Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Περισσότεροι από 14.000 νέοι επισκέφτηκαν το διεθνές Χριστιανικό φεστιβάλ

 
σχόλιο Γ.Θ : Στη Ρωσία φυσικά, που αλλού;
Κάποτε θα έρθει και η σειρά μας. Έως τότε, καλή Μετάνοια... 

Περισσότερα από 14.000 άτομα προσήλθαν στο ΙΙ διεθνές χριστιανικό φοιτητικό φόρουμ στην έκθεση επιτευγμάτων (VDNH), όπως ανακοίνωσε η αντιδήμαρχος της Μόσχας Ναταλία Σεργκούνινα.
Στο φόρουμ της ορθοδόξου χριστιανικής νεολαίας συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα τα 20 μεγαλύτερα πνευματικά ιδρύματα της χώρας και 30 καινοτόμες εταιρείες, ενώ κατά τη διάρκεια του έγιναν διαλέξεις συνολικής διάρκειας 200 ωρών. Ένας από του σημαντικούς επισκέπτες του φόρουμ ήταν ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο οποίος συνομίλησε με τους φοιτητές.
«Περισσότερα από 14.000 άτομα προσήλθαν στο ΙΙ διεθνές χριστιανικό φοιτητικό φόρουμ στην έκθεση επιτευγμάτων», αναφέρει το γραφείο Τύπου της έκθεσης επικαλούμενο τις δηλώσεις της αντιδημάρχου Σεργκούνινα, η οποία παρατήρησε ότι οι περισσότεροι ήταν φοιτητές.
Στο φόρουμ οι φοιτητές του ΜΙΑ (Ινστιτούτο Αεροπορίας της Μόσχας) παρουσίασαν στους επισκέπτες τη μη επανδρωμένη ιπτάμενη συσκευή γυροκόπτερο, ένα διθέσιο υποβρύχιο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουριστικά για υποβρύχιες ξεναγήσεις και για καταδύσεις, αλλά και από άτομα άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και από την αεροπορική βιομηχανία.

Εκτός των άλλων φοιτητές ανώτατων πνευματικών ιδρυμάτων παρουσίασαν στους επισκέπτες προσομοιωτές εικονικής πραγματικότητας τελευταίας τεχνολογίας. Ένας από τους προσομοιωτές, μάλιστα, προσομοιάζει έναν περίπατο στον πλανήτη Άρη, ενώ ένας άλλος την προσέγγιση του διεθνούς διαστημικού σταθμού. Οι φοιτητές παρουσίασαν επίσης ηλεκτρονικό επιμορφωτικό παιγνίδι γνώσεων, που δίνει τη δυνατότητα ανάπλασης ιστορικών γεγονότων και τη δημιουργία μοντέλων ανάπτυξης του ανθρώπινου πολιτισμού.

Οι μελλοντικοί αρχιτέκτονες παρουσίασαν εξαιρετικά περίπλοκα σχέδια, που είχαν ως θέμα την αναστύλωση του Μικρού Ανακτόρου του Νικολάου, όπως και της Μονής των Θαυμάτων και της Μονής της Αναλήψεως

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...