Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Επίθεση Ντ. Τραμπ στον Μπ. Κλίντον για τις ερωτικές του σχέσεις - «Στην φυλακή η Χ. Κλίντον για το email-gate»

Ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και δισεκατομμυριούχος Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον,
για την δική του συμπεριφορά έναντι των γυναικών και πως αυτός αφού τις βίαζε μετά τις απειλούσε από την θέση ισχύος που κατείχε υπενθυμίζοντας στον κόσμο τα σεξουαλικά του σκάνδαλα που ταλάνισαν την πολιτική ζωή των ΗΠΑ.
Τόνισε επίσης, ότι στην περίπτωση της εκλογής του στο Λευκό Οίκο, θα φυλακίσει τη Χίλαρι Κλίντον για το ζήτημα της διαχείρισης των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της, το γνωστό «email-gate», από ιδιωτικό διαμετακομιστή, την περίοδο που υπηρετούσε στο αμερικανικό ΥΠΕΞ.
Στη διάρκεια της δεύτερης τηλεοπτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των δύο προεδρικών υποψηφίων, ο Τραμπ υποστήριξε ότι θα διορίσει ειδικό εισαγγελέα, προκειμένου να διερευνηθεί η διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον, καθώς όπως ο ίδιος υποστήριξε, έθεσε σε κίνδυνο της εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, κατά την περίοδο που ήταν υπουργός των Εξωτερικών στη διακυβέρνηση Ομπάμα, από το 2009-2013.
Η διάρκειας 90 λεπτών τηλεοπτική αναμέτρηση άρχισε με έναν τόνο συμπεριφοράς σοβαρών επιθετικών διαθέσεων, καθώς οι δύο προεδρικοί υποψήφιοι δεν αντάλλαξαν την καθιερωμένη χειραψία.
Μέσα σε λίγα λεπτά, η κοινή τηλεοπτική παρουσία των δύο υποψηφίων, μετατράπηκε σε μια ακραία φραστική αντιπαράθεση, γύρω από το βίντεο του 2005, το οποίο έγινε γνωστό την Παρασκευή. Σε αυτό το βίντεο, ο Ντόναλντ Τραμπ χρησιμοποιεί απρεπείς εκφράσεις για τις γυναίκες, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο τις έπειθε να έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί του.
Ο Τραμπ δήλωσε ότι έχει ενοχληθεί από το βίντεο αυτό, το οποίο χαρακτήρισε “κλειστή προσωπική συνομιλία,” ενώ ταυτόχρονα υποστήριξε ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον έχει κάνει χειρότερα στις γυναίκες απ' ότι ο ίδιος. “Τα δικά μου είναι λόγια, ενώ τα δικά του είναι πράξεις,” υποστήριξε ο Τραμπ που εμφανίστηκε στη χθεσινή τηλεοπτική αναμέτρηση μαζί με γυναίκες, που έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση. Επίσης, κατηγόρησε και τη Χίλαρι Κλίντον ότι στράφηκε κατά των γυναικών που έχουν κατηγορήσει το σύζυγό της, για σεξουαλική παρενόχληση.
Από την πλευρά της, η Χίλαρι Κλίντον υποστήριξε ότι η συμπεριφορά του Τραμπ αποδεικνύει ότι είναι ακατάλληλος για τον Λευκό Οίκο. “Έχει δηλώσει ότι το βίντεο δεν τον αντιπροσωπεύει, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο στον καθένα που άκουσε τα λεγόμενά του, ότι τον αντιπροσωπεύει επακριβώς,” δήλωσε η Κλίντον.
Donald Trump said after Monday's presidential debate that he held back on calling Hillary Clinton an enabler of a sexual predator because he saw Chelsea sitting in the front row
Broaddrick tweeted a storm at Chelsea on Wednesday after the former first daughter said talk of her father's sex scandals are a 'distraction'
Broaddrick has accused Bill Clinton of raping her in 1978, and the woman who found her afterward has corroborated her account of that day

Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...