Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΗΠΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;

Οι υπηρεσίες των ΗΠΑ, προφανώς μας θεωρούν καθυστερημένους! Έστησαν μία ψεύτικη τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ», την τοποθέτησαν, με το μυαλό τους, στον αναρχικό χώρο της αριστεράς και την χρησιμοποιούν για την δημιουργία κλίματος, όποτε αυτό θεωρείται σκόπιμο. Έτσι είδαμε τον «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ» να στοχοποιεί τον Βουλγαράκη (την εποχή διανομής του Ολυμπιακού Χρυσού για το C4I κι άλλες εικονικές προμήθειες) κατηγορώντας τον ως «Υποστηρικτή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»! Μόνο που η «ΝΕΑ ΤΑΞΗ» ως όρος ΔΕΝ χρησιμοποιείται από τον αναρχικό χώρο διότι γνωρίζουν ότι οι ίδιοι αναρχικοί ότι εργάζονται για τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ η οποία απαιτεί την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Η ίδια «αυθόρμητη» κι «επαναστατική» οργάνωση έσπασε ένα τζάμι στην Αμερικανική πρεσβεία, πυροβόλησε κατά αστυνομικού οχήματος, αποπειράθηκε να σκοτώσει έναν εικοσάχρονο αστυνομικό των 700 ευρώ κι επειδή… ΔΕΝ φαίνεται ότι μας έπεισαν ως ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ… αποφάσισαν να κλιμακώσουν το παιχνίδι.
Τοποθετούν λοιπόν, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο με 60 κιλά εκρηκτικών έξω από μία δικιά τους (Αμερικάνικη) τράπεζα, τη CITIBANK, ταυτόχρονα με την επίσκεψη Αμερικανών αξιωματούχων στην Ελλάδα.

To αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτική ύλη τύπου ANFO η οποία χρησιμοποιήθηκε σε πλειάδα χτυπημάτων ΕΝΤΟΣ των ΗΠΑ από επίσης δήθεν τρομοκράτες με χαρακτηριστικότερη αυτή στην πόλη της Οκλαχόμα με 168 νεκρούς και 800 τραυματίες. Ένοχος ένας «μοναχικός σχιζοφρενής» ο οποίος ξαφνικά αποφάσισε να ξοδέψει 5.000 δολάρια αγοράζοντας 800 κιλά εκρηκτικών υλών για να ανατινάξει ένα δημόσιο κτίριο στο κέντρο της Οκλαχόμα Σίτι. Ήταν το 1995, μετά ήρθε το 2001 και οι δίδυμοι πύργοι και μετά ψηφίστηκε ο «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ» αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ»Πατριωτικός» αντιτρομοκρατικός νόμος στις ΗΠΑ μέσω του οποίου καταπατούνται ΟΛΑ τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών που είχαν κατακτηθεί τα τελευταία χρόνια στον σύγρονο κόσμο.
Το παρ’ολίγον χτύπημα στη CITIBANK , που αποτελεί Αμερικανικό στόχο, είχε μοναδικό σκοπό να φέρει τον Ελληνα πρωθυπουργό … ξανά σε δυσμενή θέση. Είχε σκοπό να ωθήσει τις χώρες της Δύσης να εκδόσουν ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ , καθώς έρχεται καλοκαίρι για διακοπές, ώστε να γονατίσει αμετάκλητα ο Ελληνικός τουρισμός και να προκληθούν ζημιές μερικών δις ευρώ στην οικονομία μας.
Κατόπιν τούτου θα βρισκόμασταν να ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ για να μας εγκρίνουν δάνεια διάφορα «ευαγή» Αμερικανικά Τραπεζικά ιδρύματα όπως η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και το ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ.
Οποιαδήποτε συμβολική «σύνδεση» του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ με κάποια «αυθόρμητη» επαναστατική οργάνωση ή λαϊκή εξέγερση ήταν αποτυχημένη και ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Ούτε το χτύπημα κατά αστυνομικών στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ούτε το κωμικό χτύπημα στην Αμερικανική Πρεσβεία, ούτε αυτό ενάντια στον Βουλγαράκη-New World Order. Ήταν ΟΛΑ … τόσο ψεύτικα και τόσο κακοστημένα που ΜΟΝΟ χαζοί πολίτες θα μπορούσαν να χάψουν το παραμύθι της ύπαρξης «τρομοκρατικής» οργάνωσης λαϊκής αριστερής προέλευσης και να ΜΗΝ δουν τη τεράστια κι ενοχλητική σκιά των ξένων υπηρεσιών από πίσω τους. Δεν πρόκειται να μας πείσουν ότι υπάρχουν αληθινοί επαναστάτες που είναι τόσο καθυστερημένοι ώστε να ρισκάρουν τις ζωές και το μέλλον τους, για το οποίο αγωνίζονται, με ένα βλακώδες κι ανούσιο χτύπημα εναντίον μίας τράπεζας , ενδεχομένως με αρκετά αθώα θύματα. 60 κιλά εκρηκτικών ΔΕΝ φέρνουν την επανάσταση αλλά τον τρόμο στον απλό κοσμάκη. Και αποδεδειγμένα ο τρόμος εντός μίας χώρας… δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για ΩΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, για ΣΚΛΗΡΟΥΣ αντι-τρομοκρατικούς νόμους και κυρίως για ΝΕΕΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ διεσεκατομμυρίων ευρώ οι οποίες συνοδεύονται από εικονικά συμβόλαια, επίσης δισεκατομμυρίων ευρώ, για δήθεν διαρκή εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας στην αντι-τρομοκρατία …φυσικά από Αμερικανούς ειδικούς.
Ούτε καν τον Βασίλη Τζωρτζάτο της επίσης «τηλεκατευθυνόμενης» οργάνωσης «17 Νοέμβρη» δεν έπεισε η δήθεν «τρομοκρατική οργάνωση «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ» . Βέβαια οι περισσότεροι Έλληνες ψηφοφόροι, οι μπαμπάδες μας , οι μανάδες μας, οι παππούδες μας…ΔΕΝ έχουν πρόσβαση στη θάλασσα πληροφοριών του διαδικτύου, ΔΕΝ έχουν δυνατότητα σύγκρισης κι ανάλυσης, δεν έχουν καν τον ελεύθερο χρόνο να σκεφτούν αλλά πλέον ούτε και την εγκεφαλική διαύγεια ώστε να συλλάβουν ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ …της πρόσφατης «αυθόρμητης» τρομοκρατίας. Όλοι αυτοί…θα σκεφτούν ΑΥΤΟ που θέλουν οι υπηρεσίες να τους κάνουν να σκεφτούν.
Οι πολιτικοί μας , γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι θα μπούμε σε μία δύσκολη περίοδο που θα θυμίζει τις μαύρες ημέρες που έζησαν οι Ιταλοί από τη δράση υπηρεσιών με περιβολή «αυθόρμητων» επαναστατών». Σ’ αυτή τη ΝΕΑ κι ασφυκτική ΕΠΟΧΗ που, με προσεγμένες κινήσεις , μας οδηγούν οι ξεπουλημένοι κι ανίκανοι ηγέτες μας , ο μέσος παραπλανημένος Έλληνας θα αποδεχτεί, χωρίς αντιρρήσεις, τις ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ κι ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ που μας υποσχέθηκε κ. Ψαρούδη-Μπενάκη με τη σύμφωνη γνώμη του κ. Παπούλια και των υπολοίπων.
http://www.votegreece.gr/archives/14628

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...