Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Η μεγάλη επιστροφή! Ο Πούτιν επιστρέφει.

Γ.Θ. : Ο ανθρωπος που εκανε την Ρωσια... Βυζαντινη, επιστρεφει.
Θα ειναι αυτος που θα εξαφανισει την τουρκια απο το χαρτη;

 Τα πάνω κάτω έρχονται και πάλι στην Ρωσία μετά την πρόταση Μεντβέντεφ να είναι υποψήφιος της επόμενες προεδρικές εκλογές και πάλι ο Βλαντιμίρ Πόυτιν!

Tον πρωθυπουργό της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως υποψήφιο του κυβερνώντος κόμματος "Ενιαία Ρωσία" για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου.
Λίγα λεπτά νωρίτερα ο ηγέτης του κόμματος και πρωθυπουργός της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν πρότεινε τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ ως επικεφαλής της λίστας των υποψηφίων του κυβερνώντος κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου.
Μιλώντας κατά τη δεύτερη ημέρα του 12ου Συνεδρίου του κόμματος, ο κ. Πούτιν, ο οποίος ήταν επικεφαλής της λίστας στις προηγούμενες εκλογές του 2008 με την ιδιότητα του προέδρου της Ρωσίας, είπε ότι πιστεύει πως πρέπει να τηρηθεί η παράδοση και επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος στις κοινοβουλευτικές εκλογές να είναι ο εν ενεργεία πρόεδρος της χώρας.
Όπως είπε ο Ρώσος πρωθυπουργός από κοινού με τον πρόεδρο Μεντβέντεφ έχουν από καιρό αποφασίσει για τις μεταξύ τους σχέσεις και την πρότασή τους για τη μελλοντική διαμόρφωση του συνδυασμού τους στον ηγετικό μηχανισμό της χώρας, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την κοινή είσοδο των δύο ηγετών στο χώρο του Συνεδρίου και την κοινή τους πρόταση.
Μιλώντας στο Συνέδριο ο κ. Μεντβέντεφ είπε ότι "δεν θα δώσουμε τη Ρωσία σε εκείνους, που θέλουν να τη διαλύσουν και δίνουν απραγματοποίητες υποσχέσεις", επιμένοντας ότι το σημαντικό για την τελευταία δεκαετία ήταν ότι η χώρα έμεινε ενιαία, ανορθώθηκε και τώρα μπαίνει σε μια νέα φάση της ανάπτυξής της.
Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχθηκε την πρόταση του προέδρου Μεντβέντεφ και έτσι θα είναι και πάλι υποψήφιος για πρόεδρος της χώρας!
newsit

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...