Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Γ.Τράγκας: «Ο Α.Τσίπρας είναι η επιστροφή του Απρίλη του '67 με αριστερό-κοινοβουλευτικό μανδύα»

Μέσα από την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90.1 fm, ο Γιώργος Τράγκας εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης χαρακτηρίζοντάς την ως επιστροφή του Απρίλη του ’67 με αριστερό-κοινοβουλευτικό μανδύα

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Ο Τσίπρας είναι η επιστροφή του Απρίλη του ’67 με αριστερό-κοινοβουλευτικό μανδύα, κάτι το οποίο δεν προξενεί εντύπωση λόγω καταβολών του πρωθυπουργού, καθώς από ο,τι τονίζεται η οικογένεια του είχε άμεση επαφή με τη χούντα της επταετίας.»

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε:

«Ότι οι πρακτικές που ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας εν όψει εκλογών, αποτελούν προϋποθέσεις για νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος, η οποία θα του χαρίσει την παραμονή στην εξουσία.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης να αυξηθούν τα εκλογικά τμήματα στα 40.000 από 25-30.000 που είναι τώρα, με στόχο να μη μπορούν να τα καλύψουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και σε αυτά τα τμήματα θα κάνει «πάρτι» ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τον ενδιαφέρει απλά η παραμονή στην αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η παραμονή στην εξουσία. Θα τους τραβάμε από τις καρέκλες για να φύγουν όταν χάσουν και δε θα ξεκολλάν» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ενώ μεταξύ άλλων δεν έλειψε να σχολιάσει μια περίεργη όπως φαίνεται σχέση του πρωθυπουργού με «πετρέλαια, αλουμινάδες» που όπως υποστήριξε ο Γ. Τράγκας τους βοηθά να ρυθμίσουν ή να παγώσουν τα χρέη τους σε ΔΕΗ και ΔΕΚΟ σε βάρος του ελληνικού λαού.

Τέλος, εστίασε στα περί κατάρρευσης του μύθου «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», καθώς η πρώτη κατοικία εξακολουθεί να μην είναι επαρκώς κατοχυρωμένη νομικά, και όλα αυτά ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα Τσίπρα-Ζάεφ για το Νόμπελ Ειρήνης(!)

Στη συνέχεια, στο στόχαστρο του δημοσιογράφου βρέθηκε τόσο η αντιπολίτευση και η «αγία οικογένεια» όσο και η στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας στα κρίσιμα εθνικά ζητήματα. Τόνισε για μία ακόμα φορά ο Γ. Τράγκας ότι: «Το άρμα της Δημοκρατίας εκτροχιάζεται» και ο κ.Μητσοτάκης στέκεται ανεπαρκής σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε και απέναντι στη στάση του ΠτΔ ο οποίος είναι «διακοσμητικός», όπως τον χαρακτήρισε, και «θα τον κυνηγά μέχρι την τελευταία του στιγμή το ότι δεν παραιτήθηκε και επέτρεψε να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών».

Να σημειωθεί, ότι σχολίασε τη δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι η Συμφωνία δεν αλλάζει από τη στιγμή που κυρώθηκε, εξασθενώντας έτσι τις δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με τη στάση του στο θέμα αυτό όταν αναλάβει την εξουσία η Νέα Δημοκρατία.

Στο στόχαστρο και οι εξελίξεις στην Τουρκία και τις δημοτικές εκλογές εν όψει Μαρτίου, καθώς όπως υποστήριξε ο έγκριτος δημοσιογράφος, μετά τη νίκη του Ερντογάν θα αρχίσουν πάλι τα προβλήματα στην περιοχή του Αιγαίου, στη «γαλάζια πατρίδα και το Αιγαίο θα μειωθεί στον 25ο μεσημβρινό».

Τέλος, δεν άφησε ασχολίαστο το θέμα επικαιρότητας σχετικά με το βίντεο που διέρρευσε από το Open Tv μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Έλλης Στάη και τον διάλογο που είχαν μεταξύ τους στο διαφημιστικό διάλειμμα σε ένα πιο φιλικό ύφος, στο οποίο η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου έκανε αιχμές στο θέμα του να πολιτευτεί. Όπως είναι λογικό, το θέμα αυτό είναι κάτι το οποίο έχει δημιουργήσει έντονα προβλήματα στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΣΚΑΙ και Open Tv, ενώ στο στόχαστρο είναι και η ΕΡΤ καθώς και το ΑΠΕ για τη διαρροή.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...