Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Δεν ειναι συναυλία. Δεν ειναι τα Mad βραβεία
Δεν ειναι τηλεοπτικό show
Ειναι ομως Αγώνας για Ελευθερια
Απο ποιους;
Απο Ελληνες


Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη Σύνταγμα
Σύνταγμα, Αθήνα


Έλληνες σας καλούμε στην Πλ. Συντάγματος στις 23-10-2016 ημέρα Κυριακη και ώρα 5.00 μ.μ. για να αντισταθούμε στη νέα σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Μας χτυπούν αλύπητα από όλες τις πλευρές και σε όλους τους τομείς της χώρας μας και αυτό που μας χαρακτηρίζει ως λαό είναι η αδιαφορία, η απραξία και η παντελής έλλειψη αντιδράσεως.

Οι λαθρομετανάστες μετατρέπουν πολλά μέρη της χώρας μας σε εμπόλεμη ζώνη και εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές. Το κράτος εχθρός ενισχύει ακόμη και με νόμους την σταδιακή εξόντωση του λαού μας.
Όσοι τολμούν από εμάς να αντιδράσουν με κάποιο τρόπο οι προδότες του τόπου μας ορμούν καταπάνω τους με μένος.
Η παιδεία μας είναι στην ομηρία του Φίλη και των ομοίων του. Η οικονομική κατάσταση της χώρας πάει από το κακό στο χειρότερο. Μας εξοντώνουν σταδιακά και μεθοδευμένα με την υπερφορολόγηση που μας επιβάλλουν, τα άδικα οικονομικά μέτρα, τις περικοπές μισθών και συντάξεων, την αύξηση της ανεργίας, την απώλεια των κατοικιών μας, ως και την απώλεια της αξιοπρέπειας μας.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΒΙΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΗ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΧΗ;

Ας κάνουμε εμείς την αρχή και θα συμπαρασύρουμε και άλλους μαζί μας στην πορεία. Σε οποιαδήποτε κίνηση και δράση ελληνική πρέπει όλοι να είμαστε μαζί. Ας στηρίξουμε λοιπόν εμείς τους συνέλληνες μας που μας έχουν ανάγκη τώρα. Ας αφιερώσουμε μερικές ώρες από τη ζωή μας για τη ζωή μας.

Γι’ αυτό όλοι μαζί σαν μια γροθιά να ενωθούμε σε αυτό το γενικό κάλεσμα επαγρύπνησης του Ελληνισμού που θα λάβει χώρα στην Πλ. Συντάγματος στις 23-10-2016 ημέρα Κυριακη και ώρα 5.00 μ.μ. και να σταθούμε ενωμένοι απέναντι σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική της κυβέρνησης. Αύριο θα είναι πολύ αργά για όλους μας!


http://asimpiestos.blogspot.gr/2016/10/23-2016-1700.html?m=1

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...