Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ο υποκριτικός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου

Του Μανώλη Βολουδάκη 


Σήμερα, 28 Οκτωβρίου 2016, είναι μία ημέρα υποκρισίας σε ένα Έθνος, που έχει κόψει κάθε δεσμό με το παρελθόν και τους προγόνους του. Στην σημερινή Ελλάδα ο μεθυσμένος νεοέλληνας, που επιστρέφει από το γλέντι της προηγούμενης εκμεταλλευόμενος την αργία,
τολμάει να κορνάρει στην μπάντα του δήμου επειδή στις 7:00 το πρωί περνάει από τον δρόμο παιανίζοντας εθνικά εμβατήρια! Μάλιστα! Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλάπραγματικό γεγονός, που συνέβη σήμερα στο κέντρο της Αθήνας!

Ο σημερινός νεοέλληνας παρά την εξοντωτική σε βάρος του πολιτική των πάλαι ποτέ εχθρών του, Γερμανών και Ιταλών, εξακολουθεί να σέρνεται πίσω τους θέλοντας να ονομάζεται "Ευρωπαίος εταίρος". Ο σημερινός νεοέλληνας θα γιορτάσει στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον αμοραλιστή δήμαρχό της και τους υποκριτές πολιτικάντηδες όλων των κομματικών αποχρώσεων, την απελευθέρωση που από ότι φαίνεται δεν κράτησε πολύ στην σήμερα οικονομικά κατεχόμενη, από τους Βουλγάρους και τους Σκοπιανούς, νύμφη του Θερμαϊκού.

Σήμερα ο νεοέλληνας γιορτάζει το "ΟΧΙ" που είπε στο παρελθόν "κάποιος" -ούτε το όνομα του Ιωάννη Μεταξά δεν τολμά να ψελλίσει κανείς στην σημερινή "δημοκρατική" ανιστόρητη Ελλάδα- που απαξιωτικά και περιφρονητικά ονομάζει φασίστα και δικτάτορα γιατί, πολύ απλά, πίστεψε την έκδοση της Ιστορίας που συνέγραψαν οι αγράμματοι και προδότες φιλελεύθεροι "δημοκράτες" πολιτικάντηδες. Ο νεοέλληνας δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να μάθει τα γεγονότα, να μάθει τι συνέβη, να κρίνει την Ιστορία και τους πρωταγωνιστές της.
Σήμερα ο νεοέλληνας γιορτάζει την νίκη κατά των Γερμανών και των Ιταλών έχοντας την περιουσία του "εξασφαλισμένη" και μεταφερμένη στις χώρες που πολέμησαν οι πρόγονοί μας. Σήμερα ο νεοέλληνας στο αντίστοιχο ερώτημα του Ιταλού διπλωμάτη Emanuele Grazzi απαντάει "ΝΑΙ", παραχωρώντας όχι μόνο πέρασμα στην Ευρωπαϊκή κατακτητική πορεία αλλά ολόκληρη την Εθνική κυριαρχία του τόπου!

Ο σημερινός νεοέλληνας έδωσε τα νησιά, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, τον φυσικό και ορυκτό πλούτο, κάθε τι πολύτιμο στους Ευρωπαίους μόνο και μόνο για να μην "αποξενωθεί" από αυτούς. Ο σημερινός νεοέλληνας πριν από όλα αυτά είχε πουλήσει την δύναμή του, που πήγαζε πάντοτε μέσα από τηνβαθειά του πίστη στον Θεό.

Ο σημερινός νεοέλληνας «πούλησε και τη μάνα του», κατά το κοινώς λεγόμενο. Πράγματι, ο σημερινός νεοέλληνας υβρίζει, βλαστημάει και δεν θέλει να βλέπει την Μητέρα του, που δεν είναι άλλη από τηνΠαναγία μας! Κι Εκείνη, με την λεπτότητα που Την διακρίνει ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΟΡΦΑΝΟΙ!
ΤΙ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...