Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Επίσημο: Έρχονται οι νέοι χάρτες της Google

Η πρώτη ενημέρωση είναι αυτή που έχουμε ήδη δει ζωντανά σε πολλά μέρη του κόσμου και η οποία προκάλεσε διαμάχη στους μακροχρόνιους χρήστες.

Τα ενημερωμένα χρώματα είναι πλέον επίσημα, με την Google να εξηγεί ότι σκοπός τους είναι να «αντανακλούν τον πραγματικό κόσμο με μεγαλύτερη ακρίβεια».

Ωστόσο, τα νέα χρώματα μερικές φορές δυσκολεύουν τους χρήστες να διακρίνουν στοιχεία στον χάρτη, όπως τα δάση και το νερό, καθώς τα Google Maps πλησιάζουν κατά κάποιο τρόπο τη διεπαφή που είναι διαθέσιμη στα Apple Maps, σε μια προσπάθεια να προσφέρουν πιο σύγχρονη υπηρεσία στο χρήστη.

Η Google υποστηρίζει ότι αυτή η αναβάθμιση θα περιλαμβάνει επίσης ρεαλιστικά κτίρια, για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν πού βρίσκονται και να ακολουθήσουν την προτεινόμενη διαδρομή πιο εύκολα.

Οι αυτοκινητόδρομοι λαμβάνουν μια τεράστια αναβάθμιση στα Google Maps, καθώς περιλαμβάνουν βελτιωμένες λεπτομέρειες λωρίδας για να σας καθοδηγήσουν στην επόμενη έξοδο.

Οι αυτοκινητόδρομοι θα δείχνουν τον σωστό αριθμό λωρίδων, καθώς και αυτή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να συνεχίσετε τη διαδρομή. Οι νέοι χάρτες διαθέτουν ήδη υποστήριξη λωρίδας , αλλά με αυτήν την ενημέρωση, η εφαρμογή διευκολύνει την πλοήγηση σε αυτοκινητόδρομους με πολλές λωρίδες, ειδικά όταν πλησιάζετε σε περίπλοκες εξόδους. όπου πρέπει να προετοιμαστείτε εκ των προτέρων.

Η εταιρεία έχει επίσης ετοιμάσει κάτι για Ευρωπαίους χρήστες. Τα Google Maps θα λάβουν πληροφορίες ορίων ταχύτητας με τεχνητή νοημοσύνη σε 20 ακόμη χώρες.

Η υποστήριξη λωρίδας HOV και οι νέες πληροφορίες ταχύτητας θα αρχίσουν να κυκλοφορούν τους επόμενους μήνες σε Android, iOS και Android Automotive.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...