Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Χειρότερα κι από ουρακοτάγκο…


Ο Νίκος Συρίγος άκουσε τον Καμμένο να ρίχνει την κυβέρνηση για 1345η φορά και του προτείνει έναν καλό λόγο για την 1346η…



Διάβασα κάπου ότι ο Καμμένος θα έριχνε (για 1345η φορά) την κυβέρνηση αν ο Τσίπρας επέμενε στο θέμα της Εκκλησίας. Κάποτε θα γέλαγα. Τώρα ούτε αυτό δεν μπορώ να κάνω… Από ντροπή στις επόμενες γενιές.



Σε αυτά τα χρόνια που οι Έλληνες ψηφίζουμε πολλοί από τους πολιτικούς, μάς έβλεπαν ως «ουρακοτάγκους». Ο Καμμένος είναι πλέον βέβαιο ότι αντιμετωπίζει τον Έλληνα ψηφοφόρο χειρότερα κι από ουρακοτάγκο. Ο τύπος που έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο ξεπούλημα της χώρας και που θεωρεί ότι η μόνη υποχρέωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι να αλλάζει… μπουφάν, πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους Έλληνες για μια ακόμη φορά. Και το κάνει με χυδαίο τρόπο…



Αφού πάντως γουστάρει να παίζει το παιχνίδι του «θα ρίξω την κυβέρνηση αν…» ας τη ρίξει τη ρημάδα (λέμε τώρα) για τα 300 ευρώ που θα παίρνουν κάποιοι γέροντες πλέον ως σύνταξη! Ας τη ρίξει για όλους αυτούς τους κακομοίρηδες που ήταν στο δρόμο μια ζωή για το μεροκάματο και τώρα στα στερνά τους ξαναβγαίνουν ελπίζοντας όχι σε ένα καλύτερο αύριο αλλά απλά στο να ζήσουν… Να επιβιώσουν.



Δεν ξέρω σε τι «ζώο» πρέπει να εξελιχθείς για να γίνεις πολιτικός. Προσωπικά, αν ένιωθα υπεύθυνος για το ότι ο παππούς κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο για να παλέψει για τη ζωή του λίγο πριν φύγει από αυτή, θα ήθελα να αυτοκτονήσω… Μια και το’φερε η κουβέντα, Πάνο, ίσως να ήταν πιο έντιμο αντί να σκοτώνετε σιγά-σιγά τον κοσμάκη να το κάνετε μια κι έξω… Να μην υποφέρουν οι άνθρωποι… Άσε που θα βγεις κι από τη δύσκολη θέση να ρίξεις την κυβέρνηση για 1346η φορά… Νισάφι πια!

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...