Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

«Απρόσκοπτη πρόσβαση των Τούρκων σε επτά νησιά του Αιγαίου» αποφάσισε η κυβέρνηση…

Η Ελλάδα θα ικανοποιήσει το διαχρονικό αίτημα της Τουρκίας, για ανεμπόδιστη πρόσβαση Τούρκων πολιτών σε επτά νησιά του Αιγαίου!
Ο απαράδεκτος όρος κρύβεται στο σχέδιο συμφωνίας για το Μεταναστευτικό που θα συζητηθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.

Ένα σχέδιο το οποίο έχει ήδη αποδεχτεί ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης.

Στο πλαίσιο του ανώτατου συμβουλίου συνεργασίας που θα συνεδριάσει στην Θεσσαλονίκη, η κυβέρνηση Μητστάκη ετοιμάζεται να εκχωρήσει ετήσια βίζα σε Τούρκους πολίτες για την απρόσκοπτη έλευση τους στα συγκεκριμένα επτά νησιά η οποία βίζα μάλιστα θα ανανεώνεται!

Η ενέργεια αυτή έρχεται αμέσως μετά την αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του Αιγαίου η οποία έχει ήδη πραγματοποιηθεί με την αποστολή των όπλων των νησιών στην Ουκρανία (δεν αντικαταστάθηκαν) και την εκδίωξη των Κέντρων Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων, όπως αποκάλυψε ο περιφερειάρχης Αιγαίου Κ.Μουτζούρης!

Σημειώνεται πως όταν η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε να αποστείλει οπλισμό και πυρομαχικά από τα νησιά του Αιγαίου στην Ουκρανία είχε διαβεβαιώσει ότι τα οπλικά συστήματα που θα αποσύρονταν από τα νησιά, θα αντικαθιστώνται με καινούργια, κάτι που δεν έγινε όπως καταγγέλλει ο Κ.Μουτζούρης.
Όλα αυτά, σε μία περίοδο που η Τουρκία ξεκάθαρα υποστηρίζει… Χαμάς και χρησιμοποιεί ως εργαλείο την παράνομη μετανάστευση.

Σε ότι αφορά την Χαμάς, ο ηγέτης της οργάνωσης Ισαμήλ Χανίγιε βρίσκονταν στην Τουρκία, στις 7 Οκτωβρίου όταν η οργάνωση πραγματοποίησε την αιματηρή επίθεσή της στο νότιο Ισραήλ.

Αυτό σημαίνει πως η παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στην Θεσσαλονίκη, κατά την παρουσίαση του βιβλίου «Γιαβόλ» του Γιώργου Χαρβαλιά, είχε σοβαρούς λόγους που έγινε με σαφή αναφορά στα ελληνοτουρκικά.

«Αυταπάτες και λάθη ούτε επιτρέπονται ούτε συγχωρούνται».

Μάλλον, όλοι κατάλαβαν τι εννοούσε.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...