Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Ουκρανία και Ισραήλ είναι η αρχή: Οι Αμερικανοί θέλουν να φέρουν παντού λαίλαπα, vid

Επίσημη έκθεση «βόμβα» επικαλούνται οι Ρώσοι

Την Πέμπτη, μια επιτροπή του Κογκρέσου των ΗΠΑ δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με προβλήματα με την στρατηγική αντίληψη της χώρας, δείχνοντας πως οι διεθνιστές θέλουν να πάνε την σύγκρουση μέχρι τέλους, την ώρα που αντιπολιτευτικές φωνές στις ΗΠΑ βλέπουν την οικονομική καταστροφή να έρχεται!

Όπως αναφέρεται: «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προετοιμασμένες για πιθανές συγκρούσεις με τη Ρωσία και την Κίνα ταυτόχρονα. Και στις δύο χώρες επικράτησαν αυταρχικά καθεστώτα, θέτοντας σε κίνδυνο την διεθνή τάξη πραγμάτων υπό την ηγεσία των ΗΠΑ και τις αξίες της».

Η έκθεση, την οποία επικαλείται και το RT, αναφέρει επί λέξει:

«Οι στρατηγικοί στόχοι των ΗΠΑ πρέπει να περιλαμβάνουν αποτελεσματική αποτροπή και ήττα της ρωσικής και κινεζικής επιθετικότητας στην Ευρώπη και την Ασία χρησιμοποιώντας συμβατικά όπλα».

Σύμφωνα με την αξιολόγηση της επιτροπής, «μια απειλή από την Κίνα και τη Ρωσία θα μπορούσε να γίνει οξεία μεταξύ 2027 και 2035. Η υπόθεση ότι οι συγκρούσεις είναι δυνατές ταυτόχρονα μεταξύ των δύο χωρών δικαιολογείται από το γεγονός ότι η Ρωσία και η Κίνα αντιπροσωπεύουν σοβαρές απειλές, επειδή θα μπορούσαν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους. Η πυρηνική δύναμη του Πεκίνου δεν θα πρέπει πλέον να θεωρείται ως «μικρή απειλή».

Για να αντιμετωπίσουν Ρωσία και Κίνα, συνεχίζει η έκθεση, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρειάζονται ισχυρότερες σχέσεις με τους συμμάχους τους και προγράμματα για να προωθήσουν τις δυνατότητες πυρηνικών και συμβατικών όπλων για να αντιμετωπίσουν ή τουλάχιστον να αποτρέψουν την ενοποιημένη επιθετικότητα από τη Ρωσία και την Κίνα σε απομακρυσμένα πεδία μαχών. Μεταξύ πιο ακριβών συστάσεων, η επιτροπή αναφέρει την μεταφορά μεγαλύτερου αριθμού τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ασία και την Ευρώπη και την κινητοποίηση ορισμένων ή όλων των αποθεμάτων πυρηνικών κεφαλών, καθώς και την παραγωγή αεροσκαφών stealth B-21 και πυρηνικών υποβρυχίων κλάσης Columbia για την τρέχουσα περίοδο σε προγραμματισμένο αριθμό!!!

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς Ουκρανία και Ισραήλ είναι μόνο η αρχή!!! Οι ΗΠΑ έχουν βαλθεί να καταστραφούν και να τραβήξουν μαζί τους και τον πλανήτη!!!

Δείτε συζήτηση με τον δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον, στην οποία αναφέρεται πως οι ΗΠΑ είναι χρεοκοπημένες και παρ όλα αυτά χρηματοδοτούν πολέμους:

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...