Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν πληρώνουμε και δεν μας κάνουν τίποτα...

    Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ.Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση,  έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρωθεί είναι 303 ευρώ.

•    Άρα αν καθυστερήσουμε έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσουμε η προσαύξηση είναι αμελητέα. Να αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν μαζί με την έκτακτη εισφορά


•    Στην περίπτωση που χρειαστούμε φορολογική ενημερότητα μπορούμε να την πάρουμε τώρα, πριν την προθεσμία καταβολής της δόσης. Η φορολογική ενημερότητα ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση.

•    Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.

•    Επίσης, έχει συνταχθεί κείμενο που επεξεργάστηκαν Δικηγόροι, Εφοριακοί και συνδικαλιστικές οργανώσεις και αφορά τη δήλωση αντίθεσης και αδυναμίας πληρωμής προς την αρμόδια ΔΟΥ. Εδώ μπορείς να βρεις το κείμενο, καθώς και οδηγίες : http://www.eforiakoi.org/images/stories/doc2011/DILOSI_ANTITHESIS.pdf

     
•   Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσουμε την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!

Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου:

Μίλα με τους συναδέλφους σου, τους γείτονες σου, τους φίλους σου. Διάδωσέ το!

Οργάνωσε στην πολυκατοικία σου, στην γειτονιά σου μια συζήτηση. Δράστε από κοινού!

Μπορείτε να μαζέψετε συλλογικά δηλώσεις άρνησης πληρωμής και να τις καταθέσετε στην ΔΟΥ.

Να θυμάσαι:
Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ


anti-ntp

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...