Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Η πρώτη χερσαία επίθεση κατά της Γάζας απέτυχε. 3 ελικόπτερα Apache προσπαθούν να εκκενώσουν τους στρατιώτες που έχουν παγιδευτεί στην Αν Λωρίδα της Γάζας


Έκτακτη είδηση: Η πρώτη χερσαία επίθεση της Γάζας απέτυχε. Τρία ελικόπτερα Apache προσπαθούν τώρα να εκκενώσουν τους στρατιώτες που έχουν παγιδευτεί στην ανατολική Λωρίδα της Γάζας,

αφού τα τανκς τους καταστράφηκαν και πολλοί από αυτούς σκοτώθηκαν από την αντίσταση κατά τη διάρκεια μιας προσπάθειας διείσδυσης στη Γάζα. Ο στρατός της οντότητας στέλνει ελικόπτερα για να εκκενώσει τραυματισμένα μέλη των επίλεκτων σιωνιστικών δυνάμεων αφού υπέστησαν μεγάλες απώλειες όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στη Γάζα από τα ανατολικά. Ένα ολόκληρο ισραηλινό και αμερικανικό τάγμα βυθίστηκε στην άμμο της Γάζας και διαμελίστηκε σε νεκρούς, τραυματίες και αιχμαλώτους. H.Q.B. τους αιφνιδίασε και σκότωσε το τάγμα που διείσδυσε. Ένας Ισραηλινός στρατηγός είπε: «Δεν ξέρουμε ποιους πολεμάμε και από πού προέρχονται».

Πηγή πεδίου: ”Δεν υπάρχει ισραηλινή χερσαία προέλαση στη Γάζα όσο συνεχίζονται οι βίαιοι βομβαρδισμοί στη λωρίδα.

Η παλαιστινιακή αντίσταση απάντησε στην ισραηλινή επίθεση χρησιμοποιώντας πυραύλους Kornet.

Βίαιες συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα στην ανατολική Γάζα και μέχρι στιγμής δεν έχει σημειωθεί χερσαία πρόοδος του Ισραήλ.

Haniyeh ηγέτης της Χαμάς: Λάβαμε πληροφορίες που δείχνουν την επιτυχία των δυνάμεων της αντίστασης στην αντιμετώπιση των χερσαίων επιθέσεων του ισραηλινού καθεστώτος σε όλα τα μέτωπα

ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων: ”Η αποψινή επιχείρηση ήταν στην πραγματικότητα μια σίγουρη προσπάθεια των Σιωνιστών να εισέλθουν στη Γάζα από ξηρά, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αντιμετωπίσει μια μεγάλη αποτυχία.

Οι Ισραηλινοί έχουν μάθει να σκοτώνουν καλά τα παιδιά, αλλά τα τελευταία 22 τουλάχιστον χρόνια, δεν έχουν πετύχει καν μια πραγματική στρατιωτική νίκη.”

Πρώτη είδηση ​​για την αποτυχία του πρώτου κύματος ισραηλινών επιθέσεων, από ισραηλινά ΜΜΕ. Η πηγή, το Channel 14, είπε:

«Μια απογοήτευση για τον στρατό μας απόψε..!!” Στρατιωτικός αναλυτής για το Εβραϊκό Channel 14: Φαίνεται ότι η πρώτη δοκιμή πεδίου στο έδαφος ήταν απογοητευτική και η κυβέρνηση στοιχηματίζει τις ζωές των στρατιωτών σε ένα τραπέζι τυχερών παιχνιδιών

Το Ισραήλ κηρύσσει κατάσταση μέγιστης συναγερμού και αποκαλύπτει ότι πύραυλοι και αεροπλάνα της Υεμένης έρχονται εναντίον του, ενώ ηχούν εκρήξεις. Ισραηλινά μέσα μιλούν για την αποτυχία του αμερικανικού στόλου στην Ερυθρά Θάλασσα να αναχαιτίσει έναν πύραυλο κρουζ που εκτόξευσαν οι Χούτι από την Υεμένη, ο οποίος διένυσε απόσταση 2000 χιλιομέτρων και εξερράγη στο Εϊλάτ στην ισραηλινή οντότητα.

Μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση από Αμερικανούς συμβούλους και μια χερσαία εισβολή με την κάλυψη καταιγιστικών πυρών στο ψαχνό από ξηράς θαλάσσης κι αέρος φαίνεται να καταλήγει σε φιάσκο..

Ισραηλινά ΜΜΕ: Φαίνεται ότι η πρώτη δοκιμή πεδίου ήταν απογοητευτική..almayadeen

Tώρα την βάπτισαν πρώτη απόπειρα επί του πεδίου ενώ προηγουμένως μιλούσαν για χερσαία εισβολή .. Την ήττα όπως και να την πεις είναι ήττα..

Ιστότοπος Wallah στα εβραϊκά:
Ο στρατός δέχτηκε ένα καταστροφικό πλήγμα στα περίχωρα του στρατοπέδου Bureij και τα τανκς κάηκαν σαν να ήταν παιχνίδια και κούκλες.
Ιστοσελίδα Wallah στα εβραϊκά :
Αναφέρθηκε ότι ο Ισραηλινός συνταγματάρχης Yair Shalam, ο διοικητής της επίθεσης στο στρατόπεδο Bureij στη Γάζα, συνελήφθη από Παλαιστίνιους μαχητές της αντίστασης

Yair Shalam

Ταξιαρχίες Al-Quds: Οι εμπροσθοφυλακές μας βρίσκονται στους άξονες μάχης και αντιμετωπίζουν τις εχθρικές δυνάμεις που επιχειρούν κατά καιρούς να προχωρήσουν προς τη Λωρίδα της Γάζας.

Ισραηλινό κανάλι Kan:
Οι δυνάμεις μας που εισήλθαν στη Λωρίδα της Γάζας έχασαν τον έλεγχο μετά τις βίαιες συγκρούσεις και αυτή τη στιγμή προσπαθούν να αποσυρθούν υπό την κάλυψη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πηγή από παλαιστινιακή αντίσταση στο Al-Mayadeen: Ο εχθρός βρίσκεται σε κατάσταση κάμψης και δεν μπόρεσε να σταθεροποιήσει καμία από τις δυνάμεις του στις περιοχές της κύριας προσπάθειας βορειοανατολικά, βορειοδυτικά και στο κέντρο στο Bureij, έτσι κλιμακώνει τους βομβαρδισμούς στους άξονες προέλασης.

Χαμάς 1 από τους αρχηγούς της Ali Barak : Η αποτυχία της χερσαίας επίθεσης που εξαπέλυσε η κατοχή στη Γάζα έχει αιμορραγήσει σε 3 άξονες και υπάρχουν μεγάλες απώλειες στις τάξεις του εχθρού σε στρατιώτες και εξοπλισμό.almayadeen (28/10/23 9.24 π.μ)

”Οι πύραυλοι Kornet και οι πύραυλοι Yassin χρησιμοποιήθηκαν για την απόκρουση της επίθεσης και αναμένουμε από τον εχθρό να προσπαθήσει ξανά.

Ο εχθρός έπεσε σε ενέδρες που ετοίμασε η Παλαιστινιακή αντίσταση σε πολλά μέτωπα.. ΠΑΓΙΔΕΥΘΗΚΑΝ

Οι Ταξιαρχίες Al-Qassam και Al-Quds επιβεβαίωσαν την απάντησή τους στις προσπάθειες των δυνάμεων κατοχής να προχωρήσουν και στην παρεμπόδιση αυτής της προόδου.”

Πηγή πεδίου: Η παλαιστινιακή αντίσταση έχει καταστρέψει περισσότερα από 10 οχήματα του κατοχικού στρατού από την πρώτη προσπάθεια προέλασης.

Ισραηλινή τηλεόραση i24: ”Νέα χερσαία εισβολή του ισραηλινού στρατού σημειώθηκε στη Γάζα τη νύχτα. Στοχευμένη επιχείρηση ή εξαπόλυση της επίθεσης;” Τώρα το λένε στοχευμένη επιχείρηση γιατί βάλτωσε

”Ισραηλινά οχήματα κατοχής δεν μπόρεσαν να προελάσουν στα σύνορα της Γάζας λόγω της έκθεσης σε ρουκέτες Kornet στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από την άφιξη των ελικοπτέρων υπήρξαν μεγάλες απώλειες. Όσον αφορά τα ανατολικά του στρατοπέδου Bureij, τα οχήματα προσπάθησαν να συνεχίσουν και μετά την είσοδό τους στα σύνορα, έπεσαν σε ενέδρα της Παλαιστινιακής αντίστασης και αναμένεται να ανακοινωθούν θύματα στις τάξεις της ισραηλινής κατοχής τις πρωινές ώρες. Οι συγκρούσεις συνεχίζονται μέχρι τώρα. Όλες οι τεθωρακισμένες μονάδες έχουν αποσυρθεί στα κατεχόμενα εδάφη μας και η Γάζα εξακολουθεί να υπόκειται σε βίαιους χερσαίους, αεροπορικούς και θαλάσσιους βομβαρδισμούς.”

Βαριές απώλειες χθες το βράδυ μεταξύ των δυνάμεων κατοχής

Τάγματα Μάρτυρος Αμπού Αλί Μουσταφά, η στρατιωτική πτέρυγα του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης: ”Οι επιτιθέμενοι υπέστησαν μεγάλες απώλειες μεταξύ των στρατιωτών τους στις επιθέσεις τους χθες το βράδυ.

Ως εκ τούτου, για να μειώσει τις απώλειες του στρατού του, βομβάρδισε παράφορα και στόχευσε αμάχους”

Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός αποσύρθηκε από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι απώθησε τον ισραηλινό στρατό στήνοντας ενέδρες.

Ο ισραηλινός στρατός χρυσώνει το χάπι ισχυριζόμενος ότι αυτό είναι μέρος μιας σκόπιμης στρατηγικής για τη διεξαγωγή ευκαιριακών εισβολών με τρόπο που να αιφνιδιάζει τον εχθρό.”

Ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν κατά λάθος ομάδα στρατιωτών του ισραηλινού στρατού στα σύνορα της Γάζας.

H πολιορκία της Γάζας συνεχίζεται θα επιχειρήσουν με κύματα επιθέσεων να την καταλάβουν αφού η εισβολή ακυρώθηκε στην πράξη.. Οι Ισραηλινοί βομβαρδίζουν τώρα και πάλι Beit Hanoun, Beit Lahia και ζώνες σε Β και Α της Λωρίδας Γάζας. Αυτές ήταν οι περιοχές όπου αποπειράθηκαν εισβολή. Για να τις βομβαρδίζουν σημαίνει ότι δεν πήραν ούτε ίντσα εδάφους Γάζας..

dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...