Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Μηνύματα υποστήριξης για την Πατριωτική Ένωση

Εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες από όλον τον κόσμο πλέον και την Ελλάδα στηρίζουν τον αγώνα της Πατριωτικής Ένωσης.
Εν ονόματι του Ελληνικού Λαού και του Συντάγματος της Ελλάδος

Εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες από όλον τον κόσμο πλέον και την Ελλάδα στηρίζουν τον αγώνα της Πατριωτικής Ένωσης με επιστολές, δημοσιεύσεις, μηνύματα, εκπομπές. Όσο μας αδικούν τόσο θα δυναμώνουμε.
Η Πατριωτική Ένωση και κάθε Έλληνας πολίτης θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την τήρηση του Συντάγματος, την Ελλάδα, την Δημοκρατία, με νόμιμες διαμαρτυρίες απέναντι στην αντιδημοκρατική στάση της κυβέρνησης και σε τρομοκράτες που με την πασιφανή ανοχή της κυβέρνησης τρομοκρατούν και λεηλατούν με δολοφονικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα εναντίον των Ελλήνων πολιτών αλλά και αστυνομικών, χωρίς να συλλαμβάνονται, με εισβολή στο Ωραιόκαστρο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως οι τελευταίες επιθέσεις κατά κατοίκου Ωραιοκάστρου και συμπολίτη μας.
Η Πατριωτική Ένωση θα υπερασπισθεί τα νόμιμα ανθρώπινα και συνταγματικά δικαιώματα όλων των Ελλήνων Πολιτών απέναντι σε όσους επιθυμούν και πράττουν την γενοκτονία του Ελληνικού λαού οικονομικά, εθνικά και θρησκευτικά.
Τα παιδιά των λαθρομεταναστών τα χρησιμοποιούν οι ίδιοι εγκληματίες που προκαλούν τους πολέμους και τους διώχνουν από τις πατρίδες τους για να τους μεταφέρουν δουλέμποροι στην Ελλάδα και να τα χρησιμοποιούν ως μάζες για αντιδημοκρατικούς και αντεθνικούς σκοπούς. Κατα βάθος τα παιδιά των μουσουλμάνων τα βλέπουν ως αντικείμενα των ναζιστικών σκοπών τους, να γενοκτονούν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να αντιδράσουν αφού αυτοί που τους χρησιμοποιούν είναι αυτοί που τους κατέστρεψαν τις χώρες και τους έδιωξαν.
Εκατομμύρια επισήμως είναι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Εκατομμύρια είναι οι Έλληνες που εκδιώκονται από την Ελλάδα. Το ζήτημα πλέον θα λάβει διεθνείς διαστάσεις ως συντελούμενη Γενοκτονία και οι εγκληματίες και συνεργάτες τους θα τιμωρηθούν με νόμιμες διαδικασίες. Το δίκαιο και η Ιστορία θα είναι η νέμεσις γι αυτούς .
Ο ρατσισμός, το μίσος, ο φασισμός και τα εγκλήματα κατά των Ελλήνων δεν θα περάσουν. Καλούμε τον αρμόδιο εισαγγελέα να προβεί σε συλλήψεις των τρομοκρατών που εισβάλλουν στο Ωραιόκαστρο και εγκληματούν σε όλη την Ελλάδα αλλα να προβεί και στην σύλληψη και την εκδίκαση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αυτών που με δηλώσεις πράξεις ή ενέργειες προκαλούν τον ρατσισμό και το μίσος κατά των Ελλήνων και της Ελλάδος. Εαν η Δικαιοσύνη δεν προβεί στις νόμιμες ενέργειες που οφείλει τότε το ζήτημα θα διεθνοποιηθεί με ευθύνες στους υπευθύνους. Τα στοιχεία όλα υπάρχουν και θα κατατεθούν στη Δικαιοσύνη της Ελλάδος αλλά και Διεθνώς.
Εμείς οι Έλληνες, τα παιδιά του Αριστοτέλη, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Σωκράτη, του Κολοκοτρώνη, του Μακρυγιάννη έχουμε το δίκαιον και θα νικήσουμε, δεν θα καταφέρουν να κατακτήσουν την Ελλάδα οι διεθνείς τοκογλύφοι με τα υποχείριά τους που έχουν πλέον εξευτελισθεί στην Ελλάδα και στην τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου. Αυτές τις απόκριες οι μάσκες έπεσαν!
Προς το παρόν δεν θα συνεχισθούν συγκεντρώσεις και ειρηνικές διαμαρτυρίες έξω από τα σχολεία αλλά θα αναμένουμε τις επόμενες αποφάσεις μας και κινήσεις μας για την υπεράσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μας. Οι συκοφαντίες και τα εγκλήματα εναντίον μας θα δικασθούν και θα αποδοθούν σύντομα οι ευθύνες με την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Τα αιτήματά μας

ΕΛΛΑΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ-ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Πατριωτική Ένωση πολιτών Ωραιοκάστρου - oraiokastro24.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...