Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ηλεκτρονικές χειροπέδες της χουντάρας

Γ.Θ.: Μετά την υλική σκλαβιά, η χούντα του jeffrey περνά στο τελικό της σχέδιο. Η κάρτα του πολίτη και η ψύχωση της νέας τάξης για έλεγχο του νου.
Δεν θα περάσει.
Θα μιλήσει ο Ουρανός.
Μπορούν όλα να μας τα πάρουν... 
Τις ψυχές μας όχι.

Τα νέα φορολογικά μέτρα , η συλλογή αποδείξεων , και η διαχείριση της ελευθερίας των πολιτών μέσω της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" ( Κάρτα Του Πολίτη) Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπ. οικονομικών κ. Βενιζέλος έδωσε στην δημοσιότητα μερικά "δείγματα" απο το περιεχόμενο του νεου φορολογικού νομοσχεδίου, έτσι για να πάρουμε μια πρόγευση για το πως θα είναι απο εδώ και στο εξής η ζωή μας. Πίσω απο το προφανές...

δηλαδή την οικονομική εξόντωση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού μέσω της φοροκαταιγίδας, βρίσκεται η 24ωρη ηλεκτρονική παρακολούθηση του Έλληνα πολίτη και ο απόλυτος έλεγχος της ελευθερίας του. Αυτό που επί της ουσίας θεμελιώνεται μέσω αυτού του πραξικοπήματος το οποίο με αλαζονική αναίδεια μας παρουσιάζουν τα κατοχικά επιτελεία σαν "φορολογική επανάσταση", είναι η λειτουργία μιας ηλεκτρονικής φυλακής στην οποία κρατούμενοι θα είμαστε όλοι μας. Απο εδώ και στο εξής κάθε συναλλαγή μας θα καταγράφεται με ηλεκτρονικό τρόπο σε γιγάντιες βάσεις δεδομένων τα στοιχεία των οποίων θα τροφοδοτούν την "καρδιά" της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει είτε να μας τιμωρεί μέσω προστίμων , διώξεων κλπ, είτε να μας "επιβραβεύει" επιτρέποντας απλώς να επιβιώνουμε. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος που θα επιβληθεί η "Κάρτα Του Πολίτη" χωρίς την οποία κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει , να πουλήσει , να ζήσει. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο: "απο εδώ και στο εξής όλες οι συναλλαγές θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά και θα καταγράφονται απο το κράτος , προκειμένου να δικαιολγείται το πόθεν έσχες όλων των πολιτών". Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής και με την μουτσούνα της "ευνομίας" και της ...δικαιοσύνης, μεταμορφώνουν την χώρα μας όχι μόνο σε οικονομικό προτεκτοράτο ( βλ πρόσφατη πρόταση του υπ. οικονομικών της Μ.Βρετανίας), αλλά σε ένα υπερσύγχρονο ψηφιακό στρατόπεδο συγκέντρωσης.Να λοιπόν πως μια "χώρα διεφθαρμένων" (βλ. δήλωση πρωθυπουργού σε ξένα ΜΜΕ) θα ..σωφρονισθεί και θα επαναποκτήσει επιτέλους την χαμένη της αξιοπιστία. Αφού λοιπόν ξένοι και ντόπιοι ,μας βομβάρδισαν επί μήνες με κάθε είδους εκδοχή του παγκαλικού δόγματος "μαζί τα φάγαμε" , έδειξαν τελικά "μεγαλοψυχία" και ανέστειλαν την εκτέλεση της θανατικής ποινής μέχρι να τους αποδείξουμε πως αξίζουμε την οριστική μετατροπή της σε ισόβια κάθειρξη. Μια απο τις υποχρεώσεις που θα έχουμε ως "υπο αναστολήν θανατοποινίτες", είναι η καθημερινή αναφορά στη "διεύθυνση της φυλακής" για το τι φάγαμε , τι ήπιαμε , σε ποιόν γιατρό πήγαμε και γιατί, τι εφημερίδες διαβάσαμε , πόσα κέρματα βάλαμε στον κουμπαρά κλπ.Αν κάποιος "συλληφθεί" να έχει κρύψει έστω και ένα παξιμάδι κάτω απο το στρώμα θα τιμωρηθεί παραδειγματικά και αν το ξανακάνει θα εξοντωθεί. Σχετικά με τα "νέα φορολογικά μέτρα" που προανήγγειλε χθές και "διευκρίνησε" σήμερα ο ευτραφής κατοχικός υπουργός των οικονομικών, είναι άκρως διαφωτιστικό το άρθρο της "Ελευθεροτυπίας": Ηλεκτρονική παρακολούθηση του εισοδήματος προαναγγέλλει ο Βενιζέλος

http://www.enet.gr 
Σε ηλεκτρονική παρακολούθηση των εισοδημάτων σκοπεύει να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος προαναγγέλλει ότι με το νέο...
Εθνικό Φορολογικό Σύστημα το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται θα πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά, τα οποία θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά ακόμη και με ευθύνη των φορολογουμένων.

Σε δήλωση του, ο υπουργός Οικονομικών επισημαίνει ότι το σύνολο του εισοδήματος που καταναλώνεται πρέπει να τεκμηριώνεται με παραστατικά που θα καταχωρίζονται ηλεκτρονικά με ευθύνη του εκδότη ή του αποδέκτη τους.

Επισημαίνει δε ότι αυτό δεν θα αφορά μόνον τις κατηγορίες δαπανών που λαμβάνονται τώρα υπ’ όψιν για τις αποδείξεις, αλλά και το σύνολο των οικογενειακών δαπανών (ηλεκτρική ενέργεια, φυσικό αέριο, ενοίκιο, δίδακτρα, κινητή τηλεφωνία, οικιακές υπηρεσίες, νομικές και ιατρικές υπηρεσίες, ταξίδια κοκ).

Αναφέρει δε ότι το εισόδημα που τυχόν αποταμιεύεται πρέπει επίσης να δηλώνεται (καταθέσεις, τίτλοι, ακίνητα κτλ).

Στην ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν κάνει καμία αναφορά στο γεγονός ότι ζητάει τρεις μήνες πριν τελειώσει η χρονιά ζητάει από τους φορολογούμενους τις διπλάσιες τουλάχιστον αποδείξεις από όσες τους ζητούσε μέχρι σήμερα. 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...