Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023

Έλον Μασκ: Ή αλλάζουμε, ή πάμε για Τρίτο Παγκόσμιο!

Οι προβλέψεις της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων αποτυγχάνουν, αναφέρει



Κατά την διάρκεια μιας πρόσφατης συζήτησης για το X «spaces» με τον υποψήφιο για την προεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Vivek Ramaswamy και άλλους, ο Elon Musk εξέφρασε την άποψη πως ο κόσμος «υπνοβατεί στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο», λόγω ανόητων αποφάσεων!

Όπως είπε:

    «Πιστεύω ότι υπνοβατούμε στον δρόμο του Παγκοσμίου Πολέμου, με την μία ανόητη απόφαση, μετά την άλλη!

    Και πραγματικά οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι βαθιά αυτοστοχαστικοί! Εάν οι προβλέψεις τους δεν επαληθεύτηκαν θα πρέπει να αναλογιστούν ότι, ίσως και άλλες προβλέψεις τους να μην πραγματοποιηθούν επίσης».

Ο Μασκ φαινόταν να αναφερόταν σε διεθνιστές παγκόσμιους ηγέτες που παίρνουν «την μια ανόητη απόφαση μετά την άλλη», αμφισβητώντας τις προβλέψεις που έγιναν από πολιτικούς της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, καθώς τα πάντα μέχρι στιγμής δείχνουν να αποτυγχάνουν!

Ο δισεκατομμυριούχος αμφισβήτησε επίσης πώς η ανθρωπότητα μπορεί να συνεργαστεί για να αποφύγει τον «πολιτιστικό κίνδυνο» ενός τρίτου παγκόσμιου πολέμου και πρότεινε να δώσουμε προτεραιότητα στην προώθηση της ειρήνης!

Τέλος ο Μασκ τόνισε την απειλή που αποτελεί για την Δύση εάν το Ιράν, η Κίνα και η Ρωσία ενώσουν τις δυνάμεις τους στρατιωτικά.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...