήση «ειδικών εργαλείων» κατά της Ρωσίας δεν είναι καλό, καθώς προκαλεί διαφωνία στις διεθνείς υποθέσεις. Ας υποστηριχτούν μεταξύ τους, ώστε να μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ισχυρότερος, ποιος είναι καλύτερος, ποιος είναι εξυπνότερος, ποιος είναι πιο αξιόπιστος και ποιος καθορίζει μια καλύτερη πολιτική για τη χώρα», δήλωσε ο Πούτιν.

Ο Πούτιν για άλλη μια φορά πολέμησε την αντιρωσική υστερία που εξασκείται από τους Δημοκρατικούς, δηλώνοντας ότι είναι «τρομακτική».

«Γιατί να εμπλέκονται τρίτες χώρες; Αυτό είναι πολύ τρομακτικό. Αλλά θα περάσει, όλα περνούν, και αυτό θα περάσει επίσης», είπε με νόημα ο ηγέτης της Ρωσίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ρώσος ηγέτης μιλώντας στο συνέδριο της λέσχης Valdai στο Σότσι, μόλις πριν από λίγο διάστημα απευθύνθηκε στις δυτικές ελίτ και ειδικά στην οικογένεια Rothschild :

«Η Ρωσία θα παίξει πλέον «παιχνίδια» με τις Ηνωμένες Πολιτείες και θα συμμετάσχει σε μυστικές διαπραγματεύσεις στο «πίσω δωμάτιο» … Η χώρα μου είναι έτοιμη για σοβαρές συμφωνίες, αλλά μόνο αν αυτές οι συμφωνίες αφορούν την συλλογική ασφάλεια …Όλα όμως τα συστήματα της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας βρίσκονται σε διάλυση .

Δεν υπάρχουν πλέον οποιεσδήποτε διεθνείς εγγυήσεις ασφάλειας για όλες τις χώρες σε όλα τα επίπεδα και ο υπεύθυνος για την καταστροφή της παγκόσμιας συλλογικής ασφάλειας είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής …και κανένας άλλος.

… Οι οικοδόμοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν αποτύχει προσπαθώντας να χτίσουν ένα κάστρο στην άμμο … Η Ρωσία τάσσεται υπέρ μιας συντηρητικής προσέγγισης στην εισαγωγή καινοτομιών στις κοινωνικές τάξεις, αλλά δεν είναι σε αντίθεση με την έρευνα και τη συζήτηση αυτών των καινοτομιών, για να δούμε πως θα εισάγουμε κάποιες από αυτές …

… Η χώρα μου δεν έχει καμία πρόθεση οικοδόμησης καμία παγκόσμιας αυτοκρατορίας αλλά δεν θα πάει «για ψάρεμα στα θολά νερά» που δημιουργούν οι ΗΠΑ διευρύνοντας συνεχώς την «αυτοκρατορία του χάους …

… ενώ οι προκλήσεις κατά της χώρας μου βρίσκονται σε εξέλιξη ήδη σε μια τεράστια περιοχή … η Ρωσία δεν θα επιχειρήσει να διαμορφώσει τον κόσμο διότι ο καθένας έχει την δική του εικόνα, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαμορφώσει στην κάθε χώρα την δική του «εικόνα» .

Η χώρα μου δεν θα αυτό-απομονωθεί στον εαυτό της μακριά από τον κόσμο και όποιος επιχειρήσει να το πράξει θα αποκομίσει μια μεγάλη παγκόσμια δίνη.

Επίσης η Ρωσία είναι πρόθυμη να λειτουργήσει ως σωτήρας του κόσμου, όπως η ίδια έχει πράξει στο παρελθόν …

… Η Ρωσία δεν επιθυμεί να εξαπλωθεί το χάος , δεν θέλει πόλεμο, αλλά δεν έχει καμία πρόθεση να ξεκινήσει κάποιον.

Ωστόσο, σήμερα βλέπουμε ότι το ξέσπασμα ενός παγκόσμιου πολέμου είναι σχεδόν αναπόφευκτο, και προετοιμαζόμαστε για αυτό από το Α και συνεχίζουμε . Η Ρωσία δεν θέλει πόλεμο, αλλά ούτε τον φοβάται κιόλας σε καμία περίπτωση …

Η χώρα μου δεν προτίθεται να αναλάβει ενεργό ρόλο στην παρεμπόδιση εκείνων που εξακολουθούν να κατασκευάσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη, όμως η Ρωσία θα αντιταχθεί τις προσπάθειές τους αν αυτοί αρχίσουν να προσκρούουν σε βασικά συμφέροντα της χώρας μου.

Θα προτιμούσαμε να στεκόμαστε και να παρακολουθούμε όλους αυτούς να πράττουν όσα άνομα πράττουν, αλλά εκείνοι που θα καταφέρνουν να σύρουν τη Ρωσία σε αυτή τη διαδικασία, θα νιώσουν το αληθινό νόημα του πόνου …

… Η νέα ελίτ της Ρωσίας έχει το υπόβαθρο να δώσει τον ίδιο τόνο και στο μέλλον, με τις όποιες αποφάσεις προκύψουν από τη βούληση του λαού …», κατέληξε ο Ρώσος Τσάρος Β.Πούτιν.

Αυτή η ομιλία του Ρώσου προέδρου σίγουρα θα μείνει στην ιστορία όπως η ομιλία του Τζων Κένεντι, για τις μυστικές ομάδες που ελέγχουν χώρες ολόκληρες και περιοχές , μετά την οποία δολοφονήθηκε μυστηριωδώς στο Ντάλας το 1963.

Οι φήμες για επικείμενο 3ο παγκόσμιο πόλεμο έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο πιο εντατικά από ποτέ να απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.



Όπως αναφέρεται από πηγές πολλών διεθνών αμυντικών και γεωπολιτικών αναλυτών, ινστιτούτων, πανεπιστημίων, ο παγκόσμιος πόλεμος είναι στον ορίζοντα αν και «κανείς δεν τον αναγνωρίζει σαφώς ακόμα».

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...