Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Κορυφαία επιστήμονας: Μας «λαδώνουν» για να πούμε ψέματα για την «υπερθέρμανση», vid

Μία από τις πιο σεβαστές επιστήμονες του κλίματος στον κόσμο ασκεί έντονη κριτική στην πράσινη ατζέντα και διαφωνεί με την υπερβολή πως η Γη αντιμετωπίζει μια «κρίση» λόγω της «υπερθέρμανσης του πλανήτη», όπως άλλωστε και νομπελίστες φυσικοί!

Η Judith A. Curry είναι Αμερικανίδα κλιματολόγος και πρώην πρόεδρος του School of Earth and Atmospheric Sciences στο Georgia Institute of Technology . Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τυφώνες , τηλεπισκόπηση, ατμοσφαιρική μοντελοποίηση , πολικά κλίματα, αλληλεπιδράσεις αέρα-θαλάσσης , κλιματικά μοντέλα και τνη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων για ατμοσφαιρική έρευνα. Ήταν μέλος της Επιτροπής Ερευνών για το Κλίμα του Εθνικού Ερευνητικού Συμβουλίου , δημοσίευσε πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες και συν-επιμελήθηκε πολλά σημαντικά έργα. Η Curry αποσύρθηκε από τον ακαδημαϊκό χώρο το 2017 σε ηλικία 63 ετών, λόγω του δημοσίου σκεπτικισμού της για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή.

Εδώ είναι μερικοί από τους ισχυρισμούς της σε πρόσφατη συνέντευξη, οι οποίοι έρχονται σε σύγκρουση με την θεωρία τις κλιματικής κρίσης και την τρομοκρατία, κατά πολλούς, ορισμένων μέσων ενημέρωσης:

  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες έχουν μειωθεί στο 97% τον περασμένο αιώνα.
  • Οι θάνατοι που σχετίζονται με το κλίμα μειώνονται, λόγω καλύτερης τεχνολογίας.
  • Τα επιχειρήματα για την φερόμενη αλλαγή του κλίματος χρησιμοποιούνται για να αγνοηθούν τα πραγματικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, όπως η φτώχεια, ο τρόπος ζωής, η κακή διακυβέρνηση, η κακή χρήση γης, ο κακός σχεδιασμός της πόλης και πολλά άλλα.
  • Οι διεθνιστές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή, αποφάσισαν να ξεκινήσουν έναν πόλεμο κατά των πετρελαϊκών εταιρειών και του καπιταλισμού, βάζοντας την πολιτική σκοπιμότητα υπεράνω της επιστήμης!

Όπως δήλωσε σε νέο απόσπασμα που θα δείτε οι χρηματοδότες δίνουν επιχορηγήσεις στους επιστήμονες, αν στηρίξουν την θεωρία της «κλιματικής κρίσης», η οποία πλέον απορρίπτεται από νομπελίστες επιστήμονες:

«Οι φορείς χρηματοδότησης στέλνουν ανακοίνωση για μια ευκαιρία επιχορήγησης σε σχέση με το πως η υπερθέρμανση του πλανήτη αλλάζει τους υδάτινους  πόρους στις Ηνωμένες Πολιτείες, εντάξει;

Αυτό είναι το θέμα, οπότε αν θέλετε να πάρετε την χρηματοδότηση, λέτε ότι θα το εξετάσω στην Καλιφόρνια, στην Νεβάδα και, ξέρετε, θα κάνω αυτό εκείνο και το άλλο! Έτσι, πιθανότατα θα λάβετε την χρηματοδότηση, -εάν είναι τεχνικά αξιόπιστο! Αλλά εάν πείτε -“λοιπόν, δεν βλέπω να  υπάρχει κάποιος λόγος να θεωρήσω ότι οι εκπομπές ορυκτών καυσίμων αλλάζουν τους υδάτινους πόρους  μπορεί να μην πάρετε την επιχορήγηση»!




πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...