Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Νίκη στο debate των αντιπροέδρων για τον υποψήφιο του Ν.Τραμπ

Πραγματοποιήθηκε το ένα και μοναδικό ντιμπέιτ που διοργανώθηκε μεταξύ των δύο υποψήφιων αντιπροέδρων στις ΗΠΑ, Τιμ Κέιν και Μάικ Πενς.
Οι δύο πολιτικοί επιτέθηκαν ο ένας στον άλλο με τα «αίματα» να ανάβουν μόνο όταν εκτόξευαν τα βέλη τους στους δύο υποψήφιους για την προεδρία, τον Τραμπ ή την Κλίντον.
Σε όλη την διάρκεια της τηλεμαχίας, ο Τραμπ μέσω του Τwitter επιβράβευε τον υποψήφιό του, Μάικ Πενς. Εκτός όμως από τον Τραμπ, και ο ξένος Τύπος θεωρεί πως νικητής στην τηλεμαχία είναι ο Πενς.  

Επί 90 λεπτά, οι δύο πολιτικοί «διασταύρωναν τα ξίφη τους».  

Ο Τιμ Κέιν, υποψήφιος για την αντιπροεδρία με την Χίλαρι Κλίντον και ο Μάικ Πενς, συνυποψήφιος του Ντόναλντ Τραμπ, κονταροχτυπήθηκαν επί 90 λεπτά στο Φάρμβιλ της Βιρτζίνια.

Ένα από τα σημεία που ξεχώρισαν ήταν η σαφής απόσταση που κράτησε ο Πενς  από το στιλ διακυβέρνησης του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο στηρίζει ο Τραμπ.

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Χιλαρι, Τιμ  Κέιν, ανακεφαλαίωσε όλη την στρατηγική της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ ενώ επιτέθηκε στην "υποκρισία" του Τραμπ.

Ο Κέιν δεν δίστασε να επιτεθεί στο ζήτημα των φορολογικών δηλώσεων του Αμερικανού Μίδα και στην ακαταλληλότητά του λόγω «ταμπεραμέντου» ενώ με τακτ καταφέρθηκε κατά του Τραμπ.


Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου είπε ότι ο Τραμπ  είναι κατάλληλος και προσγειωμένος.
 
Την ίδια ώρα, ο Τραμπ ξεσπάθωνε στο Twitter υπέρ του υποψηφίου του. O λογαριασμός του είχε γεμίσει σχόλια και αναφορές υπέρ του Πενς αλλά και του ιδιου.

«Ο Μαικ Πενς κι εγώ θα νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος» και «Ο Μάικ Πενς τα πάει φοβερά , δεν έχει ανταγωνισμό μέχρι στιγμής».
  
Για το γερμανικό περιοδικό Focus, ο εκλεκτός του Τραμπ τα πήγε σαφώς καλύτερα από τον Τιμ Κέιν...



Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...